Horoscopul de weekend: Viața Taurului va fi dată peste cap de o întâlnire neașteptată

Află ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend!

Iată ce te așteaptă în aceste două zile!

 

Berbec

 

Acest weekend va fi foarte relaxant pentru tine, mai ales dacă intenționezi să îl petreci cu cei dragi. Dacă vor apărea și situații neprevăzute, nu te speria! O să te descurci excelent atât timp cât te bazezi pe intuiție!

 

Taur

 

O întâlnire neașteptată îți va da peste cap toate planurile în acest sfârșit de săptămâna. Dacă o să descoperi că partenerul tău este puțin diferit și mai ezitant, cel mai probabil că îți ascunde ceva și este măcinat de o anumită problemă. N-ar strica să îl ții mai din scurt!

 

Gemeni

 

Ai o situație financiară destul de stabilă și, datorită acestui lucru, reușești să faci mereu o impresie frumoasă.

Continuă să afișezi același zâmbet cuceritor și să rămâi la fel de modest/ă!

 

Rac

 

Sâmbătă o să primești o veste neașteptată de la un vechi prieten. Poate fi vorba de o invitație la un eveniment social (nuntă, botez etc.) sau de o oferta tentantă, care îți poate mări veniturile. Discută și cu partenerul de viață înainte să dai un răspuns oficial!

 

Leu

 

Din punct de vedere emoțional, nu o duci prea bine. Totuși, nu e totul pierdut dacă știi cum să te raportezi la partenerul tău. Profită de acest weekend ca să mergeți într-un city-break și o să reaprindeti flacăra iubirii!

 

Fecioară

 

Dacă vei continua să tratezi totul cu superficialitate, s-ar putea ca starea ta de sănătate să se deterioreze foarte rapid.

De preferat e să urmezi sfaturile celor mai în vârstă decât tine, și pe cât posibil, să te protejezi de viroze și răceli! În cazul în care ai contactat deja o răceală, apelează la remediile naturiste dar nu uita și de medicamentele utilizate pe scară largă!

 

Balanță

 

Pentru tine, acest sfârșit de săptămână va fi destul de agitat pentru că nu ai rezolvat toate problemele de la serviciu. Ia-o mai ușor și lasă-i și pe colegii tăi să se afirme! Chiar ai nevoie de un moment de respiro și dacă nu îl primești acum, când o să o faci?

 

Scorpion

 

Te simți foarte bine în compania celor dragi și, datorită acestui lucru, simți că poți muta munții din loc. Totuși, nu ar trebui să exagerezi cu anumite activități pentru că te poți răni destul de ușor! Lasă timpul să curgă pentru că orice secundă care trece este în avantajul tău!

 

Săgetător

 

Dacă sâmbătă o să te simți excelent, nu aceeași va fi situația și în ultima zi a săptămânii.

După un apel telefonic încheiat brusc, o să ai impresia că ți s-au înecat toate corăbiile. Nu te deznădăjdui, există speranță, trebuie doar să crezi în forțele tale!

 

Capricorn

 

Dacă simți că banii nu îți sunt suficienți, trebuie să faci un efort mai mare și să te implici mai mult la locul de muncă! Făcând asta, compania va prospera, iar șefii tăi te vor plăți suplimentar! Și, în momentul în care vei avea mai mulți bani în mână, sigur ți se vor deschide noi oportunități!

 

Vărsător

 

Dacă ești părinte, cu siguranță, vei dedica acest weekend copiilor tăi! În schimb, în cazul în care nu ești răspunzător pentru vreun micuț sau vreo micuță, toată atenția ta se va îndrepta către cei care ți-au dat viață! În tot cazul, vei petrece aceste două zile în compania rudelor de sânge foarte apropiate!

 

Pești

 

Evită să arunci cu vorbe pe care le poți regreta mai târziu! Dacă nu știi ce să spui într-o situație dificilă, mai bine taci până trece pericolul! Fii fără grijă, nimeni nu va râde de tine ci din contra, toți te vor consider extrem de calculat/ă!

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod