Horoscop 27 octombrie: Racul trebuie să lupte pentru ce e al lui și să nu mai facă compromisuri

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


Trebuie să te ocupi de ordinea din locuință și de la locul de muncă! Dacă vei persista în indolență, o să primeșți remarci nepotrivite de la diverse persoane, iar ce-i drept, acestea sunt binemeritate! Acționează acum cât încă mai ai suficient timp!

Taur


Din punct de vedere emoțional, lucrurile sunt așezate pentru tine. Cu toate acestea, nu te simți deloc împlinit/ă. Trebuie să te preocupi și de celelalte aspecte ale vieții tale, respectiv carieră, sănătate și prieteni! Nu e în regulă să îți investești toată energia într-o singură persoană!

Gemeni


Învață să îți urmezi instinctele și să mergi preventiv la medic, chiar dacă nu te doare neapărat ceva! Dacă nu o duci prea bine cu banii, nu trebuie să îți faci prea multe griji! Această perioadă mai dificilă va trece și îți vei recăpăta echilibrul în curând!

Rac


Nu crede tot ce vorbesc colegii tăi! Unii dintre ei sunt invidioși și își doresc să îți pună bețe în roate ori să câștige simpatia șefilor pe nemeritate! Învață să lupți pentru ce e al tău și să nu faci tot tu compromisuri!

Leu


Ești din ce în ce mai apreciat/ă la locul de muncă și, datorită acestui fapt, o să primeșți sarcini mai importante.
Chiar dacă ai mari emoții din acest punct de vedere, în realitate ar trebui să fii puțin mai relaxat/ă pentru că ai acumulat destulă experiență și nu vei fi singur/ă în această luptă!

Fecioară


Dacă ești părinte, trebuie să ai grijă să nu te transformi într-o cloșcă! Acordă mai multă încredere celor mici și învață-i să se descurce singuri! Important e să nu fie dependenți de tine și să aibă libertatea de a lua anumite decizii!

Balanță


Ziua aceasta va începe excelent pentru tine și, până în masa de prânz, o să iei câteva decizii foarte inspirate! Dacă ești sportiv/ă, ai grijă la exercițiile fizice pe care le execuți pentru că s-ar putea să te accidentezi serios! Nu încerca nimic nou astăzi!

Scorpion


Nu te implica în proiecte prea complicate astăzi, ci mai degrabă mergi pe lucrurile simple pe care le rezolvi cumva din inerție! Dacă un partener de afaceri îți va propune să faci un anumit lucru care ți se pare cumva imoral, cel mai bine e să te abții! Lasă timpul să curgă și nu te grăbi!

Săgetător


Astăzi, o să descoperi că ai mai multe talente decât credeai și că ești un model demn de urmat, chiar și la locul de muncă.
Rămâi la fel de dedicat/ă și nu lăsa ca succesul temporar să ți se urce la cap! Puțină modestie nu îți va strica!

Capricorn


Dacă te simți cumva presat/ă să iei anumite decizii într-un termen limită, cel mai înțelept ar fi să apelezi la ajutorul prietenilor. Nu trebuie să porți singur/ă întreaga răspundere pe umerii tăi, mai ales dacă ești într-o colectivitate!

Vărsător


S-ar putea ca astăzi să fii mai susceptibil/ă de a ceda tentațiilor, mai ales dacă e vorba de preparate culinare noi ori de experiențe de neuitat. Verifică-ți economiile mai întâi și nu te grăbi să achiziționezi tot ce ți se prezintă, pentru că mai târziu vei avea de suferit!

Pești


În prima parte a zilei, o să te cerți cu o rudă apropiată dintr-o prostie.
Dacă vei învăța să lași orgoliul deoparte, o să vă împăcați rapid. Altfel, veți intra pe o pantă descendentă și relația voastră se va deteriora tot mai mult!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod