Horoscopul de weekend. Berbecul va afla ceva ce nu ar fi vrut să știe, iar Fecioara trebuie să ceară cuiva iertare

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!
Berbec

Dacă eșți singur/ă, vei simți totul la intensitate maximă, chiar și cel mai nesimnificativ flirt. Dacă ești implicat/ă într-o relație pe termen lung, weekendul acesta vei afla ceva despre partenerul/a de viață ce nu ți-ai fi dorit să știi.

Taur

Dacă intenționezi să călătoreșți în acest weekend, s-ar putea să nu te simți deloc confortabil pe drum. Asigură-te că ai ceva medicamente la tine pentru problemele cu care știi că te confrunți în mod normal.

Gemeni

Nu asculta de sfatul nimănui atunci când vine vorba de bani. Weekendul acesta fii propriul tău stăpân și nu te lasă influențat/ă de cei care se bagă în viața ta fără să le ceri acest lucru.

Rac

Nu vei avea nicio problemă de sănătate în acest weekend, cu excepția unor dureri ocazionale de cap care vin odată cu stresul.
În loc să iei medicamente, încearcă mai întâi să bei cel puțin un litru de apă.  

Leu

Uneori, trebuie doar să ignori totul și să respiri puțin. Ai vreun plan pentru acest weekend? Daca da, anulează-l! Concentrează-te pe tine și pe propria ta bunăstare, ai nevoie de asta mai mult decât oricând.

Fecioară

În ceea ce privește relația cu partenerul/a, dacă ai făcut o greșeală, acum este momentul să te deschizi și să îți ceri scuze. S-ar putea să mai ai o singură șansă de a face că lucrurile să redevină la normal.

Balanță

În ceea ce privește călătoriile, dacă vei pleca într-o excursie în acest weekend, trebuie să știi că nu trebuie să mergi peste tot și să bifezi tot.
E bine și să te mai relaxezi din când în când.

Scorpion

Evită drama legată de muncă și profită de aceste zile de weekend pentru a detașa și odihni. Cheltuiește-ți banii câștigați cu greu pe ceva ce meriți. Sănătatea ta ar trebui să fie întotdeauna prioritatea ta numărul unu.

Săgetător

Dacă ai pe cineva, ar trebui să te simți puțin mai încrezător/oare în relația ta. Dacă eșți singur/ă, weekendul acesta ai putea simți singurătatea mai intens decât de obicei. Fii răbdător/oare, dragostea va veni și pe strada ta.

Capricorn

Dacă eșți șomer/ă, în acest weekend s-ar putea să apară o oportunitate de angajare foarte interesantă.
Nu îți face griji atât de mult de asta, deoarece nivelul de stres îți afectează în prezent foarte mult sănătatea. Fă ceva care să te facă să te simți zen.

Vărsător

Ai nevoie de o pauză de la tehnologie în acest weekend. Oprește-ți telefonul cât poți de mult și detașează-te puțin de rețele sociale. Viața merită trăită în afara ecranelor, chiar dacă pare imposibil în zilele noastre.

Peșți

Pasiunea este în aer în acest weekend. Mergi cu partenerul/a într-o mică excursie, în care să petreceți timp doar voi doi. Asigură-te să fie ceva romantic și că amândoi vă veți simți bine.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod