Venus în Fecioară: Ce îți rezervă astrale, în funcție de zodia ta

Venus în Fecioară: Ce îți rezervă astrele, în funcție de zodia ta

Pe 21 iulie Venus intră în zodia Fecioarei, unde va rămâne până pe 16 august.
În toată această perioadă vom încerca să ne îmbunătățim relațiile cu ceilalți, iar răbdarea se va dovedi o virtute. Iată ce efect are tranziția lui Venus prin Fecioară, în funcție de zodia ta:

Berbec


Poate că nu ești deosebit de sentimentală și nu reușești să îți exprimi emoțiile în cuvinte frumoase în această perioadă, dar ești persoana pe care cei dragi se pot baza. Se va dovedi mai important să fii alături de oamenii pe care îi iubești și să îi susții cu adevărat, decât să faci declarații pompoase.

Taur


Creativitatea ta va fi la cote înalte și te va ajuta să găsești soluții inovatoare și să îți demonstrezi latura artistică. Cu ajutorul prietenilor și colegilor, vei reuși să te faci remarcată și să profiți de pe urma acestui aspect astral.

Gemeni


Este timpul să îți decorezi locuința cu cele mai frumoase obiecte care îți reprezintă perfect stilul unic. Merită să investești în lucruri noi pentru casa ta, atât timp cât te încadrezi în buget și nu irosești bani din economiile tale.

Citește și: Ce limbaj al iubirii te reprezintă, în funcție de zodia ta

Rac


Realizezi că este mai ușor ca niciodată pentru tine să îți exprimi emoțiile și sentimentele. Împărtășești ceea ce simți cu cei dragi și nu vei mai avea senzația că nu ești ascultată sau înțeleasă.

Leu


Tu știi foarte bine cum să profiți de pe urma celor cinci simțuri. Prin urmare, este important ca în această perioadă să planifici activități relaxante și să te bucuri de viață.
Acest aspect astral te îndeamnă să te bucuri de plăcerile simple ale vieții, precum o masă bună, muzica ta preferată și relaxare în aer liber.

Fecioară


Venus se află în zodia ta și te face să te simți mai populară ca niciodată. Vrei să petreci mai mult timp alături de prietenii tăi și de persoana iubită. Fii deschisă către noi posibilități și activități distractive. Ești în centrul atenției și trebuie să profiți la maximum de acest aspect astral pozitiv.

Balanță


Este momentul să iei o pauză de la activitățile de rutină și să te odihnești. În loc să alergi în toate direcțiile și să bifezi lucruri de făcut pe lista ta, ia o pauză și permite-ți să te relaxezi. În acest fel nu te vei simți epuizată și suprasolicitată în săptămânile următoare.

Scorpion


Prietenii tăi te vor ajuta să te relaxezi, să te bucuri de momente frumoase și în același timp să ai mai multă încredere în tine. Te vei încărca cu energie pozitivă, care îți va oferi puterea de a trece peste dificultățile de zi cu zi cu care vei avea de-a face.



Săgetător


Pentru tine este o perioadă bună în care să ceri o mărire de salariu. Nu îți fie teamă să ceri ceea ce meriți.
Chiar dacă nu vei primi o sumă impresionantă, este un punct de plecare ce îți va duce în viitor mai multe șanse pentru câștiguri financiare importante.

Capricorn


Deși foarte rar îți iei liber de la locul de muncă, acum este momentul perfect să îți planifici vacanța și noile aventuri. Pregătește o ieșire distractivă cu familia sau prietenii, ce îți va permite să te detașezi puțin de viața profesională. Este o perioadă bună în care să te relaxezi, să îți încarci bateriile și să fii pregătită pentru viitoarele tale planuri profesionale.

Vărsător


Dorința de a înțelege diferite probleme dintr-o perspectivă intuitivă te va face să îți asculți mai mult inima în această perioadă. După ce vei face acest lucru, vei descoperi că poți avea încredere totală în partenerul tău, ceea ce vă va apropia și mai mult.
Este o etapă bună în care să îți asculți instinctele.

Pești


Îți dorești armonie în relații, de aceea alegi acum să discuți deschis și echilibrat despre sentimentele tale. Dorința de liniște este mare și te face să încerci să rezolvi problemele fără să creezi și mai multă dramă. Comunicarea deschisă este de preferat întotdeauna în locul certurilor aprinse.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod