Horoscopul dragostei pentru săptămâna 5-11 iulie. Leii singuri vor fi dornici să găsească pe cineva cu care să poată avea o relație profundă

Leii singuri își schimbă optica și vor fi dornici să găsească pe cineva cu care să poată avea o relație profundă.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Totul va merge bine pentru tine în aceste zile dacă ai o relație solidă. Trebuie să fi construit-o pe temeliile adevărului și ale curajului. Doar în aceste condiții vei readuce calmul dacă există neînțelegeri.

Unele probleme te vor îngrijora prea mult, cum ar fi creșterea copiilor sau bunăstarea bătrânilor. Vei afla cum să le oferi tot ce au nevoie.

Dacă ești singur/ă, vei avea chef de aventură și, cu siguranță, vei aduce magie în situații aparent anoste. Totul va fi despre seducție și aventură. Vrei să preiei conducerea și să faci tu primul pas.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești singur/ă, ar putea exista conflicte cu persoana de care te simți atras/ă. Ideea este că simțul umorului nu este la cel mai bun nivel și orice argument va provoca o mare ruptură între voi.

Te vei simți interogat/ă în mai multe moduri în aceste zile. Nu vei dori să te confrunți cu anumite circumstanțe legate de stilul tău de viață și de modul de a experimenta dragostea, ca și când ar trebui să te simți jenat/ă de sentimentele tale și de a fi așa cum ești.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, trebuie să i te oferi partenerului/ei fără teama de a fi decepționat/ă. Există sentimente frumoase în pieptul tău, lasă focul din tine să iasă și încălzește totul în urma lui. Partenerul/a îți cunoaște felul în care iubești, dar vei avea senzația că există lucruri din personalitatea ta pe care încă nu le înțelege pe deplin.

Citește și: Horoscopul lunii iulie

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încrederea de sine va fi vedeta acestei săptămâni. Am putea spune chiar că va exista un exces de încredere care ar putea duce la un pic de narcisism. Vei dori ca toată lumea să fie acolo pentru tine, dispusă să îngenuncheze în fața ta, dacă este necesar.

Latura ta manipulatoare iese la iveală. Vei avea tendința de a te folosi de ea pentru a realiza ceea ce îți dorești. Câteva zile îți vei putea controla partenerul/a ca pe o marionetă. Vei trage corzile după bunul plac, manipulându-ți partenerul/a de viață pentru a face tot ce vrei. În acest moment, persoana iubită s-ar putea să nu-și dea seama, dar dacă tot o să faci asta, ea va observa jocul tău urât mai devreme sau mai târziu.

Dacă ești singur/ă, vei avea parte de conversații și întâlniri foarte intense. Va exista o persoană care va ieși în evidență dintre toți admiratorii. Dar, din păcate, relația nu va funcționa.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu prea stai bine la capitolul dragoste. Vei fi nevoit/ă să îți dublezi efortuile pentru a-ți atinge obiectivul romantic.

Nervozitatea va fi cel mai mare dușman al tău. Îți va fi greu să-ți exprimi sentimentele și vei dori să te scufunzi în uitare. Ți-e rușine să-ți deschizi sufletul, nu vrei să arăți slab în fața nimănui.

Îți dorești o escapadă cu partenerul/a d viață. Cauți o a doua lună de miere, dar persoana iubită este mult prea ocupată. Nu își poate găsi timp pentru tine sau voi. Veți avea nevoie de discuții serioase pentru a găsi un echilibru între datorie și plăcere. Lasă tu de la tine dacă vezi că situația devine încordată, nu merită să vă certați!

Leu(22 iulie - 22 august)

Când vine vorba de iubire, începutul săptămânii va fi destul de turbulent. Primele câteva zile vor fi foarte mohorâte. Vei reflecta la ceea ce îți dorești să schimbi în viața ta sentimentală.

Din această cauză, vei spune adevărul pe jumătate și nu-ți vei exprima gândurile și sentimentele reale. Încearcă să nu minți, pentru că partenerul/a de viață va afla anumite informații prin alte mijloace și atunci vei avea o nouă problemă de rezolvat.

Dacă ești singur/ă, vei observa o dorință sexuală scăzută. Aventurile de-o noapte nu te vor mai interesa. Vei începe să cauți o conexiune profundă cu cineva care te înțelege și care are aceleași preocupări de viață ca și tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te gândești la prea multe lucruri în același timp și e posibil să ratezi o întâlnire importantă pentru o persoană dragă. Dacă acest lucru se întâmplă, nu fi zgârcit/ă cu scuzele!

Dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată, vei continua să lupți pentru a menține poveste solidă. Vei evita certurile și vei avea o dispoziție bună, indiferent cât de urâtă ți-ar fi ziua.

Orice ocazie va părea perfectă pentru a sărbători viața și dragostea. Fii atent/ă la detalii și renunță la unele dintre dorințele tale.

Dacă ești singur/ă, vei privi în urmă și vei tânji după o poveste de dragoste din trecut. Poate că ești gelos/oasă de ceea ce au alții. Întreabă-te ce faci greșit de nu ai viața amoroasă pe care ți-o dorești. Răspunsul este mult mai simplu decât pare atât timp cât ești sincer/ă cu tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta trebuie să ții cont de faptul că cel mai bun lucru pentru o relație este echilibrul. Fiecare trebuie să aibă propriul spațiu. De aceea este atât de important să stabilim limite.

Vor fi câteva zile în care stima de sine scăzută și nesiguranța vor juca împotriva ta. Cu toate acestea, obiectivul tău principal va fi să îți îmbunătățești viața amoroasă. Din fericire, influențele astrale vor fi de partea ta și te vor ajuta să realizezi ce ți-ai propus.

Dacă ești singur/ă, îți vei dezvălui cea mai bună latură a ta pentru a obține ceea ce vrei. Vei avea o mulțime de oportunități de a începe o relație. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

De multe ori îți păstrezi gândurile și sentimentele doar pentru tine de teama de a nu deranja pe cineva. Dar, acest lucru trebuie să se schimbe în această săptămână. Îți vei face ție rău dacă nu vorbești liber.

Predicția ta pentru această săptămână nu este complexă deloc, dar se bazează constant pe nevoia de a te exprima, de a scoate la iveală ceea ce ai în interior. Nu ești foarte fericit/ă, iar singurul/a care poate schimba asta ești tu.

Dacă ești căsătorit/ă, partenerul/a de viață ar putea avea nevoie de mai multă prezență și afecțiune din partea ta. Nu mai fi atât de misterios/oasă și arată-i dragostea ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încrederea va fi cel mai important cuvânt în această săptămână. Va trebui să ai încredere în partenerul/a de viață dacă dorești o relație de lungă durată. Poate apărea un conflict care va avea nevoie de atenția ta deplină.

Cu toate acestea, acest lucru nu te va împiedica să-ți scoți în evidență latura ta cea mai seducătoare. Toate aceste situații îți vor face zilele deloc plictisitoare, ba chiar foarte interesante.

Fie că ești singur/ă sau ai pe cineva, vei fi foarte activă/ă. Dacă ești singur/ă, opiniile tale despre dragoste se vor schimba. Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei acționa în moduri neobișnuite, dar pozitive.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu trebuie să crezi că ai dreptate în absolut orice, mai ales când vine vorba de dragoste. Dezamăgirea face parte din viață. Fără tristețe nu ar exista bucurie.

Ai șansa de a te îndrăgosti din nou, dar trebuie să lași rănile să se vindece. Dacă nu o faci, lucrurile nu se vor întâmpla așa cum te aștepți.

Astrele îți recomandă să încetinești și să analizezi toate relațiile pe care le-ai avut până acum. Ce ai greșit în toate? Este timpul pentru autocritică!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână va trebui să ajungi la un numitor comun cu partenerul/a de viață. În caz contrar, ai putea întâmpina dificultăți. Problema vine din interiorul tău.

Dacă ești singur, aceste zile vor fi bune pentru tine. Ți se deblochează viața sentimentală și ai toate șansele să îți găsești marea dragoste.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

În cea mai mare parte a săptămânii vei beneficia de aspecte astrale favorabile în viața sentimentală. Astrele îți sporesc atractivitatea, aduc stabilitate relațiilor și te scapă de rutină, aprind flacăra iubirii și dau undă verde unei perioade foarte active sexual.

Fie că ai o relație sau nu, schimbările pe care le vei experiementa pe alte planuri ale vieții tale îți pot influența negativ viața sentimentală. Ar putea apărea tensiuni și episoade de furie.

Dacă ești singur/ă, vei avea noroc în weekend. Ai șansa de întări relația cu acea persoană specială cu care ai avut multe întâlniri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod