Horoscopul dragostei pentru săptămâna 28 noiembrie - 4 decembrie: Capricornul trăiește ceva magic

Capricornul are parte de cea mai puternică și frumoasă conexiune în noua lui relație.

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Trecutul s-ar putea să-ți facă ceva probleme. Cel mai bine ar fi să lași în trecut ce e în trecut și să te bucuri de prezent cum poți mai bine. Asta te va ajuta enorm și pentru viitor. Nu te autosabota! Nu-ți fă planuri mari, deocamdată, alege să mergi cu pași mici și siguri. Dacă ești într-o relație, plănuiește activități alături de persoana iubită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se întâmplă ceva magic în această săptămână pentru Taurii care sunt într-o relație. Amândoi vreți să vă faceți surprize unul altuia și planurile Taurului pot da peste cap planurile partenerului. Nu e concurs! Așteaptă puțin cu planurile tale și permite-i persoanei iubite să te surprinsă! Pentru Taurii singuri, sfatul astrelor este să lucreze cu propria persoană pentru a deveni genul de om de care chiar și ei s-ar putea îndrăgosti. Trebuie să te placi tu pe tine dacă vrei să te placă și alții!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna asta s-ar putea să ai parte de ceva surprinzător pe plan amoros. Trebuie doar să-ți păstrezi încrederea în binele care urmează să ți se întâmple! Gemenii care sunt într-o relație n-ar strica să facă mici surprize partenerului/partenerei. Vă place să petreceți timp împreună, vă înțelegeți de minune și vă completați, dar o mică surpriză vă poate scoate din monotonie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta te vei bucura de o intervenție divină care te va pregăti pentru momentul în care vei cunoaște acea persoană specială, sufletul tău pereche. Racii care sunt implicați într-o relație au o săptămâna mai grea și susținerea partenerului/partenerei este vitală. Când sunteți împreună, toate grijile dispar. Vorbiți sincer despre lucrurile care vă apasă și fiți deschiși unul cu altul! Veți avea numai de câștigat!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leii implicați într-o relație ar trebui să se axeze numai pe partener în această săptămână și să petreacă timp împreună pentru a se cunoaște unul cu altul într-un fel în care n-au mai făcut-o niciodată până acum. Va fi o săptămâna importantă pentru că veți ajunge să vă cunoașteți cu adevărat și asta va ajuta enorm relația voastră pe viitor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Sfatul astrelor pentru Fecioare în această săptămână este să se relaxeze, să evite locurile aglomerate și mediile închise. Ieșirile în aer liber, plimbările în natură pot ajuta la limpezirea minții. Fecioarele singure trebuie să înțeleagă că lucrurile nu pot fi forțate. Fecioarele implicate într-o relație pot avea destule discuții aprinse pe teme importante. N-ar strica mai multă asumare pe plan amoros!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța are o revelație majoră în această săptămână. Va înțelege, într-un final, că partenerul/partenera perfect/ă este o persoană care va putea fi și care va putea fi foarte sincer/ă și deschis/ă. Balanțele care se află deja într-o relație descoperă că cel/cea de lângă face eforturi să se comporte într-un anumit fel pentru a le face pe plac și asta s-ar putea să nu le pice tocmai bine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii aflați într-o relație de cuplu fac un pas important în această săptămână: prezintă familiei alegerea lor. Va fi un moment plin de emoție, pe care amândoi îl veți trece cu bine și, evident, cu susținerea celor din familie. Scorpionii singuri se confruntă cu o lipsă de încredere în sine, lucru care îi poate afecta și în relațiile cu ceilalți și, inclusiv, în a face primul pas către persoana pe care, în secret, o plac.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna Nouă din 23 noiembrie i-ar putea favoriza pe Săgetătorii singuri în zilele care urmează. S-ar putea să-și întâlnească sufletul pereche și chiar să facă primul pas spre o primă întâlnire adevărată. Cei care sunt implicați într-o relație, vor avea o săptămână minunată în cuplu și vor ajunge la concluzia că relația lui este fără cusur. 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii singuri se bucură de reușite pe alte planuri, în timp ce pe cel amoros nu se simte nicio adiere. Nu e nimic nou. Cei implicați într-o relație ar trebui să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru că s-ar putea să aibă și el o contribuție la această conexiune atât de puternică și frumoasă. Petreceți cât mai mult timp împreună în această săptămână și bucurați-vă unul de altul așa cum meritați.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Suferi de un blocaj în viața sentimentală, de parcă te-ai afla într-un hățiș din care nu mai vezi nici măcar lumina. Atât Vărsătorii singuri, cât și cei împlicați în relații, vor întâmpina dificultăți în această săptămână. Sfatul astrelor este să accepte cu calm și răbdare tot ceea ce se petrece. Lucrurile nu vor rămâne așa la nesfârșit!

Pești

S-ar putea să escaladeze discuțiile cu partenerul/partenera și să ajunge la lucruri extrem de serioase. Nu e cazul să faci promisiuni majore, la fel cum nu e cazul nici să-ți iei angajamente și să duci relația la nivelul următor. Chiar dacă persoana alături de care ești este prioritatea ta, nu e momentul să faceți acum pasul următor. S-ar putea să fie mai potrivit să petreci această săptămână în singurătate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod