De ce asiaticii dorm pe jos. 5 motive care te vor convinge să adopți și tu acest obicei

Mulți dintre noi suntem obișnuiți să dormim pe un pat cât mai mare și mai confortabil, înconjurați de așternuturi moi și de cea mai bună calitate.
Însă dacă pășești într-un dormitor tradițional asiatic nu ar trebui să fii surprins dacă nu vei vedea prin preajmă acel obiect de mobilier.

Există numeroase motive pentru care asiaticii preferă să doarmă pe podea și nu reprezintă doar o modalitate de a economisi spațiu într-un apartament mic. Dormitul pe jos are numeroase beneficii pentru sănătatea ta, printre care îmbunătățirea circulației sângelui sau îmbunătățirea posturii. 

Ameliorează durerile de spate


Dormitul pe o suprafață dură și plată te poate ajuta să scapi de durerile existente sau să le previi. Dacă alegi un pat moale cu sigurață poate fi mai confortabil, dar pe măsură ce trece timpul salteaua se poate lăsa și astfel poate determina curbarea coloanei cervicale și, inevitabil, apariția durerilor.
Experții medicali recomandă să așezi un placaj din lemn sub saltea dacă este prea moale. Dormitul pe podea te ajută să îți ții coloana dreaptă și să nu îți mai răsucești corpul într-o poziție nefirească pe parcursul somnului. Citeste continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod