Marte în Fecioară. Ce îți rezervă astrele, în funcție de zodia ta

Marte intră în zodia Fecioară pe 29 iulie. Au trecut doi ani de când planeta acțiunii a fost în acest semn de pământ, ceea ce înseamnă că sunt multe de făcut înainte ca Marte să intre în Balanță, pe 14 septembrie.

Fecioara este un semn al pragmatismului, iar acest tranzit al lui Marte ne va îndemna să rezolvăm multe probleme, să ducem planuri la bun sfârșit și să ne organizăm mai bine. Dar ne putem confrunta și cu neplăceri din cauza opoziției dintre Marte și Neptun, care va avea loc la începutul lunii septembrie.

Descoperă ce efecte va avea asupra zodiei tale tranzitul lui Marte prin zodia Fecioară.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este perioada perfectă pentru tine sa duci la bun sfârșit proiectele pe care le-ai amânat până acum. Vei avea multă energie, ceea ce îți va permite să faci mai mult decât credeai până acum că poți. Ai grijă să nu te epuizezi și încearcă să nu îți irosești energia pe acțiuni care nu merită cu adevărat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragostea plutește în aer pentru nativii din zodia Taur. Este o perioadă bună în care să îți folosești farmecul pentru a aduce o situație în favoarea ta. Poți face o nouă cucerire dacă ești singură, iar dacă ai o relație acest tranzit te va ajuta să reaprinzi scânteia în cuplu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Apar tensiuni acasă, ceea ce înseamnă că este mai bine pentru tine să pleci undeva când situația divine prea apăsătoare. Nu doar că te va ajuta să previi escaladarea conflictului, dar în același timp îți va permite să te relaxezi și să îți eliberezi mintea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cuvintele pot răni, dar numai dacă nu le folosești cu înțelepciune. Trebuie să fii prudentă în această perioadă pentru că riști să dezvălui accidental un secret bine păstrat sau să spui lucruri pe care nu le crezi cu adevărat, din cauza furiei de moment. Ai grijă ce spui!

Leu(22 iulie - 22 august)

Situația ta financiară va primi o lovitură puternică, ceea ce te va face să te simți vulnerabilă. Nu este momentul să regreți cheltuielile făcute în trecut, ci mai mult unul în care să decizi care sunt cele mai bune investiții pentru tine în viitor. Creează un buget și cheltuiește numai cât ți-ai propus.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești mai autoritară decât ai fost în ultima perioadă, ceea ce produce confuzie în cazul partenerului și al prietenilor. În loc să te cerți doar de dragul de a te certa, caută în interiorul tău adevăratele motive pentru care ești nemulțumită. Te va ajuta să îți găsești liniștea în săptămânile agitate care vor urma.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Alegi să eviți confruntările în această perioadă, mai mult ca de obicei. Nu înseamnă că nu ești dispusă să lupți pentru cauzele în care crezi, dar îți alegi cu mai multă înțelepciune bătăliile. Acest lucru te va ajuta să obții sentimentul de echilibru.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Acum este momentul să privești cu realism și să fii sinceră cu tine în privința tuturor acelor lucruri pe care vrei să le realizezi. Este perioada perfectă în care să te gândești la planurile tale de viitor și la ce poți face pentru a le transforma în realitate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Apar conflicte la locul de muncă, precum și o competiție intensă cu colegii. În loc să acționezi împotriva lor, încearcă să creezi un mediu al colaborării care vă va ajuta să obțineți rezultate uimitoare împreună. Nu doar că veți reuși să aveți realizări importante, dar în același timp vă veți face remarcați.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Bazează-te pe intuiție, în loc să pui accent pe logică și pragmatism. Doar pentru că nu apelezi adesea la astfel de lucruri, nu înseamnă că ele nu există sau nu sunt reale. Testul tău în această perioadă este să accepți și să îmbrățișezi partea spirituală a vieții.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te afli intr-o poziție de putere în relațiile tale. Tu ești cea care decide și stabilește limite. Folosește-te de acest avantaj pentru a crea relații mai sănătoase cu cei din jur, fie că este vorba de partenerul de viață, familie, prieteni sau colegii de muncă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

A trecut ceva vreme de când nu te-ai mai confruntat cu drame în relațiile personale. Însă acest lucru se poate schimba dacă nu ești atentă ce cuvinte folosești atunci când ai de-a face cu un conflict. În loc să fugi de probleme, confrunta-le direct pentru a detensiona atmosfera și a merge mai departe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod