Horoscopul banilor pentru săptămâna 16-22 august. Originalitatea îi va aduce Racului mai mult succes financiar

Cu cât Racul este mai original și mai creativ la locul de muncă sau în afaceri, cu atât va câștiga mai mulți bani.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Influența astrelor pare destul de neutră în ceea ce privește munca. Nu ar trebui să se întâmple prea multe lucruri pe plan profesional în această săptămână și vei avea o atitudine calmă, uneori poate prea calmă.

Chiar dacă lucrurile se desfășoară de la sine, nu te vei simți confortabil să fii leneș/ă. Va trebui să îți multiplici reposabilitățile pentru a evita să intri în monotonie sau să începi să stagnezi. De asemenea, ai grijă să nu dezvălui informații care ar trebui să fie confidențiale, deoarece poți crea probleme complexe legate de bani.

Dacă ești șomer/ă, analizează-ți cv-ul și nivelul de productivitate, aceasta este singura modalitate de a începe un nou proiect sau de o obține un job. Nu renunța niciodată, trebuie să fii plin/ă de speranță, chiar dacă telefonul nu sună atât de des precum ți-ai dori.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei primi informații delicate despre locul tău de muncă sau despre colegii tăi în această săptămână. Va trebui să le păstrezi doar pentru tine pentru moment. Folosește-le atunci când lucrurile devin mai complicate decât te aștepți.

De asemenea, protejează-ți ideile geniale pe care le ai. Există mulți răuvoitori și cineva ar putea să-ți fure un proiect pe care l-ai creat de la zero. Nu îți fie teamă să dai astfel de practici în vileag!

Aceste zile sunt foarte bune pentru a face afaceri în străinătate sau cu persoane cu care nu ai mai colaborat până acum. Ele te vor ajuta să îți schimbi unele concepții și îți vor oferi cheia spre succes, mai ales în materie de bani. 

Citește și: Provocările pe care le vei întâmpina ca părinte, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îți rezervă lucruri pozitive în ceea ce privește domeniul profesional și financiar. Va fi una dintre cele mai bune perioade din an când vine vorba de atingerea obiectivelor. Vei avea parte de un succes neașteptat ca urmare a efortului tău, dar și al norocului.

Dacă lași universul să te ghideze, te vei bucura de numeroase schimbări benefice vieții tale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Perspectiva ta asupra lumii, relațiile personale, totul ajută afacerea în care ești implicat/ă acum. Fii cât mai original/ă posibil, te va ajuta să câștigi o mulțime de bani.

Disciplina e ceea ce te caracterizează la locul de muncă, tu chiar respecți regulile la locul de muncă. Vei urma fiecare pas pe care ți l-ai trasat sau ți-a fost trasat și îți vei asuma responsabilitatea pe deplin.

Vor fi oameni care te vor încuraja să trișezi și să urmezi drumul rapid și ușor. Vei refuza să te abați de la valorile tale, vrei ca succesul să vină la tine prin muncă. Vei străluci puternic datorită carismei și entuziasmului tău.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta te vei bucura de popularitate la locul de muncă. Cu toate acestea, nu va fi ceva pozitiv, deoarece toată lumea îți va cere o favoare. Și, bineînțeles, dacă spui da tuturor, vei ajunge să faci zeci de favoruri în total și să îți neglijezi propria muncă.

Deoarece îți este greu să refuzi, vei fi de acord să le faci pe toate, chiar dacă asta înseamnă că nu vei mai avea timp pentru sarcinile tale. Dat fiind faptul că urmează să pleci în vacanță, va fi un moment perfect pentru a obține aceste favoruri înapoi.

În ceea ce privește banii, vei avea ideea genială de a scoate la vânzare obiectele din casă de care nu mai ai nevoie. Vei descoperi unele cu adevărat valoroase, pentru care vei negocia la sânge.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești mai competitiv decât oricând. Să atingi succesul este tot ce ai în minte. Îți urmărești cu înverșunare obiectivele și poți controla cu ușurință nivelul de stres.

Știi că ai avut ocazia să avansezi de multe ori. Cu toate acestea, ți-ai sabotat singur/ă succesul pentru că ai crezut că nu merită. Din fericire, acea mentalitate a dispărut.

Dacă poți, fă un salt spectaculos care să îți surprindă șefii, colegii și chiar concurenții. Ambiția îți va influența viitorul și stabilitatea, astfel încât să nu îți lipsească nimic din punct de vedere financiar.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei începe săptămâna cu dreptul în ceea ce privește viața ta profesională. Indiferent cât de mult ai persevera la locul de muncă, nu vei vedea rezultatele dorite. Nici abilitățile tale nu îți vor garanta succesul, de fapt, trebuie să mizezi mai mult pe gândirea ta logică.

Pe de altă parte, ai putea avea norocul să avansezi. Vei munci foarte mult și, deși progresul va fi lent, nu este un motiv să nu dai tot ce poți.

De asemenea, vei începe o luptă pentru drepturile tale. Negocierile vor fi dificile, dar vei obține rezultate financiare bune.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

La nivel profesional vor exista câteva chestiuni importante care necesită acțiuni rapide. De exemplu, există un proiect de care tragi de câteva săptămâni. Ia decizia acum și semnează ce e de semnat, nu mai poate aștepta!

În plus, spre mijlocul săptămânii vei realiză că, în ritmul în care mergi, nu vei face prea mare lucru. Va trebui să îl accelerezi. Fii mai alert/ă!

Ai nevoie de bani mai mult decât orice, nu îți poți permite să lenevești.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Predicția ta în ceea ce privește sfera profesională spune că vei primi vești neașteptate. Este posibil să primești răspunsul la o solicitare, dar nu va fi unul pozitiv. Te vei simți dezamăgit/ă, dar nu vei avea ce altceva să faci decât să accepți.

Dacă lucrezi independent, vei lua în considerare schimbarea modului în care faci anumite lucruri. Probabil că vei face unele modificări care îți vor influența direct veniturile.

Pe de altă parte, influențele astrale din această săptămână te ajută să ajungi mai ușor la înțelegeri. Acest lucru este valabil mai ales pentru noile contracte sau negocieri care urmează să se întâmple. Această abilitate de a ajunge la o înțelegere cu oricine îi poate ajuta și pe nativii care își caută un loc de muncă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Aceasta va fi o săptămână decisivă în ceea ce privește munca. Trebuie să fii foarte clar/ă cu privire la ceea ce vrei să realizezi. Care sunt obiectivele tale pe termen lung în carieră? Banii?

Dacă încă nu ai un răspuns la această întrebare, astrele consideră că trebuie să începi să te gândești la asta de acum.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Predicția ta în ceea ce privește sfera profesională prezice zile dificile. Ca și parte pozitivă, vei primi ajutorul de care ai nevoie pentru a depăși aceste obstacole.

Pe de altă parte, te vei confrunta cu unele probleme financiare neprevăzute. Acest lucru te va obliga să regândești modul în care îți gestionezi resursele. Nu este momentul potrivit pentru cheltuieli, ci pentru economisire. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Predicția ta pentru această săptămână indică faptul că vei avea mult de muncă și foarte puțină răbdare. Sarcinile tale te vor copleși și va trebui să stai peste program, împotriva voinței tale. Nu îi suporți pe cei care nu își fac treaba bine, deoarece acest lucru îți afectează munca.

Astrele îți recomandă să faci pauze din când în când, altfel vei ajunge să fii o bombă care poate exploda în orice secundă.

Dacă ai datorii sau restanțe, încearcă în aceste zile să achiți tot. Dacă mai amâni mult momentul, vei avea neplăcuta surpriză ca tarifele să crească.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod