Cel mai mare obstacol cu care te vei confrunta în dragoste, în funcție de zodia ta

Când vine vorba de dragoste și de relații, nu va fi niciodată perfect. Indiferent de statutul relației tale, obstacolele din viața amoroasă sunt inevitabile.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Atitudinea: "Eu înainte de orice și oricine!"

Ca Berbec, s-ar putea să fii genul de persoană care anulează întâlnirile în ultimul moment, deoarece prietenii tăi te-au invitat să faci ceva interesant și nu vrei să ratezi ocazia. Acest lucru funcționează dacă ai un partener care nu are nicio problemă cu independența ta. Dacă nu, poate provoca o oarecare frustrare ambelor părți. Deoarece s-ar putea să ai o mentalitate de genul: "Eu înainte de orice și oricine!", ai un caracter foarte competitiv. Când te deplasezi cu viteză maximă, nu te poți aștepta ca partenerul tău să țină pasul mereu cu tine. Dar, amintește-ți că partenerul tău nu este concurența ta. El este coechipierul tău, așa că tratează-l ca atare!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îți place să rămâi în zona ta de confort.

Știe toată lumea că ceea ce cauți într-o relație este confortul. Îți vei dori întotdeauna să faci lucrurile vechi cu care ești familiarizat. Odată ce găsești ceva ce funcționează pentru tine, te ții mereu de el. Nu este nimic în neregulă în atingerea unei zone de confort, dar relațiile trebuie să evolueze continuu dacă vrei să dureze. Să înveți cum să condimentezi lucrurile și să ieși din zona de confort îți poate ajuta relația să prospere.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gelozia partenerului.

Când vine vorba de dragoste, găsirea partenerului potrivit este foarte importantă pentru tine. Ai nevoie de cineva care să te poată stimula intelectual și să fie ok cu natura ta cochetă. Acest lucru îi poate cauza partenerului o mare gelozie, deoarece ești obșinuit/ă să cochetezi cu toți oamenii pe care îi întâlnești. Este foarte important să te asiguri să partenerul tău înțelege că flirtul nu înseamnă nimic pentru tine, e doar în natura ta.

Citește și: În ce superstiții cred zodiile. Balanța le întrece pe toate!
 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Sentimentele tale intense.

Ești un semn de apă, astfel că te afli într-o strânsă legătură cu sentimentele tale. Din păcate, iei totul mult prea personal, lucru care poate transforma chiar și cele mai mici probleme în mari încercări emoționale. Trebuie să înveți cum să fii matur și practic și să nu lași totul să te afecteze atât de mult. Uneori, partenerului tăi îi lipsesc apelurile tale și nu e nevoie să te superi și să o iei ca pe un reproș dacă îți spune asta. Nu te acuză de nimic, ia-o ca atare!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ego-ul tău.

Dacă te-ai născut în zodia Leului, cel mai mare obstacol în dragoste este ego-ul tău. Îți place să primești întreaga atenție și să fii cel mai bun. Dar, când ești într-o relație, nu va fi întotdeauna totul despre tine. Partenerul tău nu îți va face mereu complimente și nu va fi mereu lângă tine atunci când îl strigi. Dacă poți să fii ok cu asta și chiar să-i oferi și tu ceea ce îți dorești să primești de la el, relația ta ar trebui să funcționeze perfect.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nevoia ta de perfecțiune.

Fecioara este cunoscută ca fiind o persoană perfecționistă. Cea mai mare problemă a sa în dragoste este atitudinea ei de a găsi vina. Dacă nu i se îndeplinesc standardele, cu siguranță va adresa cuvinte jignitoare sau va critica în mod intenționat. Chiar dacă intenția este de a ajuta sau de a îmbunătăți lucrurile, rezultatele sunt total opuse. Pentru a avea succes pe plan sentimental, trebuie să înveți cum să găsești frumusețea în imaginea de ansamblu și să nu te axezi atât pe lucrurile mici.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nevoia ta de echilibru total.

Dacă ești născut/ă în zodia Balanță, s-ar putea ca dorința ta cea mai mare să fie ca barca să nu se legene deloc. Cel mai mare obstacol al tău în dragoste sunt acele mici minciuni pe care le spui pentru a evita conflictul. Ești genul de persoană care așteaptă ca apele să se liniștească de la sine. Poți trece cu vederea steagurile roșii în speranța că cineva se va schimba. Dar când cest lucru nu se întâmplă, ai tendința de a deveni o fantomă. La urma urmei, urăști conflictul. Deci, marea ta lecție aici este să fii OK cu comunicarea. Dacă vrei să se schimbe ceva, trebuie să spui lucrurilor pe nume, să fii deschis și sincer cu privire la sentimentele tale.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Problemele tale de încredere.

Scorpionul este cunoscut ca fiind o persoană extrem de intensă și pasională. Se hrănește din situații dramatice și uneori va provoca dramatism doar pentru distracție. Dacă vrei să ai o relație bună, cel mai mare obstacol de depășit este nevoia de a deține controlul. Ai încredere că partenerul tău este sincer cu tine. Trebuie să înveți să te relaxezi și să găsești un pic mai multă stabilitate emoțională în relația ta și nu să despici firul în patru de fiecare dată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cauți întotdeauna ceva diferit.

Ca Săgetător, ești mereu însetat de aventură. Din acest motiv, cel mai mare obstacol în dragoste poate fi dorința ta de ceva diferit. Te bucuri de oameni noi și de locuri noi, pentru că dorința ta de cunoaștere scoate adesea tot ce e mai bun din tine și de multe ori treci rapid de la cineva sau ceva în toate privințele. Dacă găsești pe cineva care îți place cu adevărat, dă-i șansa să se stabilească înainte să decizi să decolezi. Cu cât rămâi mai mult cu cineva, cu atât vei descoperi mai multe lucruri noi și interesante despre el.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu-ți place să-ți împărtășești sentimentele.

Capricornului nu îi place să-și dezvăluie sentimentele. Ești un semn de Pământ, așa că ai tendința de a fi foarte ancorat în realitate și foarte practic. Acestea nu sunt deloc trăsături rele. Dar, partenerul tău trebuie să vadă și să știe cum te simți pentru ca relația voastră să funcționeze. Învață să te relaxezi mai mult și să te conectezi la sentimentele tale. Este ok să le împărtășești din când în când și persoana iubită le va primi cu bucurie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai o abordare oarecum neconvențională cu privire la dragoste.

Dragostea e diferită pentru toată lumea. Dar, uneori, poți fi puțin prea excentric în abordarea ta cu privire la iubire. Nu ești genul care să urmeze tradițiile societății și îți place să-ți surprinzi partenerul. Acest lucru îi poate deranja pe cei cărora le plac relațiile convenționale. Ție îți pasă de persoana cu care ești, dar pur și simplu nu îți exprimi afecțiunea ca o persoană obișnuită. Trebuie să înveți că nu toată lumea e la fel ca și tine și să-ți regândești comportamentul pentru a-l face pe cel de lângă tine să se simtă iubit.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Idolatrizarea partenerului/ei.

Dacă te-ai născut în zodia Pești, cel mai mare obstacol al tău în dragoste este idolatrizarea partenerului tău. Ai tendința de a trăi într-o lume fantastică pe care ai creat-o în mintea ta. Este frumos să vezi partea pozitivă în orice, dar pericolul în a face acest lucru este să ajungi să fii dezamăgit/ă atunci când lucrurile nu merg exact așa cum îți imaginezi. Deci, asigură-te că încerci să vezi realitatea și adevărul, să-ți privești partenerul pentru cine este cu adevărat. Cu toții avem și părți bune și părți rele, iar el nu e o excepție.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod