Horoscopul banilor pentru săptămâna 5-11 iulie. Stăpânirea de sine este cea mai bună armă a Balanței

Stăpânirea de sine este cea mai bună și decisivă armă a Balanței pentru atingerea obiectivelor.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Actualizează-ți CV-ul și folosește-te de orice oportunitate de schimbare și, implicit, evoluție. Dacă îți dorești o transformare profitabilă, trebuie să fii mai dinamic/ă.

Îmbunătățește-te prin cursuri și prin învățarea unor noi abilități, cum ar fi actualizarea cunoștințelor lingvistice. Companiile internaționale au orizonturi minunate pentru tine.

În ceea ce privește banii și cheltuielile, va trebui să îți faci un plan de la care să nu te abați. Asta va împiedica economiile să se ducă pe apa sâmbetei!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă muncești din greu, săptămâna îți poate aduce o surpriză plăcută. O sămânță care a fost semănată cu mult timp în urmă va începe să dea rezultate. Vei avea noroc suplimentar dacă proiectele tale cele mai ambițioase au legătură cu industria imobiliară.

Relațiile tale profesionale vor fi protejate, ferite de dispute și neînțelegeri, atât timp cât nu mergi prea departe. Înainte de a muta pionul într-o poziție nouă, consultă-te cu partenerii și colegii. Munca în echipă aduce cele mai bune rezultate financiare în acest moment.

Dacă obții bonusuri suplimentare, fii empatic/ă și oferă-le celor care au nevoie sau unde este necesar. Dacă vrei să te răsfeți, găsește un echilibru între calitatea și utilitatea a ceea ce cumperi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viața ta profesională nu îți va oferi surprize. Se apropie o perioadă foarte monotonă la locul de muncă, cu un program destul de anost. Va trebui să fii foarte creativ/ă pentru a adăuga sarcinilor zilnice o anumită culoare.

Vei fi predispus/ă la tot felul de cheltuieli inutile din cauza faptului că pici în capcana reclamelor. 

Citește și: Horoscopul lunii iulie

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îți vei ține sub control proiectele profesionale și financiare. Nu vei visa cu ochii deschiși și vei acționa foarte rațional.

Chiar dacă este vorba de cineva din familia ta, nu vei cădea în plasa lui. Unii oameni, cât de apropiați ți-ar fi, trăiesc cu impresia că banii cresc în copaci. Va trebui să le demonstrezi cât de greu este să agonisești în zilele noastre!

Leu(22 iulie - 22 august)

Poate a sosit timpul să-ți revizuiești responsabilitățile și să vezi dacă ceea ce faci e benefic afacerii tale. Tensiunile sunt garantate dacă lucrezi în echipă, mai ales dacă trebuie să distribui profiturile între acționari.

La locul de muncă vei lăsa rutina să te preia, pentru că îți dorești o săptămână liniștită și fără evenimente. Vei intra, îți vei face treaba și vei pleca. Dacă apar oportunități, nu le vei lua în considerare.

Climatul astral te avertizează că nu este o săptămână bună pentru a lua sau a da bani cu împrumut. Vei întâmpina o mulțime de dificultăți în recuperarea lor sau în achitarea datoriilor. Este important să plătești acele facturi restante cât mai curând posibil, dar nu făcându-ți alte restanțe.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Aspirațiile tale profesionale combină uneori fantezia și realitatea. Acest lucru îți poate provoca o mare frustrare, deoarece nu atingi obiectivele pe care ți le-ai propus.

Totul în jurul tău pare excelent, așa că învață să-ți redesenezi prioritățile. Depune toate eforturile pentru a-ți îmbunătăți și controla sabotorul interior pentru a câștiga mai mulți bani.

Dacă ești șomer/ă, luptă cu speranță și cu zâmbetul pe buze. Această atitudine optimistă va fi esențială pentru a face față noilor provocări.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

La locul de muncă, nu va fi o săptămână ușoară pentru tine. De fapt, lipsa ta de inițiativă în luarea deciziilor este ceea ce înrăutățește lucrurile. Cu toate acestea, vei avea noi oportunități când vine vorba de parteneri de afaceri străini.

Fie că ești lăudat/ă sau criticat/ă, încerci să nu te emoționezi. Stăpânirea de sine este cea mai bună și decisivă armă pentru atingerea obiectivelor, mai ales dacă vrei ca situația financiară să se îmbunătățească cât mai curând.

Aceste zile vor fi competitive și va trebui să fii vigilent/ă. Dacă desfășori o activitate independentă, va trebui să eviți conflictele, deoarece aceste îți vor afecta negativ afacerea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei avea parte de o săptămână foarte confuză la locul de muncă. Ești foarte muncitor/oare, deci cu siguranță vei putea depăși orice obstacol sau eșec.

Cu toții știm că ești capabil/ă să renaști din propria-ți cenușă. Cu toate acestea, nu trebuie să te forțezi sau extenuezi să o faci săptămâna aceasta. Situația ta financiară este stabilă și nu ar trebui să te simți presat/ă în niciun fel.

Dacă faci parte din categoria celor care se simt descurajați în timp ce-și caută un loc de muncă, constinuă și insistă să cauți, în curând vei găsi ceva foarte bun. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vor fi câteva zile în care nu ar trebui să iei nicio decizie. Dar vor exista și zile în care reputația ta va fi mai bună. Vei ști ce trebuie să faci pentru a evolua în carieră.

Cu toate acestea, la mijlocul săptămânii, poți întâmpina unele dificultăți. Nimeni nu a spus că succesul va veni cu ușurință. Ești un luptător înnăscut și va trebui să dai totul în această săptămână.

Ar trebui să știi că o transformare majoră este pe cale să se întâmple în acest domeniu. Poate vei descoperi doar un nou mod de lucru sau poate vei obține un nou loc de muncă mult mai bine plătit. Tot ce trebuie să înțelegi este că există posibilitatea unei schimbări complete pe plan profesional și financiar.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești destul de apreciat/ă și te simți fericit/ă și mulțumit/ă de ceea ce faci în fiecare zi pe plan profesional și financiar. Cu toate acestea, vei avea câteva vești proaste săptămâna aceasta.

Din fericire, nu vor fi probleme foarte importante și vor dispărea la fel de repede cum au și apărut. Astrele te sfătuiesc să te relaxezi când vine vorba de aceste energii negative.

Totul este controlat de Univers, iar acesta nu le-ar lăsa niciodată să-ți afecteze cariera și portofelul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei fi capabil/ă să rezolvi orice problemă la locul de muncă, în afaceri sau legată de bani. Această abilitate a ta îți va oferi posibilitatea de a avansa în carieră.

Îți vei da seama că există perspective bune pentru profesia și pentru situația ta financiară, însă va trebui să depui mult mai mult efort decât până acum.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Cuvintele cheie ale acestei săptămâni sunt surprize, evenimente neprevăzute, decizii și schimbări. Dar, nu dintr-un punct de vedere negativ, deoarece intuiția ta te va ghida pe tot parcursul acestui proces.

Prin urmare, se prevede o schimbare a locului de muncă, o concediere, câștigarea unei sume mari de bani sau o promovare. Energia astrală te va scoate din zona ta de confort, dar va fi pentru a aduce o schimbare în bine, chiar dacă anxietatea nu te lasă să o privești în acest mod.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod