Horoscop 31 octombrie: Zi plină de provocări pentru Capricorni

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


Învață să fii mai atent/ă cu obiectele tale! Chiar dacă unele au garanție, nu trebuie să le trântești ori să le privezi de mentenanța lor obligatorie! Altfel, durata lor de exploatare va scădea considerabil și într-un final, tot tu vei avea de suferit!

Taur


Astăzi, un prieten ori un coleg de muncă te va calcă serios pe coadă. Dacă ți s-a umplut paharul, reacția ta va fi cu totul neașteptată. Încearcă să te temperezi pentru că urmează vremuri grele!

Gemeni


Nu încerca să te lauzi ori să impresionezi cu reușitele altora! Astăzi trebuie să dai dovadă de mai multă modestie și să îți amintești de cea mai fericită perioadă a vieții tale: copilăria! Atunci, nu există atât de multă competiție și lucrurile se spuneau direct, fără menajamente.
Poate că lumea ar fi mai simplă și mai frumoasă dacă ne-am purta cu toții la fel de sincer ca în copilărie!

Rac


Nu o duci deloc bine cu banii și, colac peste pupăză, tocmai acum cineva o să apeleze la tine ca să îți ceară un împrumut. Dacă nu poți să fii sprijinul necesar, măcar găsește o modalitate elegantă prin care să refuzi. De cele mai multe ori, interlocutorul nu rămâne neapărat cu mesajul, ci mai degrabă cu felul în care a fost acesta transmis!

Leu


Nu uita că astăzi ești imaginea companiei și, prin tot ceea ce faci ori spui, reprezinți poziția oficială a firmei! Așadar, încearcă să adopți o postură mai oficială, dar nici nu exagera din acest punct de vedere pentru că făcând asta, s-ar putea să cazi în penibil!

Fecioară


Astăzi te vei confrunta cu o serioasă durere de cap ori cu o tulburare de vedere.
Dacă ambele simptome se petrec simultan ori se succed la un interval scurt de timp, e clar că nu mai trebuie să aștepți, ci să mergi la medic! Cu cât vei acționa mai rapid, cu atât mai ușor îți va fi!

Balanță


Unul dintre partenerii tăi de afaceri te va aborda astăzi și va încerca, pe ocolite, să te facă responsabil/ă pentru pasivitatea ta. Nu ceda în fața acestui șiretlic și luptă că să te faci respectat/ă!

Scorpion


Dacă intenționezi să faci o achiziție mai importantă, cel mai bine e să nu iei decizii impulsive și să citești cât mai multe review-uri înainte!  Dacă vei fi convins/ă că respectivul produs ți se potrivește, nu uita să îl rezervi ca să fii sigur/ă că îl vei găsi pe stoc!

Săgetător


Astăzi, o să petreci mai mult timp cu jumătatea ta și, dacă respectivă persoană nu este obișnuită, s-ar putea să se simtă cumva stânjenită.
Discutați despre sentimentele voastre și încercați să găsiți cea mai bună soluție astfel încât relația voastră să evolueze!

Capricorn


Ziua aceasta va fi plină de provocări de tot felul, mai ales la locul de muncă. Din fericire, reușești să îți păstrezi calmul și să iei cele mai bune decizii. Rămâi la fel de conectat/ă!

Vărsător


Ultima zi din luna octombrie te va găsi total nepregătit/ă pentru perioada ce va urmă. Poate fi vorba de o problema financiară care în acest context, îți va părea și mai gravă. În orice caz, cu puțin ajutor o să depășești momentul așa, că nu trebuie să te sperii atât de tare încât să apelezi la bănci!

Pești


Unul dintre colegii tăi de la locul de muncă este cam profitor, iar lucrul acesta te nemulțumește teribil și tinde să destabilizeze echipa.
Discută cu superiorii despre situația creată și încercați să găsiți împreună o soluție!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod