Care este scopul tău în viață, în funcție de zodia în care te-ai născut

Te-ai întrebat vreodată dacă există vreo modalitate de a ști că ești pe drumul cel bun în viață? Ei bine, în astrologie există o cheie pentru a afla dacă mergem spre destinul nostru sau luptăm împotriva lui!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Lecția: Găsirea echilibrului între nevoile tale și cele ale altora, în special când vine vorba de dragoste și cuplu.

Scopul vieții: Să înveți că independența nu înseamnă să faci totul de unul singur.

Ești ghidat să afli diferența dintre luarea deciziilor pentru alții față de cele care te interesează și te privesc.

În ceea ce privește dragostea, ți se cere să înveți ce înseamnă să stăpânești interdependența.

Este vorba despre a-ți trăi viața după propriul adevăr mai întâi și nu de a te sacrifica sau de a te închide și de a te gândi că va fi mai ușor să rămâni singur/ă.

Vei ști că mergi spre această soară atunci când poți pune granițe puternice și poți fi vulnerabil/ă în același timp.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Lecția: Acceptarea și primirea a tot ceea ce are viața mai bun de oferit, în special darurile materiale.

Scopul vieții:
Să înveți că, în cele din urmă, toți suntem mai buni împreună.

Ești o persoană axată pe toate lucrurile bune și pe plăcere, cum ar fi obiecte materiale precum haine, mașini și chiar case de lux.

Ești un semn al abundenței financiare care se bucură de cele mai fine lucruri din viață, dar nu de unul singur.

Ai învățat care este importanța relațiilor față de câștigurile financiare, iar acum ți se cere să le combini pe cele două.

Vor exista teste care te vor pune să alegi între bani și un partener romantic sau familie.  

Vei ști că te îndrepți spre soarta ta când vei afla că banii nu pot înlocui niciodată dragostea și relațiile cu oamenii și că. cu persoana potrivită alături de tine, amândoi veți fi mai bogați.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Lecția: Să îți exprimi cu încredere propriul adevăr.

Scopul vieții: Să înveți că nu poți fugi de ceea ce este incomod sau provocator.

Scopul vieții tale se va concentra în jurul comunicării, educației și ideilor.

În viața ta anterioară, probabil ai fugit de situațiile de care erai menit/ă să te ocupi, legate în mod specific de dragoste, relație sau cuplu, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te întâlnești cu același partener în această viață.

Acum, pe măsură ce înaintezi în viață, vi se va cere să afli mai profund cine ești și să înveți cum să comunici acest lucru mai autentic în relația ta amoroasă, dar și în celelalte relații.

Citește și: Zodiile care își țin relația departe de ochii lumii versus zodiile care dezvăluie chiar și cele mai intime detalii

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Lecția: Să construiești o familie și o casă care să te împlinească.

Scopul vieții: Să înveți că nu există niciun înlocuitor pentru satisfacția și împlinirea de a avea o casă și o familie.

Această viață este într-adevăr legată de familie și, cel mai probabil, vor exista acele teste care te vor pune să alegi între cei pe care îi iubești și cariera ta.

Acest lucru se datorează faptului că, în ultima ta viață, ai învățat cum să lucrezi din greu până când vei găsi succesul.

Dar, în această viață, va trebui să alegi mai întâi familia și dragostea, mai presus de carieră pentru a te alinia scopului tău.

Asta nu înseamnă că nu poți avea o carieră de succes, ci doar că vei recunoaște valoarea de a avea pe cineva acasă care te iubește și nu îi vei cere niciodată să facă un pas în spate sau să îl pui pe locul doi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Lecția: Meriți șansa de a străluci.

Scopul vieții: Să îți depășești frica de a fi în centrul atenției și în lumina reflectoarelor.

În această viață, accentul se pune pe deținerea atenției.

În viețile anterioare a trebuit să lucrezi împreună cu alții pentru a avea succes și ai preferat să faci parte dintr-o echipă, dar, în această viață, îți este menit să ai un rol mai independent.

Acest lucru nu înseamnă să fii singur/ă, ci să îți scoți cu adevărat valoarea în evidență, precum și orice talente pe care le-ai putea avea pentru a ieși în față.

Ai carismă, iar asta te va ajuta să atragi atenția celorlalți. Știi cum e să lucrezi cu ceilalți și să pui nevoile grupului în fața nevoilor tale, dar acum e momentul tău în care este în regulă să ieși în față și să primești ceea ce meriți.

Același lucru este valabil și în dragoste, astfel încât să poți avea o relație sănătoasă, în loc să fii în relații cu parteneri care pur și simplu nu îți satisfac nevoile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Lecția: Să-ți faci un plan pentru ca visurile tale să devină realitate.

Scopul vieții: Să înveți că logica și realismul sunt părți necesare ale vieții.

În această viață ți se va cere să acorzi mai multă atenție aspectelor logice și practice ale vieții.

Asta înseamnă că vei învăța că un vis nu se va împlini doar prin dorință și aprinderea lumânărilor și că trebuie să îți faci nu numai un plan de bătaie, ci și să fii dispus/ă să treci la treabă.

În ultima ta viață a trebuit să înveți puterea intuiției tale, dar ți-a lipsit concentrarea și direcția, ceea ce înseamnă că aceasta este viața pentru a stăpâni asta. Vei ști că mergi pe această cale atunci când vei putea găsi echilibrul între credință și pașii concreți pentru a-ți transforma visurile în realitate.

Acest lucru este valabil atât în carieră, cât și în dragoste, ceea ce înseamnă că nu vei putea visa la nesfârșit cu ochii deschiși, ci, în schimb, ți se va cere să vezi lucrurile așa cum sunt, adică nu neapărat așa cum dorești să fie.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Lecția: Să înveți cum să lucrezi în armonie cu ceilalți, mai ales când vine vorba de dragoste și cuplu.

Scopul vieții: Să fii capabil/ă de a-i aduce pe alții împreună cu un sentiment de corectitudine și echilibru.

Ca Balanță, vei avea două domenii principale de concentrare de-a lungul vieții tale: relațiile și aducerea oamenilor împreună.

În ultima ta viață, ai învățat cum să te pui pe tine pe primul loc și să lupți pentru tine, acum iei ceea ce ai învățat și vei încorpora asta în relațiile reciproce și parteneriate reciproc sănătoase în viața ta.

Funcționezi ca un adeziv sau chiar o punte între oameni în această viață, încercând să menții pacea. Acest lucru nu va veni sub formă de sacrificiu, iar celorlalți li se va părea că ai darul de a vedea lucruri pe care alții nu le văd.

Folosește ceea ce ai învățat în ultima ta viață pentru a lupta pentru tine și pentru ceilalți. Stăpânește arta compromisului și a pauzei înainte de a acționa sau a reacționa. Vei ști că te îndrepți spre scopul tău atunci când cultivi armonia și echilibrul oriunde ai merge.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Lecția: Să ai încredere în sufletul tău.

Scopul vieții: Să înveți despre ceea ce înseamnă spiritualitatea și scopul superior al sufletului tău.

În această viață este vorba despre adâncirea în profunzimile princiipilor legate de spiritualitate. Dar, asta nu este doar o călătorie zadarnică sau goală, scopul său final este să te conducă înapoi la tine, astfel încât să ajungi să afli cine ești cu adevărat și care este adevărul inimii tale.

În această călătorie, vei întâlni multe situații și sentimente mai întunecate, dar scopul său este de a te învăța să privești dincolo de moment și să găsești un motiv pentru a fi recunoscător/oare pentru tot ceea ce ai trăit.

Dacă te agăți doar de planul material al vieții, vei întâmpina multe dificulăți.

Calea ta se referă la eliberarea focalizării asupra lumii materiale și, în schimb, să faci loc nevoilor sufletului tău. Vei ști că îți parcurgi calea când toată lumea din jurul tău va crede că ți-ai pierdut minților, dar tu vei simți că nu ți-a fost niciodată mai bine ca acum.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Lecția: Să fii sincer și fidel cu tine însuți.

Scopul vieții: Să crezi în tine și să nu renunți la ceea ce vrei pe baza a ceea ce spun alții.

În timpul acestei vieți vei fi provocat să rămâi fidel cu tine însuți. Vei vedea lucrurile diferit, vei fi ghidat să urmezi căi diferite și să să explorezi viața cu o atitudine de curiozitate și libertate.

Nu lăsa opiniile sau convingerile altora să îți îmblânzească spiritul neliniștit. Ești atras exact de ceea ce trebuie să experimentezi în această viață și, deși o parte a acestei căi va însemna să te confrunți cu îndoielile tale, în cele din urmă trebuie să afli că nimeni nu știe de ce ai nevoie mai bine decât tine.

Acest lucru este valabil mai ales în relația de cuplu. Nu îți fie teamă să îți stabilești propriile reguli atunci când vine vorba de angajament și dragoste.

Vei ști că ești pe drumul cel bun atunci când te simți entuziasmat de viață și când ai încrederea că, atât timp cât de simți bine, alții nu contează.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Lecția: Să nu renunți sau să cedezi.

Scopul vieții: Să rămâi pe calea ta, să muncești din greu și să găsești succesul.

În timpul acestei vieți ți se va cere să renunți la necesitatea validării externe sau a aprobării din partea celorlalți și, în schimb, să îți urmezi propria cale. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că poți trece prin provocări care îți vor cere să te salvezi în loc să aștepți pe altul să te salveze.

În ultima ta viață ai învățat cât de importante sunt familia și sprijinul celorlalți, dar, în această viață, trebuie să le echilibrezi învățând că nu existp nimic ce nu poți face.

Acesta este un pas către încredere în sine și autonomie  care va ajuta la vindecarea oricăror răni de codependență sau de dezamăgire.

Vei ști că ești pe calea cea bună atunci când vei simți că obții succesul prin parcurgerea și realizarea lucrurilor de care te-ai îndoit și când vei avea sprijinul unui partener care nu îți va rezolva problemele, dar care va fi acolo pentru tine pentru a te înveseli în timp ce ți le repari singur.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Lecția: Cum să lucrezi cu ceilalți pentru un scop colectiv superior.

Scopul vieții: Să înveți cum să pui nevoile grupului mai presus de ale tale și să îi inspiri pe ceilalți să acționeze.

În această viață totul este despre îmblânzirea firii tale rebele pentru un sens și un scop mai înalt.

Asta înseamnă că nu este vorba doar despre ceea ce vrei tu și despre visurile tale, ci despre acțiunile colective care sunt întotdeauna mai puternice și mai înălțătoare.

Deși acest lucru se referă în special șa carieră sau la proiecte sociale, este important și pentru relațiile romantice.

Vei primi multe daruri în această viață care te vor ajuta să schimbi lumea și să o faci un loc mai bun pentru generațiile viitoare.

Vei ști că ești pe drumul cel bun atunci când vei fi într-o relație pe care o consideri un parteneriat cu adevărat reciproc și vei simți că împreună puteți muta munții din loc.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Lecția: Să ai încredere în intuiția ta.

Scopul vieții: Să înveți faptul că imaginația, visele și fantezia pot fi la fel de importante ca realitatea.

În timpul acestei vieți ți se va cere să visezi un vis frumos. Dar, te vei simți mai empatic decât înainte, ceea ce înseamnă că provocarea vieții tale este să nu lași întunericul din lume să-ți înece speranțele.

În viața ta trecută ai fost logic și pragmatic, ceea ce înseamnă că în această viață ți se va cere să ai mai multă încredere în intuiția ta și să te lași ghidat de ea. Pentru a face acest lucru, vei fi testat cu situații provocatoare și cu oameni care îți vor spune că ceea ce visezi nu poate fi realizat.

Dar, ceea ce vei învăța va fi faptul că doar pentru că nu poți vedea ceva nu înseamnă că nu există.

Întreaptă-te către sinele interior care îți va spune ce este posibil și ce nu. Nu îi asculta pe cei care spun că ești nebun.

Vei ști că ești pe calea cea bună când nu mai simți nevoia să dai explicații pentru lucrurile pe care le faci sau le spui.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod