Kate Middleton, obligată să se autoizoleze deși e vaccinată. A intrat în contact cu o persoană testată pozitiv cu Covid-19

Ducesa de Cambridge se află în autoizolare după ce a intrat în contact direct cu o persoană care a fost testată pozitiv cu Covid-19.

Palatul Kensington nu a dezvăluit unde s-a întâlnit Kate cu persoana infectată. Reprezentanții oficiali au spus că întâlnirea a avut loc săptămâna trecută, ceea ce poate înseamna că s-ar fi putut întâmpla vineri, când ducesa a fost prezentă în public, la Wimbledon.

Kate a fost însoțită de Sally Bolton, CEO al Turneului de la Wimbledon, și fostul jucător de tenis britanic Tim Henman, apoi s-a îndreptat spre Boxa Regală, unde a stat alături de alte persoane, inclusiv antrenorul de fitness Joe Wicks, cu care a fost văzută discutând.
Ducesa nu a purtat mască de protecție în tribună.

Citește și: Ce titlu va primi Kate Middleton când Prințul Charles va deveni rege. Nu va mai fi Ducesă de Cambridge


Kate, care este vaccinată cu ambele doze, a fost miercuri împreună cu Prințul William și Prințul George la meciul Anglia - Germania din cadrul Campionatului European de Fotbal 2020.


„Săptămâna trecută, Ducesa de Cambridge a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost testată pozitiv cu Covid-19”, a declarat purtătorul său de cuvânt. „Alteța Sa Regală nu prezintă simptome, dar urmează toate recomandările guvernamentale și s-a autoizolat la domiciliu”, a adăugat acesta, citat de Daily Mail.

Nu se știe dacă Ducesa a fost alertată prin aplicația specială folosită de Sistemul Național de Sănătate din Marea Britanie (NHS) sau dacă a fost contactată direct de persoană care a fost testată pozitiv.

Kate ar fi trebuit să participe pe 5 iulie la aniversarea de 73 de ani de la înființarea NHS, alături de Prințul William.
Cuplul trebuia să participe la o slujbă desfășurată la Catedrala Sf. Paul din Londra, iar pe seară să organizeze o recepție la Palatul Buckingham. 

Ultimul eveniment public la care a participat Ducesa a fost vizita la Wimbledon de vineri, când a făcut un tur al clubului, s-a întâlnit cu angajații, a vizitat muzeul și a stat alături de fostul tenismen Tim Henman pentru a urmări un meci de dublu în care a jucat tenismenul scoțian Jamie Murray.

Kate este patronul regal al Turneului de la Wimbledon și un fan înfocat al tenisului de câmp.

Prințul William a avut Covid în primăvara anului trecut și a reușit să-și îndeplinească îndatoririle și să participe la întâlniri online, în timp ce era tratat de medicii de la palat, însă potrivit unor surse a fost afectat serios de virus, iar la un moment dat a avut probleme de respirație.

Și Prințul Charles a fost infectat în aceeași perioadă, însă a avut simptome mai ușoare, deși și-a pierdut gustul și mirosul pentru o perioadă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
5 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod