În ce te vei reîncarna în următoarea ta viață, în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată în ce te vei reîncarna în următoarea ta viață? Răspunsul îl găsești chiar aici!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Într-un jaguar

Berbecul este rapid, foarte rapid. Nu îl vezi niciodată venind, ci pur și simplu apare! Iubește provocările fizice, dar mai ales pe cele amoroase.

De aceea, în următoarea lui viață va reveni ca jaguar. Jaguarii sunt rapizi și iubesc să se ascundă în diferite locuri din junglă pentru a vâna mai eficient prada.

Citește și: 3 semne că v-ați iubit într-o viață anterioară

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În canapeaua bunicii sale

Taurul este rezistent, de încredere și robust. La fel ca o canapea. De aceea, în următoarea lui viață se va reîncarna în vechea canapea a bunicii sale.

Canapeaua aceea este unul dintre cele mai loiale și de încredere lucruri. Vor exista o mulțime de sărutări acolo și e perfect, deoarece Taurul nu poate trăi fără dragoste și afecțiune.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Într-un mândru părinte de Gemeni

Gemenii se numără printre puținele zodii care revin ca om. Vor ajunge să-și întemeieze propria familie. Dar, karma lor este să înțeleagă călătoria altor Gemeni prin viața lor.

Destinul lor este de a crește Gemeni foarte energici și agili. Vor vedea pe propria piele cum e să suștii o relație cu acest semn zodiacal.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În inelul său de dispoziție

Un inel de dispoziție este acela care își schimbă culoarea în funcție de starea de spirit, temperatura corpului fiind factorul declanșator.

Racului îi plac aceste inele și chiar a avut unul. Datorită gamei sale vaste de emoții intense, el se va reîncarna într-o viață următoare în vechiul său inel.

Leu(22 iulie - 22 august)

În flori scumpe

Leul se va reîncarna într-o ființă mai puțin mobilă, dar vie, care respiră: flori scumpe. Florile au aceeași frumusețe, farmec și valoare pe care le posedă un Leu.

O mulțime de oameni îl vor iubi în continuare în următoarea lui viață. Suficient cât să cheltuie banii pe el și să aibă grijă de el. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Într-o agendă

Fecioara se va reîncarna într-o agendă, de genul aceleia în care obișnuiam să scriem când eram copii. Fecioarele tind să fie practice, analitice și modeste.

Agendele sunt practice, modeste și utilizate pentru a nota idei sau analize extinse. Este posibil să nu fie cele mai frumoase obiecte, dar cu siguranță sunt necesare pentru mulți.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Într-un judecător

Balanța, fiind atât de corectă, va ajunge să revină ca om. Un judecător, mai exact. Acest lucru se datorează capacității sale de a asculta și a înțelege toate versiunile unei povești.

Ea este, de asemenea, extrem de preocupată de corectitudine. Deci, dacă nu se reîncarnează ca judecător, probabil va fi ciocanul utilizat de judecător.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În otrava sa preferată

Scorpionul este deja veninos în această viață. Deci, Scorpionul se va reîncarna într-o sticlă cu otrava preferată. Și aici nu e vorba de alcool.

Orice poate fi considerat otravă dacă e în cantități mai mari. Așadar, s-ar putea să fie un cappucino cu frișcă colorată, bomboane și ciocolată din abundență. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Într-un cal

Săgetătorul se va reîncarna într-un cal, pentru că este independent, iubitor și energic.

Își va petrece următoarea viață într-o zonă rurală. Poate va participa și la curse, deoarece Săgetătorului îi plac competițiile și premiile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În brânză de capră

Mulți oameni adoră această brânză, alții o detestă. Capricornul face parte din prima categorie.

El se va reîncarna în acest aliment care îi place, deoarece e conservator și statornic. Dacă stă pe loc suficient de mult, va fermenta și se va transforma în brânză.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Într-un acvariu cu pești exotici

Vărsătorul va inspira copiii să devină biologi marini. Va face acest lucru în următoarea lui viață, devenind un acvariu cu pești.

Vărsătorul este expansiv și rece. Este misterios și îi intrigă pe toți cu ce are de arătat. Îl privești de la distanță și îl admiri, la fel ca un acvariu cu pești exotici.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În sushi

Peștii sunt reprezentați de simbolul a doi pești, împletiți, dar înotând în direcții opuse. Cu toate acestea, tot ajung să fie prinși într-o plasă.

Niciunul dintre cei doi Pești nu vor găsi o cale să scape și așa ajung în farfurie. Așadar, în următoarea lor viață vor sfârși prin a fi așezați cruzi sub formă de sushi. 

Citește și: Singură sau într-o relație? Cum ești mai fericită, în funcție de zodia ta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod