Ce o să regreți dacă te desparți de el, în funcție de zodia lui

Nu este deloc neobișnuit să te desparți de cineva și apoi să regreți că ai făcut-o. Există unele lucruri care îți vor lipsi și pe care nu le vei găsi la altcineva!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă te desparți de un bărbat din zodia Berbec, ceea ce îți va lipsi cel mai mult va fi latura lui aventuroasă.

Poate încă nu știi acest lucru, dar, după aceea, toți bărbații ți se vor părea plictisitori. Niciunul nu te va face să simți adrenalină așa cum o făcea el și vei regreta acest aspect.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă te desparți de un bărbat din zodia Taur, ceea ce vei regreta cel mai mult va fi că el a știut întotdeauna ce îți dorești și unde vă situați ca relație.

Ceilalți bărbați cu care te vei întâlni după el îți vor transmite semnale mixte și se vor juca cu mintea și inima ta. Îți vei da seama că totul a fost diferit cu el.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă te desparți de un bărbat din zodia Gemeni, vei regreta că l-ai părăsit de îndată ce îți vei da seama că nu vei găsi niciodată pe altcineva la fel de inteligent și înțelept.

El avea capacitatea de a găsi o soluție la toate problemele sale și a fost mereu distractiv să îl ai în preajmă.
 

Citește și: Provocările pe care le vei întâmpina ca părinte, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă te desparți de un bărbat din zodia Rac, vei regreta că l-ai părăsit în momentul în care îți dai seama ce suflet bun avea.

Nimeni nu îți va oferi inima lui pe tavă și nimeni nu va mai sacrifica totul de dragul tău. Nu există nicio îndoială, îl vei căuta pe el în orice bărbat pe care îl întâlnești.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă te desparți de un bărbat din zodia Leu, vei regreta cât de mult te ajuta să crești și să devii mai bună pe zi ce trece.

Alături de el te-ai simțit mai puternică decât oricând, de parcă ai fi putut realiza orice. Acum că l-ai pierdut, lumea ta s-a prăbușit și nu te vei ierta niciodată pentru asta. El era stâlpul tău, el te împingea de la spate și impulsiona de fiecare dată să te ridici de jos.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă te desparți de un bărbat din zodia Fecioară, cel mai mult îți va lipsi faptul că te împingea de la spate.

Îți amintești cât te plângeai că mereu îți spune ce să faci și că se comportă ca o mamă cu tine? Ei bine, ghici ce? Să nu ai pe cineva care să-ți salveze fundul și să depună eforturi pentru a te face un om mai bun este lucrul pe care îl vei regreta cel mai mult. Vei regreta că ai pierdut singura persoană pe care te puteai baza în orice moment.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă te desparți de un bărbat din zodia Balanță, vei regreta că l-ai părăsit în momentul în care îți dai seama că era singurul care te putea face să te liniștești.

Era suportul tău, gura ta de liniște, singura persoană din lume care se putea descurca cu temperamentul tău și care știa ce și când să facă compromisuri de dragul tău.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă te desparți de un bărbat din zodia Scorpion, cel mai mult vei regreta loialitatea lui.

A fost un partener care s-a implicat și dedicat total relației voastre și ție, dar, din păcate, nu ai știut să apreciezi acest lucru la timp.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă te desparți de un bărbat din zodia Săgetător, îl vei regreta în momentul în care îți dai seama că a fost singurul care te putea face să zâmbești din suflet.

A fost cel care înlătura mereu norii de deasupra ta și singura persoană care a făcut ca toate greutățile vieții să pară suportabile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă te desparți de un bărbat din zodia Capricorn, îl vei regreta în momentul în care vei realiza câte a făcut pentru relația voastră și cât a luptat pentru ea.

El era capabil să depășească toate obstacolele și nu te-ar fi lăsat niciodată să pleci, așa cum ai făcut-o tu!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă te desparți de un bărbat din zodia Vărsător, nu numai că îl vei regreta ca iubit, ci și ca prieten.

El a fost un adevărat partener de viață pentru tine, cineva căruia îi puteai spune orice, chiar și cele mai intime secrete, și singura persoană care nu te-a judecat niciodată.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă te desparți de un bărbat din zodia Pești, vei regreta un singur lucru: că nimeni nu va mai încerca vreodată să îți facă pe plac așa cum o făcea el.

Nimeni nu te va mai face să simți acei fluturi în stomac chiar și după un an de relație. El a fost cel mai romantic iubit pe care l-ai avut vreodată și voia să te mulțumească în orice moment.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod