Ce limbaj al iubirii te reprezintă, în funcție de zodia ta

Oricâtă iubire oferi și primești, există un limbaj al iubirii care funcționează cel mai bine pentru tine. Iată ce ar trebui să știi cu adevărat despre limbajul iubirii semnului tău zodiacal!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Limbajul tău de dragoste este timpul de calitate.

Cel mai mult prosperi într-o relație în care poți petrece un timp de calitate cu partenerul tău. Cel mai bine vă veți cunoaște și vă veți conecta este față în față.

Interacțiunea față în față este cea mai sinceră și autentică dintre toate limbajele iubirii. Ar trebui să lași comunicarea prin telefon sau internet pentru a-ți petrece efectiv timpul cu persoana iubită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Limbajul tău de dragoste este atingerea fizică.

Pentru tine este extrem de necesar și de romantic să te îmbrățișezi sau să te ții de mână și tânjești după asta. Nu-ți poți ține mâinile departe de partener/ă.

Ești un semn zodiacal foarte senzual și tactil. Îți place absolut tot ce duce la sărutări și atingeri și tot ce se întâmplă după aceea. Atingerea fizică este modul tău preferat de a te conecta cu partenerul/a fără a folosi cuvinte. 

Citește și: Ce reprezintă simbolul Fecioarei? Semnificație și mesaje ascunse

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Limbajul iubirii care te reprezintă este comunicarea.

Nu tuturor le place să comunice în relații, dar tu adori acest lucru. Nu ai nicio problemă în a spune lucrurilor pe nume atunci când vremurile sunt grele sau să-ți exprimi fericirea atunci când vremurile sunt bune.

Pentru tine, comunicarea vine de la sine. Ai fost întotdeauna foarte vocal cu privire la lucrurile care contează pentru tine și nu fugi de discuțiile importante care pot stresa multe cupluri. Aceasta este o abilitate uimitoare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Limbajul tău de dragoste este timpul de calitate.

Un lucru pe care toți foștii tăi parteneri l-au iubit la tine este cât de grijuliu/e ești. Ori de câte ori ai o relație cu cineva, faci tot posibil să fii mereu acolo pentru acea persoană.

A petrece timp de calitate cu cineva la care ții foarte mult înseamnă totul pentru tine. Ești atât de grijuliu/e și de util/ă încât timpul petrecut în doi este un timp cu adevărat prețios.

Leu(22 iulie - 22 august)

Limbajul iubirii care te reprezintă constă în cadouri.

Răspunzi foate bine partenerilor care au grijă de tine, și în moduri dincolo de emoțional și fizic. Vrei să le ai pe toate, de la afecțiune la cadouri.

Dar, doar pentru că îți place să fii venerat/ă și răsfățat/ă nu înseamnă că nu întorci favoarea. Unul dintre lucrurile pe care oamenii trebuie să le știe despre limbajul tău de dragoste este că funcționează în ambele sensuri: oferi atât cât primești. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Limbajul tău de dragoste este dedicarea.

Îți petreci atât de mult timp din viață dedicându-te altora, încât are sens că acest lucru se aplică și în viața ta sentimentală. Când te dedici cuiva, o faci cu toată inima și sufletul tău.

Asta poate însemna orice, de la pregătirea unui prânz surpriză în timpul zilei de muncă pentru partenerul/a de viață până la a te asigura că ai casa lună până când acesta ajunge acasă. Ești atât de practic/ă și devotat/ă, încât toate aceste acțiuni și gesturi sunt doar o extensie a ta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Limbajul iubirii care te reprezintă constă în romantism.

Când te afli într-o relație, răspunzi cel mai bine partenerului/ei care te surprinde cu gesturi romantice, inclusiv cadouri fără motiv și mese la lumina lumânărilor.

Ai nevoie de romantism constant într-o relație pentru a supraviețui. Nu trebuie să însemne întotdeauna să primești cadouri fizice, ci și flirt, cuvinte fermecătoare, mesaje de bună dimineața și altele asemenea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Limbajul tău de dragoste este atingerea fizică.

Ești unul dintre acele semne zodiacale care au nevoie de intimitate și apropiere fizică într-o relație pentru ca aceasta să dureze. Deci, în mod firesc, limbajul iubirii care te reprezintă este despre cum să te apropii mai mult de partenerul/a de viață.

Ești foarte pasional/ă și protector/oare cu persoana iubită. Ceea ce face ca atingerea fizică să fie atât de importantă nu este doar despre faptul de a fi tu afectuos/oasă, ci și de încrederea persoanei pe care o alegi de a se apropia de tine și de a fi la fel de afectuos ca tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Limbajul iubirii care te reprezintă este un timp de calitate.

Cauți întotdeauna aventuri în viață și singurul lucru care ți-ar face viața mai bună este să ai alături pe cineva care să plece în avetură cu tine. Cum poți afla asta? Petrecând cât mai mult timp de calitate în doi.

Ești unul dintre acele semne zodiacale care trebuie să aibă o relație reală, față în față cu cineva pentru a vedea dacă el/ea e persoana potrivită. Îți place, de asemenea, să fii cu o persoană care este pe aceeași lungime de undă cu tine, cineva alături de care poți evolua și de la care poți învăța.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Limbajul iubirii care te reprezintă este grija și atenția.

Ești genul de semn zodical care nu este doar cineva care se dedică persoanei iubite, ci care trebuie să știe că și aceasta poate face la fel. Să existe același foc este o necesitate pentru tine.

Nu numai că ești devotat altora, dar ești devotat și ție. Actele de bunătate pot varia de la ajutorul într-o sarcină de muncă până la sinceritate absolută față de persoana iubită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Limbajul iubirii care te reprezintă este bunătatea.

Cu siguranță vrei un partener cu numeroase calități, dar cel mai important lucru pe care trebuie să-l știi despre el este că inima lui este la fel de mare ca și a ta. Nu poți fi cu cineva căruia nu i se pare important să-i ajute pe ceilalți sau care nu face bine în lume.

De asemenea, nu ești genul de semn zodical care permite altora să profite de el. Ești bun și prietenos și să ai grijă de alții îți vine foarte ușor, însă ai o limită.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Limbajul tău de dragoste constă în cuvinte.

Știi mai bine decât oricare altă zodie cât este de important să găsești pe cineva în această lume mare care să aducă liniște și confort în viața ta. Și, când găsești acea persoană, vrei ca ea să știe cât de specială este.

Cuvintele sunt felul tău de a-i spune partenerului/ei că relația voastră e mai mult decât iubire și afecțiune. Ești într-o călătorie spirituală pentru a găsi pe cineva de care să te îndrăgostești de trup, minte și suflet. Când găsești acea persoană, exprimarea dragostei prin cuvinte este prioritatea ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod