Horoscop 25 august: Gemenii trebuie să-și asume anumite riscuri în dragoste

Citește horoscopul zilei de joi, 25 august și află ce te așteaptă!

Iată ce surprize au pregătit astrele pentru această zi!

Horoscop 25 august 

Berbec

 

Ești supus/ă unui nivel ridicat de stres, atât în familie dar mai ales la locul de muncă. E cazul să nu mai lași de la tine și să îți faci auzită vocea! Cu cât vei lăsa mai mult de la tine, cu atât ceilalți vor dori să profite de de pe urma ta!

 

Taur

 

Ești echilibrat/ă din punct de vedere sentimental, dar chiar și în asemenea condiții, simți că timpul trece tot mai greu și că s-a instalat rutina. De ce nu încerci anumite lucruri mai nebunești? Sigur astfel îi vei stârni interesul jumătății tale și veți reuși să va apropiați mai mult!

 

Gemeni

 

Ai suferit o dezamăgire importantă în trecut și, de aceea, acum te temi să îți mai asumi riscuri.

Totuși, trebuie cumva să faci asta mai ales dacă vrei ca relația ta de iubire să avanseze! Cu puțin noroc, totul va decurge excelent pentru tine!

 

Rac

 

Deși ai mulți bani la îndemână, te temi să faci anumite investiții. E firesc să simți asta, mai ales dacă nu ai deloc experiență în anumite domenii. De aceea, cel mai înțelept lucru pe care îl poți face este să urmezi sfaturile specialiștilor!

 

Leu

 

Timpul nu va fi deloc de partea ta și din această cauză, o să ratezi câteva oportunități importante de dezvoltare a afacerii tale. Pe viitor, încearcă să te organizezi mai bine și să fii cu un pas înaintea celorlalți!

 

Fecioară

 

Traversezi o perioadă instabilă și poți să acționezi greșit, mai ales dacă te încăpățânezi să refuzi orice ajutor.

Încearcă să fii mai receptiv/ă la lucrurile din jurul tău și să asculți sfaturile pe care le primești! Renunță la orgoliu cât mai repede!

 

Balanță

 

Astăzi ai început un proiect nou și, pentru prima zi, poți spune că te-ai descurcat chiar bine. E esențial să menții un ritm ridicat de muncă și, mai presus decât orice, să nu renunți la optimism și entuziasm!

 

Scorpion

 

Chiar dacă ziua aceasta va fi mai dificilă pentru ține, nu trebuie să îți pierzi speranța! Rămâi stăpân/ă pe situație și vei reuși să faci față oricărei situații! Pe seară, prietenii te vor vizita, așa că distracția va fi asigurată! De ce nu îi provoci la un board-game?

 

Săgetător

 

Crezi că le știi pe toate? Nimic mai neadevărat! În ultimul timp ai tratat totul cu superficialitate și, din această cauză, ai pierdut chiar sume consistente de bani.

Încă nu e prea târziu să le recuperezi, dacă te implici 100%!

 

Capricorn

 

Un coleg de-al tău are un eveniment important astăzi, iar voi ceilalți vă hotărâți să îi faceți o petrecere surpriză. Dacă vei fi însărcinat/ă cu achiziția cadoului, fă o căutare pe rețelele lui sociale pentru a afla care sunt pasiunile sale ascunse!

 

Vărsător

 

Nu ai mai vorbit de ceva timp cu părinții tăi și simți că treptat-treptat, relația voastră se răcește. Nu mai aștepta apelul de la ei și pune chiar tu mâna pe telefon! Altfel, sigur vei regreta mai târziu!

 

Pești

 

Vei începe ziua destul de greoi, dar treptat-treptat o să îți revii la forma ta obișnuită.

Totuși, nu încerca nimic nou, ci concentrează-te doar pe sarcinile mai importante ale zilei. Restul poate suferi o mică amânare!

Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod