superluna sangerie

Superluna sângerie îți poate distruge relația. Cine e predispus?

Superluna sângerie are loc pe 26 mai și ar putea aduce despărțiri. Află cine e predispus!
Acest eveniment astral este combinația dintre superluna sângerie cu flori și o eclipsă de lună care face ca Luna să pară nu doar foarte aproape, ci și sângerie.

Superluna sângerie cu flori este numită așa pentru a evidenția abundența de flori datorită apariției primăverii.

Deși vizual este ceva incredibil, acest fenoment poate duce la încheierea relațiilor.

Berbecul, Leul și Săgetătorul vor fi zodiile cel mai afectate


Astrologul și consilierul spiritual australian Rose Smith a declarat că: "O mulțime de relații se vor rupe, toate semnele zodiacale, toată lumea va fi afectată, dar semnele de foc vor fi cel mai puternic influențate."

Poate te interesează și: Horoscopul dragostei pentru luna iunie.

Berbecul are nevoie de oameni noi în viața lui


Această eclipsă se va desfășura în semnul de foc al Săgetătorului și va fi un impuls pentru acesta și pentru celelalte semne de foc de a scăpa de situațiile și relațiile toxice.

Deoarece luna va părea sângerie datorită eclipsei de lună, evenimentul astral afectează aparent semnele de foc mai mult decât pe oricine.

Femeile vor fi mai sensibile din cauza acestui fenomen care va provoca multă tensiune.

Toată lumea va fi afectată într-un fel sau altul


Luna plină poate scoate de obicei nebunia din oameni, deci ne putem aștepta ca oamenii să facă lucruri mai nebunești decât de obicei.
Acest lucru poate fi cauzat de tensiunea emoțională acumulată.

Oamenii trebuie să încerce să elibereze această tensiune în această zi, concentrându-se pe sentimentele lor și încercând să nu le nege.

Chiar dacă fiecare semn zodiacal va fi afectat de Superlună, Racul, Scorpionul și Peștii vor scăpa mai ușor.

Mercur va fi retrograd în perioada 29 mai-22 iunie


Din cauza faptului că Mercur va fi retrograd în perioada 29 mai-22 iunie, seria neplăcerilor va continua. Retrogradele lui Mercur se referă la o comunicare greșită și la neînțelegeri în cuplu.

Relațiile pot fi testate.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod