Horoscop 24 octombrie: Ziua în care Săgetătorul ar putea trăi un șoc

Citește horoscopul zilei de luni, 24 octombrie, și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru acest început de săptămână!

 

Berbec


Ziua aceasta se anunță a fi extrem de relaxantă pentru tine. Dacă cineva te va provoca la o discuție, s-ar putea să va lungiți foarte mult și să pierdeți noțiunea timpului, tocmai pentru că va simțiți foarte bine în compania celuilalt. Continuă în aceeași direcție!

Taur


Nu ai vreo problema majoră din punct de vedere financiar, dar asta nu înseamnă că îți permiți să arunci cu banii în stânga și în dreapta. Cu siguranță că puțină responsabilitate ți-ar prinde bine, mai ales din acest punct de vedere. Seara va fi mai agitată decât de obicei, așa că ai grijă să nu îți pierzi cumpătul!

Gemeni


De dimineață o să primești sarcini suplimentare la locul de muncă și, tocmai din această cauză, o să îți exprimi nemulțumirea într-un mod foarte vocal.
Totuși, nu trebuie să reacționezi așa pentru că șefii tăi au mereu grijă să îți mărească și leafa dacă te împovărează cu mai multe treburi!


Rac


Acuzi tot mai des dureri lombare sau cervicale iar acestea sunt cauzate cel mai probabil de lipsa ta de mobilitate. Fă-ți un abonament la sala de sport, iar dacă nu dispui de suficienți bani pentru asta, caută on-line câteva exerciții utile pe care le poți încerca în confortul casei tale!

Leu


Dacă ești posesorul unui animal de companie, această zi va fi vorba exclusiv despre el. Poate că trebuie să îl duci la vaccin, la un medic de familie sau pur și simplu să îi cauți ceva că să se răsfețe. Indiferent despre ce va fi vorba, o să cheltuiești o sumă mai mare decât te-ai fi așteptat!

Fecioară


Încearcă să îți planifici din timp problemele mai importante ale zilei! Chiar dacă totul nu va decurge așa cum te-ai așteptat, măcar ai o direcție bine trasată pe care trebuie să o urmezi și, astfel, îți va fi mai ușor să improvizezi! Rămâi receptiv/ă la lucrurile din jurul tău!

Balanță


O discuție contradictorie purtată cu un coleg ori cu o rudă apropiată, se poate transforma astăzi într-o ceartă în toată regulă.
Din fericire, încă acționezi de rușinea altora, așa că nu îți vei permite să țipi ori să gesticulezi violent, mai ales când sunt mai multe persoane de față. Încearcă să te impui prin argumente!


Scorpion


În această zi, o să primești o invitație la o petrecere organizată de un bun prieten de-al tău. Sigur, distracția va fi asigurată, dar oare îți permiți încă o cheltuială neprevăzută? Dacă poți să împrumuți o ținută de la o persoană care are aceeași mărime că tine, fă-o fără să stai pe gânduri!

Săgetător


Dacă ai impresia că le știi pe toate în domeniul în care activezi, ziua aceasta îți va oferi un șoc important. Practic, pe neașteptate o altă persoană va apărea în lumea ta și îți va demonstra că este mult mai pricepută la job-ul tău. Treci peste șoc și încearcă să te regrupezi rapid!

Capricorn


Trebuie să ai mai multă grijă de tine în această perioadă pentru că poți să te îmbolnăvești foarte rapid din cauza temperaturilor scăzute! Îmbracă-te corespunzător sezonului și nu încerca să impresionezi pe nimeni! Odată cu înaintarea în vârstă, începi să constați și tu utilitatea hainelor din lână! Nu te îngrijora, poți să fii cool dacă știi să îți alegi accesoriile potrivite!

Vărsător


Partenerul tău de viață străbate o perioadă dificilă a vieții sale și, din această cauză, are nevoie de cât mai mult sprijin.
Acordă-i un împrumut substanțial fără să stabiliți data rambursării! Cu siguranță, dacă situația ar fi fost pe dos, și el ar fi făcut același lucru pentru tine!


Pești


Atât tu, cât și partenerul tău, trebuie să învățați să fiți mai chibzuiți! Doar așa veți depăși cu bine această perioadă dificilă din punct de vedere financiar! Sigur, economia nu trebuie să devină o obsesie, dar nici nu te poți purta ca și cum pentru tine nu există criză financiară!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod