Horoscop 26 octombrie: Taurul va fi scos din zona de confort

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


Ești foarte emoționat/ă în legătură cu o investiție majoră pe care urmează să o faci zilele acestea. Din fericire, vei beneficia de sfaturi bune așa că vei alege în cunoștiință de cauză. Nu-ți mai lipsește decât curajul!

Taur


De dimineață, o să primești un telefon care te va scoate din zona de confort. Dacă la început îți va fi greu să procesezi informațiile, după câteva zeci de minute vei realiza că este vorba de ceva cu adevărat important și te vei concentra doar pe acest aspect. Cu puțin noroc, vei reuși să le depășești tuturor așteptările!

Gemeni


Situația ta financiară este destul de dramatică în această perioadă. Dacă până acum obișnuiai să fii un sprijin pentru prietenii tăi, acum ai, la rândul tău, nevoie de ajutor.
Și ce e cu adevărat trist, e că tu nu vei avea la cine să apelezi, decât la bănci. Totuși, dacă vei găsi o metodă să îți diminuezi cheltuielile, vei reuși să rambursezi la timp și acest împrumut!

Rac


Ziua aceasta va fi un amalgam de emoții pentru tine. De dimineață, o să te simți excelent și capabil/ă să faci față oricărei provocări, dar după masa de prânz, situația se va schimba destul de mult. Păstrează-ți nervii tari și rămâi stăpân/ă pe forțele tale!

Leu


În această zi, o să primeșți o ceartă nemeritată din partea șefilor. Nu te timora, dacă dreptatea este de partea ta, trebuie să nu renunți! Chiar și șefii tăi se subordonează unor alte persoane, așa că, dacă glumă se îngroașă, poți să încerci să îți susții punctul de vedere la forurile superioare!

Fecioară


Ești într-un echilibru deplin și pare că nimic pe această lume nu te poate scoate din această stare.
Dacă ai copii, învață-i această artă și pe cei mici pentru că le va fi utilă mai târziu în viață! Totuși, nu îi dădăci prea mult și lasă-le și lor spațiu suficient ca să se exprime!

Balanță


Un prieten vechi îți va face o vizită surpriză astăzi. Dacă la început te vei simți puțin jenat/ă de prezența acelei persoane, lucrurile vor reintra în normal când vă veți deschide sufletele! Iar acest lucru poate fi simultan cu deschiderea anumitor sticle de băutură!

Scorpion


Dacă nu te-ai odihnit corespunzător, e firesc să te simți mai obosit/ă decât de obicei. Totuși, nu te plânge în stânga și în dreapta despre insomniile tale pentru că nu este un subiect atât de important încât să merită să fie împărtășit!

Săgetător


Astăzi, trebuie să fii extrem de atent/ă chiar și atunci când faci lucruri banale pentru că te poți accidentă foarte ușor! Evită efectuarea simultană a mai multor activități pentru că s-ar putea să dai serios cu bățul în baltă! Pe seară, e posibil să primești un cadou surpriză care îți va aduce instant zâmbetul pe buze!

Capricorn


Dacă ești nemulțumit/ă de felul în care arăți, trebuie să iei atitudine și să faci mai multe exerciții fizice! Chiar și o tură de alergare în parc poate face minuni, atât timp cât o repeți la câteva zile și o dublezi cu un consum ridicat de legume!

Vărsător


E cazul să treci la următorul nivel din punct de vedere profesional! Dacă nu te simți capabil/ă să ocupi o funcție de conducere, poți să fii convins/ă că nu ți se va oferi! Convinge-te pe tine mai întâi și abia apoi îndreaptă-ți atenția către ceilalți!

Pești


E evident că nu o duci prea bine cu banii, dar chiar și în asemenea situații, trebuie să investești puțin în imaginea pe care o afișezi! Așadar, mergi la coafor sau mergi la shopping pentru a-ți împrospăta ținuta.
Făcând asta, o să te simți mai bine în propria piele!


 

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod