Horoscopul banilor pentru săptămâna 31 mai-6 iunie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta culegi roadele muncii tale.

Poți fi mândru/ă de rezultatele obținute, deoarece nu te așteptai să îți intre atât de mulți bani în cont. Este momentul perfect pentru a-ți planifica achiziții mai mari decât de obicei sau pentru a face planuri pe termen mai lung.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este momentul să-ți exprimi talentul nativ.

Te va ajuta să-ți reglezi statutul financiar. Dă dovadă de mai multă receptivitate dacă vrei să nu ratezi oportunități importante! Dacă nu depui eforturi substanțiale, să nu te aștepți să obții rezultate impresionante!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

La locul de muncă, nu ocoli în această săptămână o problemă care nu te lasă să avansezi.

E posibil ca o neînțelegere cu un șef sau cu un coleg să îți pună bețe în roate. Fă tot posibilul să clarifici situația pentru a putea pune mâna pe banii la care țintești.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ideile tale vor fi extraordinare în aceste zile.

Expune-le și pune-le în practică cât mai curând posibil, nu ai nevoie de permisiunea nimănui. Situația ta financiară este una bună și îți permite să duci la bun sfârșit tot ce începi. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, acum este momenul ideal pentru interviuri.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ar trebui să te concentrezi pe noile planuri și obiective într-un mod calm și precis.

Întotdeuna îți faci treaba cu seninătate și responsabilitate, iar acest lucru îți aduce atât o reputație bună, cât și benefcii financiare. Spre sfârșitul săptămânii, cineva îți va cere un împrumut. Oferă-l doar dacă ai încredere deplină în acea persoană!
 

Citește și: Singură sau într-o relație? Cum ești mai fericită, în funcție de zodia ta

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Faptul că ești foarte realist/ă te va ajuta în această săptămână să detectezi obiectivele pe care le poți atinge și care îți pot aduce beneficii financiare.

De asemenea, ești foarte înțeleaptă și ai toate cunoștințele necesare pentru a realiza planuri de stabilitate economică. Așadar, pune-ți mintea la treabă pentru a termina totul rapid și eficient!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu traversezi o perioada prea buna din punct de vedere financiar.

Daca nu vei fi putin mai chibzuit/a, s-ar putea sa ramai fara economii! Incearca sa renunti la acele cheltuieli care nu sunt neaparat necesare! Din fericire, partenerul tau va stii cum sa te tempereze!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar daca vei avea o saptamana buna din punct de vedere financiar, asta nu inseamna ca trebuie sa faci excese!

Incearca sa pastrezi echilibrul in tot ceea ce faci si pe cat posibil, sa asculti de ceilalti! Ca sa iti maresti castigurile, aminteste-ti ca poti oricand sa depui un efort mai mare!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Din punct de vedere financiar, situația ta este una bună. Îți poți permite în această săptămână să faci o achiziție pe care ți-o dorești de multă vreme. Poate fi vorba despre un apartament sau o mașină. Și, chiar dacă ești nevoit/ă să faci o rată pentru asta, ai un avans substanțial.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Situația ta financiară este una excelentă. Te bucuri de o perioadă bună care îți permite să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile pentru planuri profesionale ori afaceri noi. Dacă cineva drag are nevoie de ajutorul tău, oferă-i-l fără să stai pe gânduri. Și bonus câteva sfaturi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână o să ai parte de o surpriză plăcută din punct de vedere financiar. Nu e exclus să obții o promovare la locul de muncă sau poate chiar un câștig mai rapid. Indiferent despre ce e vorba, împarte bucuria cu cei dragi!

Citește și: Dezavantajele căsătoriei cu el, în funcție de zodia lui

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu stai nici bine, nici rău cu banii. Te descurci astfel încât să nu rămâi cu datorii, însă nu îți poți face mofturile. Astrele te sfătuiesc să faci o schimbare de carieră, deoarece aceasta este singura soluție de a-ți crește veniturile în acest moment.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod