Horoscopul săptămânii 26 iulie-1 august. Berbecul va avea conflicte la locul de munca

Pentru nativii din Berbec este important să impună limite la locul de muncă, chiar dacă asta înseamnă să se contrazică cu superiorii.

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Situația de la locul de muncă te împiedică să petreci timp de calitate cu persoana iubită. Este important să impui limite, chiar dacă asta înseamnă să te contrazici cu superiorii tăi.
Este o perioadă în care vezi dragostea cu alți ochi. Te bucuri de un farmec aparte, iar dacă ești singură, o relație nouă de prietenie este posibil să se transforme într-una de iubire. Bucură-te de aceste momente pentru că pot fi începutul unei mari iubiri.

Bani

Te confrunți cu multă presiune la locul de muncă în această săptămână. Te simți copleșită, dar în același timp ești conștientă că în viitor vei primi o răsplată pe măsură. Trebuie să ai grijă să nu cheltuiești deja banii pe care încă nici nu i-ai primit. Este o perioadă în care trebuie să te bazezi pe sfaturile și ajutorul oamenilor din anturajul tău.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Este posibil să ai un schimb dur de replici cu persoana iubită. Tu și partenerul tău nu sunteți pe aceeași lungime de undă, dar asta nu înseamnă că trebuie să transformați orice discuție în contradictoriu într-o ceartă de proporții. Pe 27 iulie, Mercur va intra în casa a patra, și te va ajuta să lași în urmă orice conflict. Te vei concentra mai mult asupra sentimentelor tale. Dacă ești singură, este important să îți amintești care sunt valorile tale pentru o nouă relație și să nu le încalci oricât de atrasă ești de o persoană pe care ai cunoscut-o recent.

Bani

Vei avea o adevărată obsesie pentru a rezolva o problemă la locul de muncă. Ți se pare că totul este prea complicat și nu înțelegi care sunt cauzele problemelor cu care te confrunți. În această săptămână vei reuși să plătești unele datorii și te gândești tot mai mult la o afacere. De asemenea, vei avea unele acțiuni care implică niște costuri mari sau o tranzacție cu o sumă mare de bani.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

În această săptămână ești tentată să lași garda jos, dar în același timp îți este teamă când vei fi rănită. Simți că nu poți avea încredere și este mai bine să îți asculți instinctul. Începând cu 27 iulie, Mercur va intra în casa comunicării și îți va fi mai ușor să vorbești despre ceea ce simți. Spre finalul săptămânii, vei avea o dorință puternică de aventură și o atitudine mai deschisă în plan sentimental. Dacă ești deja într-o relație, poți descoperi că unele dintre obiceiurile tale îți afectează viața de cuplu. Modul în care îți exprimi emoțiile nu este întotdeauna potrivit.

Bani

În această săptămână te simți presată să iei o decizie financiară majoră. La începutul săptămânii, Mercur va intra în casa banilor și va forma o opoziție cu Pluto, ceea ce îți va afecta legăturile care îți aduc bani. Trebuie să fii cât se poate de vigilentă, pentru că va ieși la suprafață un secret legat de situația ta financiară. Ai grijă să analizezi cu atenție orice nouă oportunitate care sună prea bine ca să fie adevărată.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Ai senzația că primești o energie negativă din partea persoanei iubite la începutul acestei săptămâni. Vei avea parte de unele conflicte pentru că simți că ești nevoită să accepți prea multe lucruri pe care nu le dorești. Nu este corect să fii de fiecare dată țapul ispășitor, oricât de mult iubești o persoană. Pe 28 iulie, Jupiter retrograd va intra în casa a opta, a intimității și a resurselor comune. Va începe astfel o perioadă în care vei fi încurajată să analizezi dacă merită să investești sentimente și încredere într-o relație. De asemenea, este un moment bun în care să lași garda jos și să îi permiți cuiva să te cunoască mai bine.

Bani

Pe 27 iulie, Mercur intră în casa a doua, a banilor, și vei avea tendința să te gândești mai mult la moduri în care să îți sporești veniturile sau să îți regândești planurile financiare pe termen lung. Este o perioadă în care poți să negociezi o mărire de salariu și să ceri banii pe care îi meriți. Jupiter va intra clasa a opta a resurselor comune pe 28 iulie, ceea ce va face ca investițiile tale să fie foarte profitabile. Însă trebuie să fii prudentă, pentru că Marte în opoziție cu Jupiter îți va aduce tendința de a risca prea mult. Investește doar atât cât ești dispusă să pierzi, dacă lucrurile nu merg cum trebuie.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

În această săptămână trebuie să înveți că este important să îți pui propriile nevoi pe primul loc dacă vrei să fii fericită cu tine însăți, dar și în relație. Jupiter va intra în casa a șaptea și sunt șanse mari ca o relație să devină foarte importantă pentru tine, destul de repede. Interesul pentru o persoană va crește masiv și nivelul pasiunii va ajunge la cote înalte. Te concentrezi asupra lucrurilor pe care le poți face pentru a cuceri acea persoană care ți-a captat toată atenția. Este o situație pozitivă pentru nativii din Leu care își caută jumătatea, dar poate deveni o reală problemă pentru cei care sunt deja într-o relație.

Bani

Spre finalul săptămânii se anunță vești bune pentru tine în plan financiar. Marte va intra în casa a doua, a banilor, pe 29 iulie, și sunt șanse mari să obții venituri suplimentare sau să câștigi mai mult decât ai sperat. Între tine și un colaborator, partener sau coleg apare o competiție care nu va face altceva decât să te impulsioneze să muncești mai mult, iar acest lucru îți va spori câștigurile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

La începutul acestei săptămâni vei fi tentată de o aventură amoroasă care poate fi periculoasă sau chiar interzisă. Faptul că nu poți avea ceva îl face să fie și mai dezirabil. Ai grijă să îți păstrezi atitudinea rațională care te caracterizează, pentru că riști să îți dorești ceva doar de dragul aventurii. Pe de altă parte, Venus în zodia ta îți va arăta că este timpul să îți evaluezi relația. Dacă o relație te trage înapoi și te împiedică să evoluezi, poate că este timpul să renunți. Fericirea este scopul suprem și nu ar trebui să o sacrifici doar pentru a păstra ceva din obișnuință.

Bani

Apar noi posibilități în plan financiar și sunt șanse mari să găsești o oportunitate care îți va aduce mai mulți bani. Este o perioadă bună în care să faci schimbări legate de locul de muncă, fie că alegi un alt post, ceri O mărire de salariu sau îți schimbi jobul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Este o perioadă în care îți este dificil să menții echilibrul între viața profesională și cea personală. Vei avea de-a face cu unele tensiuni în familie pentru că atât tu, cât și partenerul de viață veți da dovadă de mai multă sensibilitate și vă veți simți mai vulnerabili. Dacă ești singură, acum îți va fi mai ușor să întâlnești persoane noi și să îți cauți jumătatea. Ai o atitudine romantică și ești entuziasmată de posibilitatea unei noi iubiri.

Bani

În această săptămână riști să irosești bani, fără să stai nicio clipă pe gânduri. Atunci când ai dubii cu privire la o achiziție, este indicat să te mai gândești puțin și să analizezi dacă ai cu adevărat nevoie de acel lucru. Te confrunți cu diferite evenimente în plan financiar și depinde numai de tine cum le vei gestiona.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Ești dispusă să abordezi subiecte delicate cu partenerul tău de viață în această săptămână. De asemenea, Jupiter va intra în casa a patra, a căminului și familiei, ceea ce îți va pune în valoare dorința unui mediu liniștit și plăcut acasă. Ești pregătită să te dedici mai mult relației tale pentru a obține acel sentiment plăcut de încredere și siguranță. Este o perioadă bună în care să te muți cu jumătatea ta, dacă nu locuiți deja împreună, sau să demarați renovarea casei.
Dacă ești singură, este posibil ca un prieten să îți dezvăluie că are sentimente pentru tine.

Bani

Îți dorești acele lucruri care te fac fericită, dar odată ce Jupiter retrograd va intra în Vărsător, pe 28 iulie, realizezi că multe dintre achizițiile pe care le faci nu îți sunt necesare. Este timpul să investești bani în locuința ta pentru a o transforma în casa visurilor tale. Dacă așteptai să primești bani în această săptămână, în urma unui contract sau parteneriat, este posibil să apară unele întârzieri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

La începutul acestei săptămâni vei fi mai sensibilă și mai emoțională ca de obicei. Orice gest al partenerului de viață îți declanșează reacții intense. De pe 27 iulie situația se va îmbunătăți, odată ce Mercur va intra în casa a noua. Îți vei dori să profiți de orice oportunitate pentru a te simți bine și a te distra alături de persoana iubită. Este o perioadă bună în care să analizezi propriul stil de comunicare - cum poți să spui ceea ce vrei să transmiți, fără ca celălalt să înțeleagă greșit?

Bani

Vei fi tentată ca în această săptămână să iei o decizie radicală în privința banilor. Este posibil să apară o oportunitate financiară, care necesită să acționezi imediat. Poate fi un pas foarte important, deci trebuie să te gândești bine înainte să iei o decizie. Ai grijă la oportuniștii are nu își doresc altceva decât să profite de pe urma ta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

La începutul acestei săptămâni vei avea parte de multă acțiune în plan sentimental. Dacă ești singură, este posibil să întâlnești o persoană interesantă. Însă trebuie să îți amintești că dacă cineva îți acordă atenție nu înseamnă neapărat că te și respectă sau că are planuri serioase. Odată ce Mercur va intra în casa a opta, a intuiției, vei reuși să observi mult mai ușor intențiile ascunse. În cazul în care ai o relație stabilă, simți nevoia de apropiere față de persoana iubită. Ești tentată să împingi limitele și să descoperi mai multe despre situația relației tale.

Bani

Se anunță o perioadă bună din punct de vedere financiar pentru tine, după ce Jupiter, planeta norocului, va intra în casa banilor pe 28 iulie. Vor apărea oportunități financiare importante și șansa de a-ți crește economiile. De asemenea, vei învăța să apreciezi mai mult ceea ce ai deja.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Este o perioadă marcată de diferite temeri legate de viața ta sentimentală. Ai parte de neînțelegeri cu persoana iubită, iar sinceritatea este cea mai bună cale de a le rezolva. Îți dorești să îți implici partenerul în cât mai multe aspecte ale vieții tale. Faptul că vei acorda mai multă atenție partenerului tău va aduce o îmbunătățire semnificativă în cuplu. Dacă ești singură, o nouă poveste de iubire ar putea să îți aducă fluturi în stomac începând cu 29 iulie, când Marte, planeta pasiunii, va intra în sectorul relațiilor. Însă în același timp acest aspect te poate îndemna să acționezi mai rapid decât ai face-o în mod normal. Nu este nevoie să te grăbești.

Bani

În această săptămână te vei gândi la moduri în care să folosești banii pe care îi ai deja pentru a obține mai multe câștiguri financiare. Apare posibilitatea unei investiții, însă va trebui să faci unele compromisuri. Sectorul parteneriatelor este pus în valoare în această perioadă, iar banii pot veni în urmă un asocieri sau colaborări.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei realiza că iubirea se bazează și pe prietenie. Dacă ești singură, există șansa să apară în viața ta o nouă relație amoroasă bazată pe preocupări comune. Sentimentele pe care le ai pentru cineva care îți este prieten te vor face să acționezi și să mărturisești ce simți. Nativii din zodia Pești care au deja o relație stabilă vor învăța în această săptămână cât de importantă este independența în cuplu. Pentru a aprecia compania partenerului tău, trebuie în primul rând să te simți bine în propria ta piele și să te accepți în totalitate. Trebuie să devii mai independentă, iar acest lucru îți va aduce beneficii și în relația cu persoana iubită.

Bani

În această săptămână te vei confrunta cu faptul ca fondurile pe care le ai sau banii pe care îi câștigi nu îți ajung pentru a-ți urmă pasiunea. Apare dorința de a câștiga mai mult, chiar dacă asta înseamnă să îți asumi responsabilități în plus. Ai grijă să nu promiți mai mult decât poți face. Chiar dacă îți dorești foarte mult ceva costisitor, nu înseamnă că trebuie să te dai peste cap ca să obții de pe o zi pe alta. Încearcă să economisești mai mult.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod