Horoscopul săptămânii 24-30 mai. Taurul trebuie să se bucure mai mult de prezent

Taurul trebuie să lase în urmă grijile și să se bucure mai mult de prezent.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Singur/ă sau într-o relație, aspirațiile tale sentimentale vor găsi ceva care îți va bucura inima în această săptămână. Totul ar trebui să funcționeze ca un ceas elvețian. Uiți de conflictele și dezacordurile cu partenerul/a de viațp, ești pe punctul de a avea din nou o lună de miere. Experiențele din trecut te vor ajuta în acest sens. Nu apare niciun nor pe cer, iubirea nu e idilică, dar este foarte frumoasă. Profită de ea!

Ai putea beneficia de o inspirație extraordinară pentru investiții în această săptămână. Astrele te îndeamnă să țintești sus și să-ți menții ambiția până la sfârșit. Ai grijă însă să nu te lași purtat/ă de val, deoarece golul din portofelul tău te poate determina să pariezi dincolo de posibilitățile tale, pe terenuri oarecum periculoase.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este un moment bun să te lași purtat/ă de sentimente. Ești mai sensibil/ă decât de obicei și acest lucru te va ajuta să observi lucruri care te vor bucura și te vor face fericit/ă. Trebuie să profiți de cele mai bune calități ale tale cu grație, bunătate și cu argumente bune, pentru că te vei confrunta cu un moment în care vei avea un noroc incredibil. În special dacă ești singur/ă!

Ideile tale vor curge ingenios. Dacă le folosești la momentul potribit, vor fi ideale și potrivite pentru tot ceea ce vrei să faci. Experiența ta de viață va fi o binecuvântare. Fii fidel/ă ideilor tale și creează-ți scara de valori. Trebuie să lovești cuiul în cap pentru a nu greși. Încearcă să lași în urmă grijile financiare și să fii mai conștient/ă de prezent pentru a te putea bucura de tot ceea ce ai. Și nu de ceea ce vrei să ai!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Trebuie să apelezi la valorile și la principiile tale, dar fără a ocoli tufișul. Uneori îți este foarte greu să separi realitatea de ficțiune. Pune-ți gândurile și sentimentele în ordine. Trebuie să fii mai atent/ă la relația ta, la persoanele cu care locuiești sau la partenerul/a de viață. Weekendul va fi rezervat pentru tine și pentru planurile tale personale, care te vor ajuta foarte mult să te relaxezi și să te odihnești.

Săptămâna aceasta te vei remarca cu ajutorul talentelor tale, dar și datorită darului tău excelent de a-i ajuta pe alții. Ori de câte ori te pui în locul lor, vei găsi formula salvatoare. Noile tale proiecte au nevoie de perseverență și mulă profunzime. Dar, norocul este de partea ta, deci liniștește-te. Vei reuși să câștigi ce și cât ți-ai propus.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă să îi acorzi mai multă atenție partenerului/ei de viață și să te concentrezi pe planurile de viitor în doi. Asta îl va asigura că lucrurile merg înainte, nu înapoi. Sâmbătă și duminică vor fi zile magnifice, deoarece echilibrul tău emoțional îți va oferi o armonie care te va ajuta să te bucuri mai mult de persoanele pe care le iubești. Dacă ești singur/ă, vei putea visa liber la orice îți dorești.

Viața te pune la încercare. Trebuie să evaluezi ceea ce ai realizat până acum, dar nu neapărat referitor la realizările tale financiare. Vei avea o mare dilemă de rezolvat. Este momentul perfect pentru a-ți folosi toate abilitățile pe care le ai. Viața ta profesională și, în special, relațiile profesionale, nu traversează cea mai bună etapă, deoarece pot exista discrepanțe. Fii atent/ă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Trebuie să îți canalizezi energia în mod corect și eficient, astfel încât să poți face tot ce ți-ai propus. În principal, folosește-ți vitalitatea pentru a ajunge la acorduri cu partenerul/a de viață și cu persoanele cu care ai o relație apropiată. Doar așa vei reuși să te bucuri din plin de toate. Dacă ești singur/ă, te afli în cea mai bună formă a ta, ești carmismatic/ă și foarte amuzant/ă. Aceste trăsături vor atrage multă lume!

Trebuie să ții de energia ta cu dinții în această săptămână. Nu o irosi, pentru că ai multe probleme de rezolvat și toate par să se strângă deodată. Cu calm, vei reuși să îți duci sarcinile profesionale la bun sfârșit și chiar să te bucuri de roadele muncii tale. Adică de bani, bineînțeles!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viteza ta este explozivă, așa că oprește-te puțin și amortizează puterea pentru a putea să te ocupi de problemele care merită cu adevărat. Meditează și fă-ți ordine în gânduri și sentimente. Poate că vei ajunge la concluzia că nu mai ești de mult fericit/ă în relația în care ești implicat/ă, doar că nu ți-ai dat seama. Revoluționează-ți viața și fă o schimbare majoră în viața ta sentimentală!

Bazează-te pe realitate și nu pe presupuneri, promisiuni sau visuri! Este foarte important să faci lucrurile cu cap, în special dacă ești implicat/ă în afaceri sau ocupi orice poziție de conducere. Nu o duci rău cu banii, însă dacă vei continua tot așa, regresul de va vedea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei avea multă energie și vei înțelege că bunătatea este cheia fericirii tale. Atât timp cât îi oferi iubire și afecțiune partenerului/ei de viață, toate acestea se vor întoarce înzecit la tine. Mai mult decât atât, fă lucruri care nu îți plac atât de mult doar pentru că astfel faci pe cineva fericit. Un mic compromis din când în când nu înseamnă că renunți la tine!

Săptămâna aceasta te vei vedea nevoit/ă să ajuți pe cineva din mediul profesional. Chiar dacă asta înseamnă să îți pui pe pauză munca, e important să demonstrezi tuturor că înainte de toate ești om. În acest moment nu o duci deloc rău cu banii, fapt pentru care nu e un capăt de lume dacă sprijini proiectele altora și le lași pe ale tale la coadă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Va trebui să depui ceva eforturi în această săptămână pentru a-i mulțumi pe ceilalți, în special pe cel/cea de lângă tine. Mergi cu încrederea că nu faci asta inutil, ci că va merita din plin. Și, chiar dacă nu obții rezultatele dorite, e mai bine să regreți că ai încercat decât că nu ai făcut-o. Poate că este ultima șansă a relației tale!

Nu stai deloc rău cu banii, așa că renunță la stres și încearcă să fii mai darnic/ă. Vei observa că atunci când faci mici daruri care îi fac fericiți pe alții, vei fi și tu mai fericit/ă. La locul de muncă te bucuri de o atmosferă pașnică, poate chiar caldă. Te surprinde atitudinea unora dintre colegii tăi, însă nu te gândi că au un plan diabolic!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața ta personală nu este deloc satisfăcătoare. Simți că nimic din ce trăiești nu te împlinește, însă nici nu ai puterea și curajul de a face o schimbare. E posibil ca relația în care ești implicat/ă să nu-ți mai ofere suspansul cu care ai fost obișnuit/ă. Cu toate acestea, încearcă să rezolvi lucrurile cu persoana iubită înainte de a lua o decizie radicală.

Viața ta profesională se află pe o curbă ascendentă, însă referitor la bani nu se poate spune același lucru. Avansezi cu funcția, dar salariul este același. Dacă acest lucru nu este o problemă pentru tine, menține-ți poziție și încearcă să crești în continuare. Cu siguranță de la un punct încolo lucrurile se vor debloca. Trebuie doar să persiști.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Orice problemă ai avea, vorbește cu cei dragi. Ei te vor înțelege și îți vor oferi exact ceea ce ai nevoie pentru a te ridica în picioare. Partenerul/a de viață este cel mai bun sprijin pentru tine, însă nu deveni dependentă de el. Încearcă să te descurci singur/ă cu tot, iar atunci când simți că nu mai poți, cere ajutor.

Începând din această săptămânii, vei observa că trebuie să ai grijă de stabilitatea financiară și de tot ceea ce e legat de aceasta. Din moment ce ai atâta energie și chef de muncă, vei putea avansa foarte mult.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei simți că trebuie să-ți folosești toate resursele pentru a face viața altora mai distractivă. Vei observa cum cei dragi te vor înconjura și te vor învălui cu afecțiune atunci când văd că le acorzi atenție. Dacă ești singur/ă, o aventură riscantă cu o persoană influentă îți poate crea probleme de imagine.

Vei putea găsi soluții practice în ceea ce privește banii în această săptămână. Arată, deci, tuturor cine ești. Va trebui să îți expui ideile foarte clar și în același timp calm, pentru a putea ajunge la acorduri cu oameni care îți vor aduce profit. Totul va fi bine!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Sentimentele tale vor ieși la suprafață în această săptămână. Ești foarte sensibil/ă și, de obicei, îți reprimi emoțiile și trăirile până când explodezi. Din păcate, acum este acel moment! O problemă de cuplu mai veche revine, deoarece aceasta nu a fost rezolvată la timpul ei. Se poate ajunge la despărțire.

Situația ta financiară este satisfăcătoare, dar încă nu îți poți permite să faci investiția la care visezi. Astrele promit o îmbunătățire în câteva luni, așadar înarmează-te cu răbdare pentru că va merita! La locul de muncă te bucuri de recunoașterea șefilor și ești popular/ă în rândul colegilor. Glumele tale sunt grozave!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod