Cel mai rău lucru care ți se va întâmpla în viață, în funcție de zodia ta

Cu toții ne vom confrunta cu un lucru extrem de rău într-un moment al vieții noastre. Cu toate acestea, în fiecare caz, există și o latură pozitivă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

La un moment în viața ta vei avea anumite vicii, cum ar fi fumatul, pe care le vei adopta pentru a părea mai puțin anxios/oasă în societate.

Dar, din cauza costurilor ridicate și a influenței asupra sănătății, poți întâmpina probleme serioase. Din fericire, îți vei da seama la timp și vei renunța la ele. Te vei concentra pe sănătatea și bunăstarea personală, chiar dacă asta presupune multe eforturi și aventuri dramatice.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

La un moment dat în viața ta, te vei confrunta cu depresia.

Din această cauză, vei începe să mănânci toate alimentele nesănătoase de care ai poftă, fără să ai vreo limită. Pizza și înghețata pot fi la ordinea zilei, iar kilogramele în plus nu vor întârzia să apară, la fel și problemele de sănătate. Din fericire, cineva îți va deschide ochii și te va introduce în lumea sportului. Cu ajutorul mișcării și a unei diete adecvate, vei reuși să îți revii într-un final.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

La un moment dat în viața ta vei întâlni pe cineva de care te vei îndrăgosti nebunește.

Acea persoană este superbă, fermecătoare și sexy. Dragostea nu va dura mult, deoarece va dispărea în mod misterios, abandonându-te și lăsându-te cu inima frântă. Dar, din fericire, după mai mulți ani, vei întâlni dragostea vieții tale și vei uita totul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

După o noapte nefericită, te vei trezi dimineața și îți vei da seama că toți banii agonisiți îți lipsesc.

Apoi, vei primi un avertisment de la banca la care ai cardul. Când îți vei verifica soldul, îți vei da seama, consternat/ă, că cineva ți-a folosit cardul și l-a golit efectiv. Din fericire, după lungi lupte și investigații, îți vei recupera pierderile.

Leu(22 iulie - 22 august)

De ceea ce temi, de aia nu scapi. La un moment dat în viața ta, coșmarul de care ți-era frică devine realitate: compania la care lucrezi te va concedia fără niciun avertisment.

Aceasta este cu adevărat o veste proastă care te va influența negativ în multe feluri. Va urma o perioadă grea în care va trebui să combini șomajul cu enonomiile tale sau ajutorul celor dragi. Din fericire, într-o zi vei deschide e-mailul și vei realiza că tocmai ai primit o ofertă de muncă genială.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

La un moment dat în viața ta, un membru îndepărtat al familiei va distribui un zvon fals despre tine, unul care nu îți face deloc cinste.

Câteva luni nu vei ieși din casă, deoarece cei mai mulți oameni din jurul tău vor crede în ce au auzit. Apoi, acest membru al familiei va fi prins cu minciuna, iar tu îți vei recăpăta puțin din onoare. Va fi un drum greu pentru a-ți recupera onoarea, dar ea va fi mai bună ca oricând la final.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În timpul unui control de rutină, medicul va observa că ai o aluniță cu aspect suspect.

El îți va recomanda o biopsie. Vei aștepta ceva pentru rezultate, timp în care îți vei face o mulțime de gânduri. Din fericire, rezultatele vor fi negative, dar trauma prin care ai trecut în așteptarea lor își vor lăsa amprenta asupra ta.
 

Citește și: Cum să-ți dai seama că ești prioritatea lui numărul 1, în funcție de zodia sa

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În timp ce te îndrepți singur/ă spre mașină după ce ai avut o întâlnire profesională, un bărbat înfiorător va începe să meargă pe lângă tine făcând tot felul de comentarii obraznice.

Vei apuca strâns cheile și geanta, însă acesta reușește să ți le smulgă din mână. Din fericire, la câțiva pași distanță trece o mașină de poliție care va începe să-l urmărească și să-l aresteze. Se pare că agresorul era deja căutat fiind destul de periculos. Vei avea o traumă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

La un moment dat în viața ta, mașina ta va fi furată, lăsându-te să depinzi de transportul public o perioadă bună de timp.

Norocul sau ghinionul tău, depinde cum privești lucrurile, este că hoțul va face un accident în trafic și totul va fi demascat. Va fi muncă grea până îți vei recupera prejudiciul, dar într-un final vei reuși.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Într-o excursie de vară în camping cu prietenii, vei fi mușcat/ă de o viespe.

Durerea va fi diferită de orice ai simțit înainte. Se pare că ești alergic și nu vei fi departe de un șoc anafilactic. Ai noroc de un medic bun care acționează rapid și te salvează.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pierderea unui membru apropiat al familiei te va afecta nespus de mult.

Întotdeauna ați avut o relație specială, iar trecerea lui în neființă va fi un șoc pentru tine. Nu ai fi fost niciodată pregătit/ă pentru asta, dar evenimentul chiar a fost unul neașteptat și te-a traumatizat. Te vei închide în tine o bună perioadă de timp și tristețea va fi noul tău stil de viață. Cu toate acestea, trecerea timpului vindecă rănile și vei deveni mult mai puternic/ă.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

La un moment dat în viața ta vei începe să primești mesaje misterioase de la un număr necunoscut.

Acea persoană pare că știe multe detalii despre tine, cum ar fi locul în care trăiești, muncești, cât de frumoasă ești și cum vrea să te facă să fii a lui. Vestea bună este că fix în momentul în care decizi să mergi la poliție, descoperi că persoana respectivă este un fost iubit care nu a putut trece peste despărțirea voastră. Hărțuirea a fost traumatizantă, dar acum că știi din partea cui a venit, te liniștești știind că nu e un pericol pentru tine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod