În ce superstiții cred zodiile. Balanța le întrece pe toate!

Ești superstițioasă? Crezi în ghinion? Dacă te regăsești vreodată evitând pisicile negre sau te asiguri că nu îți deschizi umbrela până nu ieși pe ușă, s-ar putea să fii mai superstițioasă decât îți dai seama!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu îi lipsește un talisman norocos!

Berbecul are nevoie să câștige. Fie că este vorba de sport sau de un joc de societate, acesta va purta întotdeauna asupra sa un talisman norocos. Responsabilă este natura lui competitivă amestecată cu superstiții vechi, de aceea nu se va despărți niciodată de talismanul lui norocos. Dacă te întâlnești cu o persoană născută în această zodie, vezi dacă poartă aceeași brățară sau pantofi și la a doua întâlnire. S-ar putea să-ți dai seama astfel care este superstiția ei.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Crede în norocul începătorului!

Încăpățânarea Taurului se poate traduce prin superstiție. A bătut cineva vreun Taur la vreun joc nou? Nu, a fost norocul începătorului. Va spune că nu există nicio modalitate și niciun truc pentru care el este atât de bun. Un Taur este încăpățânat până la capăt și susține că poate câștiga orice încearcă pentru prima dată, pentru că e vorba de norocul începătorului.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Trecutul pe sub o scară trebuie evitat, dar nu din motive de siguranță!

Gemenii devin foarte agitați atunci când sunt nevoiți să treacă pe sub o scară, pentru că sunt de părere că aduce ghinion. Gemenii sunt agitați din naștere, așa că vor evita să facă orice pentru a spori acest lucru. Îi îngrozește ideea de a avea ghinion 7 ani, e chiar un coșmar pentru ei.

Citește și: Cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla în viață, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu va călca pe o crăpătură pentru că cineva drag va avea ghinion!

Această superstiție prinde în cazul Racului. El nu va călca sau sări peste o crăpătură, ci o va ocoli, altfel cineva din familie va avea probleme cu spatele. Ca semn foarte sensibil și sentimental, Racul este foarte protector față de familia lui. Doar gândul că i se poate întâmpla ceva mamei lui sau oricui drag din familie îl înnebunește. Așadar, acest lucru este suficient pentru a-l împiedica să calce peste orice crăpătură vreodată.

Leu(22 iulie - 22 august)

Spargerea unei oglinzi bagă frica-n el!

Poți oricând să suprinzi un Leu admirându-se în orice oglindă întâlnește în cale. Leul este încrezător, plin de el și îi place să se asigure că arată bine în orice moment. De aceea, este de înțeles de ce crede că va avea ghinion dacă sparge o oglindă. Acest lucru îi provoacă o mare temere.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Găsirea unui ban pe jos îi face ziua mai frumoasă!

Fecioara este renumită pentru că acordă atenție chiar și celor mai mici detalii. Este probabil persoana care găsește tot timpul bani pe jos. Ea îi va lua de jos de fiecare dată și îi va păstra, pentru că aduc noroc. Iar dacă bănuțul este blocat și nu îl poate lua, atunci e rețeta sigură spre ghinion în acea zi. Detaliile fac parte din personalitatea și superstițiile unei Fecioare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Evită pisicile negre precum ciuma!

Să vezi o pisică neagră nu este altceva decât o veste proastă dacă vorbești despre superstiții. Au fost asociate de moartea și ghinionul de-a lungul timpului și chiar și astăzi ele sunt cele mai puțin adoptate pisici din adăposturi. Balanța urăște ideea morții și singurătății și evită pisicile negre precum ciuma. O Balanță ar trece printr-un adevărat iad dacă ar crede că moartea cuiva este cumva din vina pisicii negre pe care a văzut-o pe stradă săptămâna trecută.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu ratează nicio stea căzătoare!

Scorpionul este foarte pasional și are trăiri mai intense decât oricine. Să-și pună o dorință atunci când vede o stea căzătoare este o modalitate prin care își poate elibera adevărurile nerostite fără să trebuiască să-i lase pe alții să-l vadă exprimându-și sentimentele. Stele căzătoare îi fac viața mai ușoară Scorpionului, deoarece nu va fi nevoit să spun cuiva ce-și dorește, cum ar fi că se luptă cu depresia sau că are nevoie de un nou loc de muncă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se teme de Vineri 13!

Toată lumea știe că Săgetătorul iubește aventura. Este pregătit în orice moment pentru experiențe inedite și aventuroase, cu excepția zilei de vineri 13. Când vineri cade pe ziua de 13 a lunii, lucrurile rele se vor întâmpla. În acea zi ia o pauză de la tot, crezând că astfel va evita un dezastru.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu deschide niciodată umbrela în casă!

Capricornului îi place să fie pregătit pentru orice, poate chiar prea pregătit. Nu pleacă niciodată fără o haină mai groasă sau fără umbrelă din casă, cine știe cum se va schimba vremea?! Dar, el nu va deschide niciodată umbrela până nu iese pe ușă, aduce ghinion și nicio pregătire atentă a lui nu poate împiedica ghinionul să se întâmple.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Crede în numerologie!

Ghinionul se traduce în numere în cazul Vărsătorului și nu vrea să aibă nimic de-a face cu combinații precum 666. Îl înspăimântă chiar! Acest lucru va fi suficient pentru a-l face să aleagă un alt produs dacă cel anterior are prețul de 6,66 lei. Nu te mira nici dacă e convins că nu merită un job dacă a picat testul de 3 ori.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Spun "Fii binecuvântat" după ce cineva strănută!

Peștii sunt mereu atenți la cei din jurul lor. Vor să-i vadă reușind și vor să-i ajute cumva. Nu este o surpriză faptul că ei sunt cei care spun "Fii binecuvântat" străinilor dintr-o cafenea după ce aceștia strănută. Încearcă doar să se asigure că strănutul respectiv nu sfârșește cu ghinion.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod