Horoscop 18 octombrie: Ziua cu trei ceasuri rele? Iată sfatul astrelor!

Citește horoscopul zilei pentru marți, 18 octombrie, și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

 

 

Berbec


Ziua aceasta va fi un roller-coaster emoțional pentru tine așa că preferabil ar fi să nu îți faci niciun plan și, pe cât posibil, să dai dovadă de flexibilitate! Din fericire, vei reuși să iei cele mai bune decizii, mai ales dacă vei urma sfaturile părinților! Nu experimenta lucruri noi astazi!

Taur


În prima parte a zilei o sa fii mai agitat/ă decât de obicei, mai ales dacă ai lăsat nerezolvate anumite lucruri la job! Pe viitor, e esențial să fii mai bine organizat/ă și să eviti astfel de situatii neprevazute! Pe seara, totul va reveni la normal si vei simti ca detii din nou controlul!

Gemeni


Dacă partenerul tău este mai nervos decât de obicei, trebuie să îi fi alături și să încetezi cu presiunea inutilă! Gândește-te puțin: dacă ai fi fost în locul lui, oare cum ai fi reacționat? Dacă dispuneți de o situație financiară bună, ar trebui să mergeți într-un city-break prin Europa! Sigur acest lucru va întări legătură dintre voi!

Rac


Astăzi o să primești o veste importantă referitoare la starea de sănătate a unei rude.
Dacă viitorul nu se anunță a fi deloc roz, încearcă să pregătești din timp o situație de avarie! A sosit momentul să dovedești că poți fi un sprijin pentru cei aflați la ananghie!


Leu


Dispui de mult timp liber și, datorită acestui fapt, petreci ore întregi în bucătărie experimentând. Chiar dacă nu întotdeauna rezultatele te mulțumesc, măcar acumulezi experiență! Ține-o tot așa!

Fecioară


De dimineață, o să te simți mai stresat/ă la locul de muncă și e posibil chiar să faci anumite greșeli puerile. Dacă într-adevăr așa vor sta lucrurile, cel mai bine e să îți asumi vina și să fii cât mai vertical/ă! Altfel, riști să cazi în penibil și să te faci de râs!

Balanță


Unul dintre colegii tăi te va provoca la o competiție interesantă, iar tu vei accepta fără să stai deloc pe gânduri! Totuși, timpul petrecut în compania acelui coleg înseamnă o distanțare față de propria ta familie.
Ești sigur/ă că vrei să faci acest pas?


Scorpion


Din punct de vedere emoțional, ești mult mai liniștit/ă decât în trecut. Așadar, e cazul să îi oferi partenerului tău mai multă libertate și să te concentrezi pe alte aspecte ale vieții tale, precum cariera! Acum e momentul să fii mai exigent/ă cu propria persoană, mai ales dacă vrei să ai parte de rezultate remarcabile!

Săgetător


După o perioadă în care te-ai gândit mai mult la nevoile celorlalți, reușești în sfârșit să îți canalizezi energia pentru dezvoltarea ta personală. Sigur, asta nu înseamnă că trebuie să te rupi de prieteni ori să petreci timp de unul singur! Din contra, fă acele activități care te relaxează dacă vrei să îți meargă bine!

Capricorn


Dacă nu te simți chiar în apele tale astăzi, cel mai înțelept lucru pe care îl poți face este să reduci la minimum interacțiunile! Dacă poți să îți rezolvi sarcinile de la job oricând pe parcursul zilei, încearcă să o faci pe seară! Atunci, vei fi mai echilibrat/ă emoțional și îți va fi mai ușor să iei decizii bune!

Vărsător


Chiar dacă simți că le știi pe toate la locul de muncă, ziua aceasta va veni cu o surpriză imensă pentru tine.
Nu te contrazice cu colegii ori cu superiorii pentru că dreptatea nu este de partea ta! Măcar pentru o perioadă, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să taci!


Pești


Traversezi o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, prietenii și rudele îți vor fi alături încercând să îți ghideze pașii! Nu te sfii să le asculți sfatul și dacă e cazul, să accepți un împrumut din partea lor!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod