Horoscopul banilor pentru săptămâna 24-30 mai. Balanța ar trebui să se gândească mai mult la ceilalți

Balanța ar trebui să se gândească mai mult la ceilalți în această săptămână.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai putea beneficia de o inspirație extraordinară pentru investiții în această săptămână.

Astrele te îndeamnă să țintești sus și să-ți menții ambiția până la sfârșit. Ai grijă însă să nu te lași purtat/ă de val, deoarece golul din portofelul tău te poate determina să pariezi dincolo de posibilitățile tale, pe terenuri oarecum periculoase.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ideile tale vor curge ingenios. Dacă le folosești la momentul potribit, vor fi ideale și potrivite pentru tot ceea ce vrei să faci.

Experiența ta de viață va fi o binecuvântare. Fii fidel/ă ideilor tale și creează-ți scara de valori. Trebuie să lovești cuiul în cap pentru a nu greși. Încearcă să lași în urmă grijile financiare și să fii mai conștient/ă de prezent pentru a te putea bucura de tot ceea ce ai. Și nu de ceea ce vrei să ai!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta te vei remarca cu ajutorul talentelor tale, dar și datorită darului tău excelent de a-i ajuta pe alții.

Ori de câte ori te pui în locul lor, vei găsi formula salvatoare. Noile tale proiecte au nevoie de perseverență și mulă profunzime. Dar, norocul este de partea ta, deci liniștește-te. Vei reuși să câștigi ce și cât ți-ai propus.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viața te pune la încercare. Trebuie să evaluezi ceea ce ai realizat până acum, dar nu neapărat referitor la realizările tale financiare.

Vei avea o mare dilemă de rezolvat. Este momentul perfect pentru a-ți folosi toate abilitățile pe care le ai. Viața ta profesională și, în special, relațiile profesionale, nu traversează cea mai bună etapă, deoarece pot exista discrepanțe. Fii atent/ă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Trebuie să ții de energia ta cu dinții în această săptămână.

Nu o irosi, pentru că ai multe probleme de rezolvat și toate par să se strângă deodată. Cu calm, vei reuși să îți duci sarcinile profesionale la bun sfârșit și chiar să te bucuri de roadele muncii tale. Adică de bani, bineînțeles!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bazează-te pe realitate și nu pe presupuneri, promisiuni sau visuri!

Este foarte important să faci lucrurile cu cap, în special dacă ești implicat/ă în afaceri sau ocupi orice poziție de conducere. Nu o duci rău cu banii, însă dacă vei continua tot așa, regresul de va vedea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta te vei vedea nevoit/ă să ajuți pe cineva din mediul profesional.

Chiar dacă asta înseamnă să îți pui pe pauză munca, e important să demonstrezi tuturor că înainte de toate ești om. În acest moment nu o duci deloc rău cu banii, fapt pentru care nu e un capăt de lume dacă sprijini proiectele altora și le lași pe ale tale la coadă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu stai deloc rău cu banii, așa că renunță la stres și încearcă să fii mai darnic/ă.

Vei observa că atunci când faci mici daruri care îi fac fericiți pe alții, vei fi și tu mai fericit/ă. La locul de muncă te bucuri de o atmosferă pașnică, poate chiar caldă. Te surprinde atitudinea unora dintre colegii tăi, însă nu te gândi că au un plan diabolic!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața ta profesională se află pe o curbă ascendentă, însă referitor la bani nu se poate spune același lucru.

Avansezi cu funcția, dar salariul este același. Dacă acest lucru nu este o problemă pentru tine, menține-ți poziție și încearcă să crești în continuare. Cu siguranță de la un punct încolo lucrurile se vor debloca. Trebuie doar să persiști.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Începând din această săptămânii, vei observa că trebuie să ai grijă de stabilitatea financiară și de tot ceea ce e legat de aceasta.

Din moment ce ai atâta energie și chef de muncă, vei putea avansa foarte mult.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei putea găsi soluții practice în ceea ce privește banii în această săptămână.

Arată, deci, tuturor cine ești. Va trebui să îți expui ideile foarte clar și în același timp calm, pentru a putea ajunge la acorduri cu oameni care îți vor aduce profit. Totul va fi bine!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Situația ta financiară este satisfăcătoare, dar încă nu îți poți permite să faci investiția la care visezi.

Astrele promit o îmbunătățire în câteva luni, așadar înarmează-te cu răbdare pentru că va merita! La locul de muncă te bucuri de recunoașterea șefilor și ești popular/ă în rândul colegilor. Glumele tale sunt grozave!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod