zodiile cu cel mai ascutit spirit de observatie

Zodiile cu cel mai ascuțit spirit de observație. Te pot citi ca pe o carte!

Să ai un spirit de observație dezvoltat poate fi o calitate grozavă. Și, dacă ai norocul să te fi născut într-una din aceste zodii, această trăsătură poate fi ceva natural pentru tine!

Totuși, deși astrologia te-a înzestrat cu această calitate, trebuie să înveți cum să ți-o controlezi, deoarece nu este în regulă să stai să asculți intenționat conversațiile altora sau să fii indiscret/ă.

Citește și: 6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător

Este cu adevărat interesant să vezi oameni în habitatul lor natural, cum interacționează unii cu ceilalți și cum limbajul lor corporal diferă de la unul la altul. Și este și mai interesant că descoperi cu ușurință lucruri care îți sunt de folos!

Zodiile cu cel mai ascuțit spirit de observație

 

Fecioară


Fecioara este una dintre zodiile cu cel mai ascuțit spirit de observație. S-ar putea să crezi că, în calitate de prietenă și ascultătoare foarte bună, ea știe în mod natural totul despre tine, dar nu te lăsa păcălit! Fecioara are o mulțime de trucuri în mâneca pe care nu le știu foarte mulți oameni.

Este ca un detectiv, se uită mereu la micile indicii pentru a o ajuta să rezolve un caz.

Fecioara poate citi cam pe oricine cu ușurință datorită capacității sale incredibile de a acorda atenție chhiar și celor mai mici detalii.

Spune ceva o dată și ea își va aminti pentru totdeauna. În calitate de Fecioară, ea este în mod natural analitică, așa că este într-o continuă căutare de indicii care să o ajute să te citească, chiar dacă nu îi spui întreaga poveste. De cele mai multe ori te va surprinde cu câte știe!

Scorpion


Scorpionul preferă să observe decât să fie observat și își ia măsuri de precauție pentru a se asigura că stăpânește situația atunci când cunoaște oameni noi. De multe ori nu îți va dezvălui totul despre el, chiar dacă te cunoaște foarte bine, pentru că îi place să-și păstreze adevăratul sine sub cheie. Așadar, în mod firesc, el tinde să acționeze ca un radar și să-i urmărească pe toți cei din jur.

El face acest lucru, adică observă și își blochează adevăratul sine, pentru a se proteja.

Urăște să fie trădat sau rănit li nu uită niciodată dacă oamenii i-au greșit. Așa că, să fie atent este modul lui de a se menține în siguranță. Ceea ce îl face atât de bun în a citi oamenii este faptul că are întotdeauna un ochi asupra ta și abilitatea de a prezice următoare lor mișcare.

Capricorn


Capricornul este mult mai rezervat decât multe alte semne zodiacale, dar asta îl face să observe mai ușor oamenii din jurul lui și să vadă realitatea din spatele măștilor. Își folosește natura liniștită și introvertită pentru a se așeza și a urmări tot ce se întâmplă. Poate fi atât de pricepur în a-i citi pe ceilalți, încât nici măcar nu-ți vei da seama cât de multe lucruri a descoperit.

Deoarece Capricornul își petrece mult timp analizând oamenii, poate să te citească ca pe o carte. Știe să-ți interpreteze limbajul corpului și intonația. Deci, ori de câte ori ai nevoie să te descarci sau ai nevoie de cineva cu care să vorbești, Capriconul este genul de persoană care știe exact când să vină la tine pentru a te ajuta.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Vărsător


Vărsătorul este unul dintre semnele zodiacale curioase din naștere, care caută mereu experiențe noi și întâlnește oameni noi. Datorită acestui interes natural pe care îl are pentru oameni, este ușor să observe totul despre ei.

Vărsătorului îi place să cunoască oamenii nu doar prin ceea ce spun, ci și prin modul în care o spun și prin limbajul corpului.

Datorită abilității sale de a observa mai mult decât ceea ce văd toți ceilalți la suprafață, Vărsătorul este capabil să te citească precum cartea lui preferată. El poate observa totul atât de bine, încât va ajunge să te cunoască aproape la fel de mult cum te cunoști pe tine însuți.

Pești


Peștii sunt foarte empatici, ceea ce înseamnă că sunt capabili să empatizeze și să anticipeze emoțiile tale, uneori chiar înainte de a-ți da seama tu ce simți. Deoarece sunt atât de conectați la propriile sentimente, știu să fie sensibili și la sentimentele altora. Acest tip de observație este totuși subtil, dar foarte eficient.

Când Peștii empatizează cu tine și simt ce simți și tu, le este foarte ușor să te citească ca pe o carte. Atât de mult încât poți simți că sunt cumva în creierul tău, dar nu într-un mod ciudat sau incomod.

Peștii pot fi cei mai buni prieteni din lume!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod