Horoscop 25 octombrie: Fecioara s-ar putea să-și întâlnească, în sfârșit, jumătatea

Citește horoscopul zilei de marți, 25 octombrie, și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

Berbec


Nu petreci suficient de mult timp alături de prietenii tăi, dar ziua aceasta vei avea ocazia să reechilibrezi cumva situația. Amicii sunt familia pe care ți-o poți alege, așa că e esențial să îi păstrezi aproape! Pe seară, e posibil să primești o veste care te va lua puțin pe nepregătite dar din fericire, nu e vorba de nimic grav.

Taur


Dacă ești în așteptarea unei confirmări sau a unei sentințe din partea unei autorități a statului (sau din partea unei instanțe), astăzi o să primești răspunsul mult visat. Dincolo de limbajul specific, cu puțin ajutor de specialitate, o să reușești să înțelegi că dreptatea este de partea ta, iar lucrul acesta te va umple de bucurie.

Gemeni


Continuă să muncești cu aceeași sârguință și rezultatele nu vor întârzia să apară! Sigur, dacă te vei detașa de colectivitate, va începe să apară ura între colegi, dar, realist vorbind, ai destui prieteni adevărați cu care să îți petreci timpul liber.
Atunci când ești la serviciu, trebuie în primul rând să te concentrezi pe sarcinile pe care trebuie să le rezolvi și să nu te preocupi de formarea unor noi legături!


Rac


Situația ta financiară nu este deloc bună și, dacă nu vei face nimic în această privință, s-ar putea caeconomiile să se termine mai repede decât ai fi crezut! Nu te sfii să apelezi la prietenii tăi și să le ceri un mic împrumut! Aproape toți vor fi încântați să îți poată oferi o mână de ajutor!

Leu


Continuă să visezi și să lupți pentru ideile în care crezi! Chiar dacă pe parcurs vei întâlni oameni negativiști care vor cauta să îți pună bețe în roate, tu trebuie să înveți să îi ignori! Învață să privești doar partea frumoasă a lucrurilor! Dacă te simți mai obosit/ă decât de obicei, acum e momentul ideal că să te răsfeți!

Fecioară


Te vei înțelege foarte bine astăzi cu o persoană de sex opus.
Dacă nu ești implicat/ă emoțional, această comunicare sinceră poate să deschidă porțile către o frumoasă relație de iubire. Cine știe, poate că îți vei cunoaște, în sfârșit, alesul/aleasa!


Balanță


Trebuie să te protejezi mai mult și să ai grijă de organismul tău, chiar dacă medicii ți-au spus că ești refăcut/ă 100%! Ia-o treptat și nu îți propune obiective zilnice! Lasă timpul să curgă și ascultă-ți corpul pentru că fiecare persoană are ritmul ei de vindecare!

Scorpion


Dispui de mai mult timp liber decât de obicei, iar acest fapt se datorează perioadei lipsită de stres, pe care o traversezi la locul de muncă. Dacă eșți din fire mai curios/curioasă, poți profită de această oportunitate că să îți largesti orizontul cunoașterii și că să te pregătești pentru viitor!

Săgetător


În prima parte a zilei, vei primi o veste mai tristă referitoare la unul dintre prietenii tăi.
Încearcă să îi fi alături, chiar dacă nu îți va cere în mod direct ajutorul! La cât de bine va cunoașteți, se presupune că realizezi doar din priviri astfel de necesități!


Capricorn


Din punct de vedere emoțional, lucrurile nu sunt tocmai roz pentru tine. E posibil să te simți trădat/ă și, din această cauză, să te arunci în brațele primei persoane întâlnite. Ai grijă cu o asemenea atitudine pentru că există riscul să sări din lac în puț!

Vărsător


Ziua aceasta va fi extrem de productivă la locul de muncă și, datorită implicării tale, compania va avea de câștigat. Să nu te surprindă atunci când șefii îți vor oferi un bonus financiar consistent! În fond, meriți pe deplin acești bani, așa că nu e cazul să dai dovadă de modestie falsă!

Pești


În prima jumătate a zilei, nu o să fii deloc în apele tale pentru că nu ai dormit bine sau pentru că te confrunți cu dureri de cap.
Așadar, încearcă să îți planifici pentru după-amiază sau pentru seară, activitățile mai importante ale zilei! Fii fără grijă, nu o să lucrezi contratimp!

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod