Horoscopul de weekend: Fecioara pornește o aventură în necunoscut

Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend!

Iată ce te așteaptă în aceste două zile de weekend:

 

Berbec


Weekendul acesta o să ai ocazia să te reconectezi cu propria persoană. Deși pentru cei din jurul tău acest lucru nu pare deloc important, tu ai o cu totul altă părere. Un lucru e cert, duminică seară o să fii cu bateriile încărcate și pregătit/ă să faci față unei noi săptămâni solicitante!

Taur


Îți consumi energia inutil și, din cauza aceasta, încep să apară tensiuni și în sânul familiei. Pe viitor, trebuie să fii mult mai bine organizat/ă și să înveți să prioritizezi. Depinde doar de tine ce fel de persoană vrei să devii!

Gemeni


În acest sfârșit de săptămână o să ai o întâlnire emoționantă cu o rudă mai îndepărtată. Deși la început o să te simți ușor stânjenit/ă și emoționat/ă, odată cu trecerea timpului o să îți recapeți echilibrul și te vei desfășura într-un mod natural.
Nu permite emoțiilor să pună stăpânire pe comportamentul tău!


Rac


Ai de rezolvat multe lucruri în acest sfârșit de săptămâna și, din această cauză, ești foarte stresat/ă. Din fericire, cineva apropiat va fi lângă tine și îți va oferi cele mai bune sfaturi. Trebuie să fii maxim de receptiv/ă dacă vrei să obții cele mai bune rezultate!

Leu


Te confrunți cu o durere sâcâitoare și, din această cauză, îți este destul de dificil să te bucuri de compania prietenilor tăi. Dacă nu te vei simți mai bine nici după administrarea unor pastile ușoare, indicat e să mergi la medic! Chiar dacă e sfârșit de săptămână, vei găsi pe cineva la spital care să te trateze!

Fecioară


În aceste două zile o să pornești într-o aventură în necunoscut, iar la final o să te simți o cu totul altă persoană.
Dacă există și posibilitatea de a câștiga o sumă suplimentară de bani, merită să fii și mai atent/ă! Nimeni nu are suficiente venituri!


Balanță


Încearcă să fii mai deschis/ă cu oamenii din jurul tău și să le arăți acestora că încă nu ți-ai pierdut umanitatea! Zâmbește, simte-te în largul tău și nu te mai gândi atât la consecințe! Stresul este inamicul principal în prezent, așa că cea mai bună modalitate de a-l combate este să rămâi optimist/ă!

Scorpion


Dacă simți că un prieten traversează o perioadă mai grea și are nevoie de ajutor, fă tot ce îți stă în putință că să îl ajuți! Uneori, orgoliul sau rușinea pot bloca dialogul, iar când astfel de lucruri se întâmplă, trebuie să te bazezi pe intuiție!

Săgetător


Chiar dacă săptămâna de lucru s-a terminat, nu reușești încă să te deconectezi.
Ia-o ușor și nu-ți mai verifică obsesiv mail-urile sau telefonul mobil! Dacă ceilalți nu știu să îți respecte timpul liber, încearcă alt mod că să te faci respectat/ă!


Capricorn


Ești în așteptarea unui răspuns din partea unei autorități a statului și, până atunci, te temi să iei vreo decizie majoră. Dacă vei primi ce așteptai, merită să deschizi acea sticlă de băutură fină și să sărbătorești alături de cei dragi! Asemenea momente trebuie să fie marcate într-un mod mai special!

Vărsător


Ești certat/ă cu unul dintre vecini, iar în acest sfârșit de săptămână o să ți se ofere ocazia de a îngropa securea războiului. Deși nu ești tu singurul/singura vinovat/ă pentru situația creată, trebuie să demonstrezi că ești mai matur/ă și să faci primul pas! După acest gest, sigur te vei simți mai bine!

Pești


Starea ta financiară se va îmbunătăți la finalul acestor două zile.
E posibil să primești o suma de bani de la părinți sau de ce nu, să ai parte de un cadou din partea prietenilor. Este modalitatea lor de a te recompensa pentru felul tău de a fi, așa că primește-l cu sufletul deschis!

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod