5 zodii de barbati

5 zodii de bărbați care vor face mereu ce vor. Nu te vor asculta niciodată!

Unii bărbați vor face orice vor, oricând vor și tu nu îi poți opri!
Fie că sunt contra ta sau a tuturor pentru că pur și simplu nu le place să li se spună ce să facă, fie o fac pentru că așa sunt ei.

Poți fi sigură că aproape întotdeauna aceste zodii de bărbați nu vor fi de acord cu tine și nu îți vor lua în seamă părerea.

Iată 5 zodii de bărbați care vor face orice vor, oricând vor:


Taur


Cred că suntem cu toții de acord că Taurul este cel mai încăpățânat semn zodiacal, mai ales când încerci să îi spui să facă ceva pentru care are deja un plan.

Nu te aștepta ca Taurul să fie de acord cu tine. Este mult mai probabil să se ajungă să vă certați și să se creeze un zid între voi doi.

Sfatul astrelor: Lasă-l să facă ce vrea, pentru că oricum asta o să facă și este mai bine să nu începi o luptă.

Citește și: Singură sau într-o relație? Cum ești mai fericită, în funcție de zodia ta

 

Leu


Leului îi place să creadă că există un motiv întemeiat pentru care este întotdeauna atât de încăpățânat. Când te confrunți cu el, ți se va confirma pentru a mia oară cât este de mândru, orgolios și căpos.

Deși este frustrant, este, de asemenea, admirabil faptul că un Leu e atât de ferm. Sigur, s-ar putea să te cerți cu el până te înroșești la față, dar tot nu vei reuși să îl schimbi. Până la urmă vei începe să crezi că e bine ca oamenii să lupte pentru ceea ce cred și contează pentru ei. Poate chiar îi vei urma exemplul!

Citește și: Motivul numărul 1 pentru care se va despărți de tine, în funcție de zodia lui

 

Scorpion


La fel ca și celelalte zodii din această listă, Scorpionul este un semn fix, ceea ce înseamnă că el este cel care construiește și stabilizează o fundație.

În timp ce știi că poți conta mereu pe el, știi și că e foarte, foarte încăpățânat.

Să-i spui unui Scorpion ce să facă este un lucru înfricoșător sau poate chiar imposibil. El este un scorpion, așa că să îi atingi latura sensibilă înseamnă a risca să fii înțepată. El este unic, mai ales atunci când își pune mintea la ceva care înseamnă mult pentru el. Acționează cu prudență!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Capricorn


Oricine cunoaște un Capricorn știe că el nu renunță niciodată. Fie că este vorba despre ceva important sau doar un lucru minor, totul trebuie să iasă ca el.



Nu te aștepta să fie înțelegător și să bage în seamă ceea ce îi spui. Sigur, el e în căutarea unor sfaturi constructive din când în când, dar chiar dacă îți spune „Bună idee!”, cel mai probabil tot ca el va face în mare parte. Preferă să fie independent, pentru că știe că nu poate să fie de acord cu oamenii din jurul lui.

Citește și: 4 zodii care se aruncă într-o relație nouă imediat după despărțire

 

Vărsător


Vărsătorul este întotdeauna contra. Nici nu are nevoie de un motiv pentru a face exact opusul a ceea ce îi sugerezi, oricum va face fix pe dos. Oricât de amuzant ar părea după, este foarte frustrant în momentul respectiv.

Vărsătorul este un rebel înnăscut.

El e foarte încăpățânat atunci când i se spune ce să facă, pentru că nu i se pare normal să i se spună asta. El pur și simplu vrea să facă anumite lucruri și le va face, indiferent dacă ești de acord sau nu.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod