Horoscop 2022. Cum stai cu sănătatea anul acesta

Citește Horoscop 2022! Descoperă cum stai cu sănătatea în 2022 şi ce poţi face pentru a scăpa de problemele cu care te confrunţi, în funcţie de zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vestea bună din acest an este că Berbecul va scăpa de bolile și problemele care până acum i-au afectat sănătatea. Simptomele enervante dispar și, cel mai important, cauzele sunt rezolvate și Berbecul își recapătă vitalitatea.

Cu toate acestea, există întotdeauna și o parte proastă. Nervii vor fi punctul lui slab, iar cauzele constau mai degrabă într-un dezechilibru emoțional decât într-o funcționare defectuoasă a organismului. Astfel, nativii acestei zodii ar trebui s încerce să evite discuțiile aprinse. Dacă se angrenează într-un război nesfârșit și devin prea inflexibili, atunci probelemele de sănătate se vor agrava, iar acest lucru privește mușchii, articulațiile și chiar pot avea insomnii.

Supărările pot genera unele blocaje, iar lucrul corect de făcut este să-ți găsești timp pentru a te odihni după zilele lungi și stresante de muncă.

În acest sens, ar trebui să-ți îndrepți atenția și grija către zonele terapiilor alternative care au tot mai multe rezultate bune. Perioadele de recuperare îți vor ajuta corpul și mintea.

La mijlocul anului, va fi bine să te ocupi de estetic și nutriție. Verificările și îngrijirea de sine vor fi mai mult decât suficiente pentru a evita căderea într-o situație surpriză care mai târziu poate degenera.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Stresul va fi problema care te va bântui pe tot parcursul anului 2022. Acest fapt este strâns legat de cursa contra cronometru pe care va trebui să o parcurgi pentru a reumple nivelurile numerice din contul tău bancar.

O bună evadare pentru ca stresul să nu devină o amenințare pentru sănătatea ta este să adopți o rutină bună de exerciții fizice. În acest fel, îți vei canaliza adrenalina și vei elibera tensiunea.

De asemenea, să ai grijă de sistemul tău digestiv nu strică niciodată. Mai ales dacă te așteaptă ore lungi de stres și oboseală, care s-ar putea să te facă să sari peste mesele importante ale zilei. Evitarea alimentelor care duc la gastrită va fi un bun punct de plecare pentru a evita vizita la medic.

Singurele probleme de sănătate pe care le vei experimenta în acest an vor fi produsul instabilității noii tale vieți și, în cele mai multe cazuri, aceasta are legătură cu dragostea și posibilele despărțiri.

În funcție de modul în care îți controlezi obiceiurile, lucrurile vor merge bine. Trebuie să fii atent la depresii și la stările de spirit schimbătoare, care se for reflecta în organism.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Îmbunătățirea sănătății va fi în mâinile tale în acest an. Dacă scapi de obiceiurile care îți fac rău, atunci te vei îmbunătăți în mai multe aspecte decât îți imaginezi. În caz contrar, vei continua să cazi liber în abisul autodistrugerii. 2022 este anul pe care ți-l oferă viața pentru a lua atitudine și pentru a renunța la fumat, alcoolul în exces, stilul de viață sedentar și alimentația proastă.

Dacă te hotărăști să adopți un stil de viață mai bun, vei observa rapid că te odihnești mai bine și ești mai productiv la locul de muncă. De asemenea, vei relaționa mai ușor cu cei dragi, deoarece te vei simți complet din punct de vedere fizic.

Gemenii au o slăbiciune uriașă pentru mâncarea nesănătoasă, totuși, în 2022, vei putea renunța la excese.

Prin urmare, va fi necesară purificarea organismului încă de la începutul anului, altfel supraponderalitatea sau eventuala gastrită vor apărea ca afecțiuni noi. Pe de altă parte, organismul va fi expus bolilor respiratorii, sistemul imunitar va fi slăbit din cauza rutinei la care sunt expuși Gemenii. Introdu în dieta ta alimente cu un conținut bogat de vitamine care sunt transformate în energie pentru organism.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Deși nu vei întâmpina probleme serioase de sănătate pe parcursul acestui an, este recomandat să faci analize pertinente pentru a ști în ce stadiu este organismul tău. În acest fel, se va putea stabili dacă există vreun inconvenient, întrucât va fi momentul perfect pentru a lua măsurile necesare și a ameliora din timp orice potențială anomalie, oricât de mică ar fi aceasta. Cea mai mare suferință a ta vor fi virușii care vor provoca gripă sau alte afecțiuni pulmonare.

Consumul frecvent de alimente care conțin fier este un alt aspect de luat în considerare, întrucât lipsa energiei este o variabilă care va apărea din când în când, mai ales când ai probleme la serviciu sau în familie. Nu permite ca acest lucru să te destabilizeze fizic și psihic, gândește-te că totul are o soluție și este temporar, dar nu scăpa din mâini frâiele sănătății.

Prima alertă a anului va fi alimentația. Continuarea consumului de alimente bogate în zaharuri și grăsimi este primul pas către medic. Sângele, sistemul digestiv, ficatul și articulațiile pot avea de suferit dacă ești supraponderal.

Pe de altă parte, accidentele vor fi după colț și dacă nu te uiți pe unde mergi, s-ar putea să o pățești.

Leu(22 iulie - 22 august)

Modul tău de viață mult prea activ ți-ar putea pune sănătatea în pericol în 2022. Orice în exces poate fi dăunător. Corpul tău se va simți epuizat. Prin urmare, este necesar să investești timp în odihnă, să dormi cât trebuie și să iei vitamine.

Uneori, probabil te vei simți anxios și nervos din cauza unor momente tensionate, dar totul poate fi îmbunătățit cu niște cursuri de yoga sau exerciții de respirație. De asemenea, trebuie să reduci consumul de alcool, deoarece ești predispus la inflamații la nivelul colonului și ficatului.

Energia vitală te însoțește până la jumătatea anului, așa că va trebui să înveți cum să o canalizezi corect. Abuzul nopților târzii, alcoolul, alimentația necorespunzătoare și viața socială nu vor fi o investție bună din punct de vedere al resurselor care garantează sănătatea pentru restul anului.

Îngrijirea corpului și a minții este baza pentru a încheia anul departe de stresul și de bolile asociate cu acesta, ciuma secolului nostru.

Îmbinând activitățiile recreative cu sportul poate fi cel mai bun mod de a-ți menține sănătatea. Orice neglijență din partea ta te conduce către medic din a doua jumătate a anului încolo.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În ceea ce privește sănătatea, Fecioara stă bine în 2022. O dietă bună și activitatea fizică asigură întotdeauna un corp care funcționează corect.

Ceea ce ar trebui să ai în grijă este sistemul nervos, din moment ce tensiunile cu care te confrunți vor fi destul de frecvente. Acestea generează un consum de energie care presupune o uzură mai mare atunci când forța universului și apărarea sa nu sunt aliniate corespunzător.

În plus, nivelul de stres poate provoca un dezechilibru în planul tău de alimentație, ceea ce va provoca gastrită și tulburări de stomac de care va trebui să ai grijă pentru ca acestea să nu degenereze în probleme mai mari.

Corpul trimite semnale și acestea trebuie luate în considerare, deoarece a închide ochii în fața lor va avea un rezultat negativ. Orice boală poate fi evitată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu va fi un an bun pentru sănătatea Balanțelor. Există mult stres în viața lor și anumite boli vor bate la ușă. Schimbările radicale nu fac prea bine acestor nativi, așa că vor fi excesiv de nervoși și îngrijorați. Medicina tradițională îi va putea ajuta puțin.

Orice s-ar întâmpla, trebuie să știi că nu va fi nimic de viață și de moarte. Așadar, nu trebuie să îți faci prea multe griji, pentru că toate bolile și alte tulburări de sănătate vor fi generate de oboseala și stresul de la muncă, lucruri care pot fi stăpânite dacă îți propui acest lucru. Așa că, va fi esențial să te oprești când te confrunți cu multă epuizare și să te recuperezi cu o odihnă bună.

Obiceurile alimentare bune, exercițiile fizice și câteva ore de relaxare îți pot pune sănătatea pe drumul cel bun. În cazul unui disconfort localizat, va fi necasar să mergi la medic pentru a preveni transformarea acestuia în afecțiuni mai mari. Totul va depinde de analiza și de intuiția ta pentru a ști când să te oprești.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Anul acesta trebuie să ai foarte multă grijă la stres, din moment ce nu știi cum să-l gestionezi. Ai tendința de a deveni copleșit și de a nu ști ce să faci. Așa că a-ți lua măsuri de precauție pentru ca un vârf de stres să nu ajungă să strice toate lucrurile bune pe care le are 2022 pentru tine, este o măsură la fel de importantă precum respirația.

Problemele emoționale vor fi principala cauză a bolilor tale. Tensiunea constantă se va reflecta în sistemul nervos. Pe de altă parte, retenția de lichide va deveni o problemă, așa că este necesar să ai grijă de alimentația ta pentru a evita acest tip de problemă.

De asemenea, acordă o atenție deosebitp pielii, deoarece ai putea suferi unele alergii sau erupții cutanate, mai ales când au loc schimbările de anotimp. Folosirea protecției solare și includerea legumelor și verdețurilor în dieta ta sunt cele mai bune sugestii pe care le poți adopta pentru a evita aceste dezechilibre.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te poți odihni liniștit în acest an, deoarece te vei bucura de o sănătate de fier. Acest lucru îți va permite să înrreprinzi proiecte solicitante atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, deoarece corpul și mintea ta sunt inegalabile.

O pregătire fizică puternică va fi o completare perfectă pentru un psihic bun. Mai mult decât atât, îți va menține frumusețea și vei arăta splendid.

Majoritatea Săgetătorilor vor încerca noi activități fizice care le vor stârni interesul și care nu îi vor face să renunțe ușor.

Vei deveni mai conștient de sănătate și te vei supune unor tratamente și sesiune de rutină care îți vor îmbunătăți organismul.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Anul acesta este însoțit de anumite alerte pentru tine. Ignorarea simptomelor părților vitale, cum ar fi inima sau sistemul digestiv, nu va face decât să trebuiască să rezolvi probleme mai grave în viitor.

O vizită la medic la începutul anului va împiedica sănătatea să se transforme într-o bătaie de cap. În plus, corpul tău îți va cere să faci mișcare zilnic, dar va trebui să te înclini spre ceva moderat, cum ar fi yoga sau pilates. Toate acestea te vor ajuta să te menții în formă fără a fi nevoie să te epuizezi cu o rutină care nu se potrivește personalității tale.

În cele din urmă, îngrijirea musculaturii și articulațiilor va trebui să fie o prioritate pentru tine. Mulți nativi se vor confrunta cu suprapoderalitatea, un rău care astăzi este mai dăunător și ucide mai mulți oameni în lume decât accidentele rutiere.

Excesele alimentare și lipsa unui program din cauza volumului mare de muncă te vor face să iei câteva kilograme în plus. În acest an trebuie să pui capăt acestei lipse de control și să iei măsuri pentru a putea ajunge și rămâne la greutatea ideală.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nervii nu ajută inima și sistemul sanguin. Te stresezi mai mult decât este necesar și poți avea și probleme cu colesterolul în acest an. Camul va fi crucial în 2022 dacă vrei să stai departe de medic și de camera de urgență. O dietă sănătoasă va fi primordială.

Activitățile în aer liber care includ exerciții fizice te vor ține departe de problemele articulare. Deci, lasă lenea deoparte, deoarece vei avea numeroase beneficii.

Sănătatea ta va avea suișuri și coborâșuri pe tot parcursul anului. Astrele îți recomandă să ai o grijă deosebită în ceea ce privește sistemul circulator și nervos.

În luna iunie, sistemul tău imunitar va fi slăbit, astfel încât e posbil să suderi de gripă sau amigdalită. Consumul de fructe și legume te va ajuta să rămâi activ, deoarece ai nevoie de asta în toate cele 365 de zile ale anului. Astfel, vei evita posibilele tulburări alimentare precum gastrita sau ulcerele la care ești vulnerabil.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii vor avea o sănătate foarte bună anul acesta. Se vor simți viguroși, puternici și dispuși să facă lucruri noi. O recomandare a astrelor este să caute un hobby care este legat de fizic, cum ar fi gimnastica, dansul sau ceva sport cu mingea. Acest lucru le va permite să se distreze în timp ce își folosesc corect energia pentru sănătate.

Cu toate acestea, trebuie să aibă grijă la frig, întrucât gâtul și bronhiile pot fi afectate. Virușii așteaptă întotdeauna oportunitatea de a se strecura într-un corp relaxat, așa că ține garda sus!

Sănătatea ta va fi în general foarte bună pe tot parcursul anului. Dacă te vei confrunta și cu momente sporadice de energie scăzută sau te îmbolnăvești, acestea vor fi chestiuni nesimnificative și trecătoare.

Dacă ești femeie, este un moment bun pentru a avea un copil. Dacă îți dorești acest lucru, trebuie să știi că vei fi foarte fertilă și poți rămâne însărcinată cu ușurință.

Vei fi obsedat de imagine. Vei avea grijă de alimentația ta, vei face mișcare zilnic, deoarece vrei să ai un fizic de invidiat. Dacă ai câteva kilograme în plus, acesta va fi un moment bun pentru a scăpa de ele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod