Latura întunecată a Săgetătorului. Cele mai rele trăsături ale acestei zodii

Toată lumea are trăsături negative, chiar dacă sunt echilibrate de caracteristici puternice și pozitive. De exemplu, semnul zodical Săgetător!
Născut între 22 noiembrie și 21 decembrie, personalitatea Săgetătorului este cunoscută pentru o mulțime de atribute pozitive, mai ales pentru faptul că este inteligent și orientat spre obiective.

Îi plac aventurile în aer liber, dar prosperă și în interior, explorând informații. De asemenea, este optimist și extrovertit.

Săgetătorul este reprezentat de arcaș sau de un centaur, simbol pentru concentrarea lui ascuțită și abilitatea de a-și atinge obiectivele. De asemenea, îi plac discuțiile și dezbaterile profunde și acestea îl ajută să se dezvolte și să evolueze.

Pentru Săgetători, fiecare subiect este convingător și merită atenția lor. Par fascinați de orice, oricând!


Alte trăsături bune ale Săgetătorului includ dorința de succes și aprobare din partea lui și a celorlalți, precum și impulsul necruțător care îl ajută să-și atingă ținta cu ușurință.

Acest semn zodiacal poate fi reprezentat și de foc, un indicator al naturii trecătoare a gândurilor și intereselor lui și, evident, a minții sale strălucitoare.

Citește și: 5 zodii care nu mai au încredere în bărbați din cauza relațiilor din trecut

Săgetătorii au câteva trăsături negative pe care doar persoanele apropiate lor le pot identifica. Care sunt aceste trăsături? Astrologia are multe de spus despre latura negativă a zodiei Săgetător.

Latura întunecată a Săgetătorului. Cele mai rele trăsături ale acestei zodii


1. Este arogant


Din cauza talentului său pentru contemplație și gândire critică, un Săgetător este predispus să-și supraestimeze intelectul și, în consecință, poate părea arogant.

2. Este narcisist


Narcisismul are tendința de a duce la egoism, iar Săgetătorul poate pica în această capcană. Deși rar le creează probleme în mediul profesional, la muncă sau în afaceri, cu siguranță prezintă riscul de a le alunga prietenii și familia.


3. Este direct


Este clar că Săgetătorul este complet conștient de inteligența sa și de încrederea în sine. Printre numeroasele consecințe posibile ale unei astfel de conștientizări, firea sa mult prea directă este cea mai consistentă dintre ele.

Săgetătorul poate uita să gândească înainte de a vorbi, ceea ce duce la stânjeneală în cel mai bun caz și la compromiterea relațiilor în cel mai rău caz.

4. Critică prea mult


El este, de asemenea, o persoană care critică destul de ușor și își formează o primă impresie nejustificată despre oameni. Chiar dacă primele impresii nu sunt întotdeauna cele corecte, el își manifestă critica încă din acel moment.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

5. Este prea indulgent cu sine


Uneori, asumarea riscurilor este o trăsătură pozitivă, iar Săgetătorul se aruncă aproape întotdeauna cu capul înainte. Neasumarea riscurilor duce la mai multe blocaje în viață decât la uși deschise.


Însă, acest nativ este total răspunzător pentru că se pune în pericol prin acțiuni riscante, cum ar fi jocurile de noroc. El face greșeala de a prespune că este invincibil și de neatins, ceea ce îi creează necazuri și, deseori, îi arde punți cu cei care încearcă să-l oprească.

6. Este neiertător


Semnul zodiacal Săgetător ține ranchiună pentru o lungă perioadă de timp. Așadar, cei din jurul tău ar trebui să încerce să-l supere cu ceva sau să-i greșească.

Săgetătorul nu e deloc iertător, mai ales când caracterul îi este atacat de către cineva. Atunci când ideile lui sunt puse sub semnul întrebării, el se grăbește să se certe și va decurge adesea la grosolănie.

7. Este răzbunător


Când Săgetătorul este înjunghiat pe la spate, el ripostează rapid  și fără milă. S-ar putea nici să nu-ți dai seama că el a făcut-o, dacă răzbunarea a fost orchestrată destul de bine.
Acționează foarte inteligent și este creativ.

În timp ce cu toții avem trăsături negative, Săgetătorul are una care este unică și specifică semnului său zodiacal


Cu capacitatea lui vicleană de a inova, Săgetătorul are avantajul de a găsi o modalitate de a-și face latura întunecată să funcționeze pentru el. Nu este străin de încredere, iar încrederea este cheia în asertivitatea și dominația lui.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod