Horoscop 17 octombrie: Balanța primește vești la care nu aștepta!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

 

Berbec


Astăzi o să te simți mai în forță decât de obicei și, datorită acestui lucru, chiar vei demara anumite proiecte de care altă dată te temeai. Ține-o tot așa și vei avea multe lucruri de câștigat! Chiar dacă nu îți dorești neapărat asta, o să ai parte de admirația celor din jur!

Taur


E posibil ca astăzi să te simți mult mai slăbit/ă decât de obicei și, din această cauză, să faci cu greutate lucrurile cele mai banale. Dacă partenerul se va simți cumva iritat sau lezat de atitudinea ta, nu te obosi să încerci să îi explici realitatea! Dacă a pornit cu idei preconcepute, e imposibil să i le schimbi!

Gemeni


În prima parte a acestei zile o să primești câteva informații prețioase referitoare la locul tău de muncă.
Dacă vei reuși să le exploatezi în interesul tău, cu siguranță că vei crește în ochii șefilor și, datorită acestui lucru, s-ar putea chiar să fii propulsat/ă pe anumite funcții mai bine plătite.


Rac


Astăzi, o să descoperi că unii din prietenii tăi nu au fost complet sinceri față de tine. Deși tu te-ai comportat mereu cu mănuși în preajma lor, anumite persoane te bârfesc pe la spate și ar da orice să scape de tine. Fii mai precaut/ă și învață să te faci respectat/ă cu orice preț!

Leu


Din punct de vedere emoțional, lucrurile sunt foarte bine așezate pentru tine și, datorită acestui lucru, poți să te concentrezi și pe aspectele profesionale ale vieții tale. Încearcă să îți menții optimismul indiferent de situație, iar atunci când te simți cumva depășit/ă, nu ezita să ceri ajutor din partea celorlalți!

Fecioară


Chiar dacă nu o duci la fel de bine financiar, măcar nu te poți plânge! Trebuie să înveți să faci anumite economii și să îl rogi și pe partenerul tău să îți urmeze exemplul! Dacă doar unul dintre voi va ține cu casa, mai devreme sau mai târziu respectiva persoană va acumula frustrări!

Balanță


În prima zi a acestei săptămâni o să primești anumite vești neașteptate.
Dacă nu ești pregătit/ă să improvizezi, o să îți fie puțin mai greu să te adaptezi situațiilor nou ivite. Totuși, cineva apropiat îți va fi alături!


Scorpion


Deși crezi că ai destulă experiență în domeniul profesional în care activezi, în realitate lucrurile nu stau chiar așa. S-ar putea să te contrazici cu o persoană mai în vârstă decât tine și să nu reușești decât să te faci singur/ă de râs. Fii mai rezervat/ă pe viitor!

Săgetător


Dacă nu ți-ai revenit complet după o maladie mai veche, cel mai înțelept lucru pe care îl poți face este să ai grijă la alimentație și să nu faci exerciții noi. Lasă timpul să curgă pentru că fiecare secundă trecută reprezintă un mic câștig!

Capricorn


Te simți cu adevărat extenuat/ă după weekend-ul care tocmai a trecut? De ce nu lași deoparte grijile inventate și te concentrezi pe ce e cu adevărat important? Chiar nu e momentul să faci experimente ori să irosești timpul aiurea! Fii mai vertical/ă!

Vărsător


Întotdeauna ai crezut că ești o persoană mai degrabă sobră și acidă dar ironia pe care o poți atinge este extrem de subtilă, iar asta te face o persoană inteligență și cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat.
Continuă în aceeași direcție și nu permite nimănui să te schimbe!


Peșți

În această zi o să asiști la o ceartă destul de serioasă între două persoane dragi ție. Dacă trebuie să iei partea cuiva, gândește-te pe cine vrei să păstrezi alături! Nu te baza pe rațiune ci mergi ghidat/ă de sentimente!
 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod