Horoscop 24 august: Schimbări pe toate planurile pentru Berbec, zi agitată pentru Săgetător

Citește horoscopul zilei de miercuri, 24 august și află ce te așteaptă!

Iată ce surprize au pregătit astrele pentru această zi!

Horoscop 24 august 

 

Berbec

 

Te așteaptă schimbări importante, atât pe plan personal cât și profesional. Din fericire, ești pregătit/ă să le faci față cu brio, trebuie doar să ai încredere în forțele proprii și să nu-ți pierzi optimismul!

 

Taur

 

Ai grijă la alimentație în această zi! Decât să ajungi la spital, mai bine eviți anumite preparate crude sau insuficient gătite! Chiar nu e momentul să experimentezi lucruri noi ori să încerci să pari alt gen de persoană!

 

Gemeni

 

Un prieten mai vechi îți va cere ajutorul într-o problema delicată. Din fericire, dispui de timpul și de banii necesari pentru a-l putea sprijini.

Nu cauta recompense, gândește-te doar că și el ar fi făcut același lucru pentru tine!

 

Rac

 

Atmosfera de la locul de muncă este mai tensionată decât de obicei și, în această perioadă, te temi să iei decizii mai importante. Dacă ocupi o funcție de conducere, vei sesiza că subalternii tăi simt acest moment și intenționează să se răzvrătească. Nu le permite acest lucru!

 

Leu

 

Chiar dacă vei începe mai greu această zi, o să te redresezi după masa de prânz. În consecință, o idee bună ar fi să îți programezi pentru a doua jumătate a zilei cele mai importante întâlniri. În fond, și partenerii tăi sunt interesați să obțină rezultate bune așa că ora nu ar trebui să fie un impediment!

 

Fecioară

 

Dacă vrei să cumperi sau să vinzi un apartament ori o mașină de lux, poți apela la sprijinul unor intermediari! Chiar dacă îți vor percepe un comision, poți fi sigur/ă că vei fi lipsit/ă de stresul inutil!

 

Balanță

 

Dacă deții un animal de companie, ziua aceasta va fi despre el, aproape în exclusivitate.

Poate fi vorba de pregătirea unui vaccin sau de tratarea unei afecțiuni medicale mai vechi. În tot cazul, bugetul familiei va fi afectat într-o bună măsură!

 

Scorpion

 

Ești foarte agitat/ă în ultima perioadă și din această cauză nu te mai odihnești noaptea. Încearcă să îți faci un ceai ori un duș fierbinte înainte de culcare! În plus, dacă salteaua ta e veche, poate e momentul să faci o achiziție!

 

Săgetător

 

Un coleg de la locul de muncă te va lua la rost dintr-un motiv pueril, iar lucrul acesta nu îți va pică deloc bine. Luptă pentru drepturile tale și nu permite nimănui să te ia peste picior! Dacă vei permite unei persoane să râdă de tine, sigur vor urma și altele!

 

Capricorn

 

Partenerul tău de viață traversează o perioadă mai grea și se așteaptă să îi oferi tot sprijinul.

Așa că lasă orice altceva deoparte și implică-te total! În fond, despre asta e vorba într-un cuplu bine sudat, nu-i așa?

 

Vărsător

 

Nu te teme de schimbări! Acestea sunt inevitabile, mai ales dacă îți dorești să avansezi! Doar nu credeai că vei face toată viața aceleași lucruri?

 

Pești

 

Deși ești o persoană atletică, te poți accidenta foarte ușor astăzi, din cauza neatenției. Așa că, înainte de orice, ia-ți toate măsurile de precauție: cască, ochelari, genunchiere etc.! 

 

Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod