Horoscop 26 august: Capricornii trebuie să fie mai cumpătați, iar Peștii încep o nouă poveste de dragoste

Citește horoscopul zilei de vineri, 26 august și află ce te așteaptă!

Iată ce surprize au pregătit astrele pentru această zi!

Horoscop 26 august 

Berbec

 

Te implici în foarte multe proiecte și, din această cauză, rișți mai mult să îi încurci pe ceilalți! Învață să îți prioritizezi sarcinile și, mai presus decât orice, să nu mai promiți decât atunci când ești sigur/a că poți să îți ții cuvântul!

 

Taur

 

Ai foarte mult timp la dispoziție și, dacă nu știi cum să îl foloseșți mai inteligent, o variantă bună ar fi să investești în propria persoană! În funcție de pasiunile tale, poți alege să te dezvolți intelectual (citind mai mult) sau să îți îmbunătățești aspectul fizic (mergând la sala de forță). Sau de ce nu le faci pe amândouă?

 

Gemeni

 

Starea ta financiară nu este tocmai roz și, din această cauză, ești nevoit/ă să apelezi la diferite persoane pentru împrumuturi.

Nu exagera cu această tendință pentru că îți va fi greu să le restitui la timp!

 

Rac

 

Nu te vei trezi deloc în apele tale astăzi și e posibil să intri în fel și fel de conflicte cu persoane diferite. Să nu te surprindă atunci când vei avea parte de replici tăioase, poate chiar amenințări! Dacă te știi mai iute la mânie, mai bine eviți orice interacțiune astăzi!

 

Leu

 

Unul dintre prietenii tăi îți va cere o favoare imensă, situată cumva la limita dintre moral și imoral. Nu te grăbi să iei o decizie acum, cere mai întâi sfatul rudelor și al partenerului de viață!

 

Fecioară

 

Petreci foarte mult timp pe rețelele sociale, iar ce e și mai grav e că faci acest lucru și în timpul programului de muncă! Dacă șefii nu te-au luat la ochi până acum, nu înseamnă că nu o vor face de acum încolo! Nu întinde și mai mult coarda!

 

Balanță

 

În prima parte a zilei o să fii cu gândul la problemele tale personale și, din această cauză, îți va fi greu să te concentrezi la job.

Dacă poți, roagă șeful să îți acorde o zi liberă! În cazul în care te lovești de un refuz, poți apela la sprijinul unui coleg mai apropiat!

 

Scorpion

 

Ai grijă la alimentație astăzi, mai ales dacă te știi cu probleme de sănătate! Încearcă să eviți preparatele noi! Pe seară o să afli lucruri noi despre viața intimă a unor prieteni și chiar dacă vei fi tentat/î să le faci publice, cel mai bine e să te abții!

 

Săgetător

 

Viața ta sentimentală nu merge foarte bine. Chiar dacă ți-ai tratat partenerul cu tot respectul cuvenit, acesta nu ți-a răspuns cu aceeași moneda. Poate e cazul să îți schimbi atitudinea!

 

Capricorn

 

Încearcă să fii mai calculat/ă și, în același timp, să asculți mai mult! De cele mai multe ori, graba strică treaba! Nu uita, ești un exemplu și pentru alte persoane așa că trebuie să fii mai exigent/ă cu propria persoană!

 

Vărsător

 

E posibil că astăzi să resimți efectele unei acțiuni eronate din trecut.

Dacă e vorba de un împrumut garantat de tine, poate că a sosit ziua scadenței. Dă dovadă de maturitate!

 

Pești

 

Te vei înțelege excelent astăzi cu un coleg de sex opus. Dacă nu eșți implicat/ă emoțional, acum e momentul să începi o nouă poveste de dragoste! Totuși, nu exagera cu insistențele, ci așteaptă mai întâi să primești o reacție!

Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod