Motivul numărul 1 pentru care se va despărți de tine, în funcție de zodia lui

Descoperă care este motivul principal pentru care se va despărți de tine, în funcție de zodia lui!

Ca întotdeauna, zodiile pot avea legătură cu motivele pentru care ne despărțim de cineva. Deoarece toate semnele au anumite comportamente și caracteristici care se aplică în mod specific lor, este logic ca zodia noastră să influențeze motivele pentru care tindem să părăsim sau să inițiem o despărțire.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul te va părăsi impulsiv.

Berbecul își va urma instinctul cel mai impulsiv și, cel mai probabil, aceasta este și motivul pentru care se va despărți de tine și va căuta o altă pradă. Te va părăsi și nici măcar nu se va gândi la niciuna dintre consecințe. Spontaneitatea lui este remarcabilă și benefică de multe ori, însă în acest caz, va lăsa dragostea adevărată să îi scape printre degete.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul se va despărți de tine din cauza unei crize de gelozie.

De cele mai multe ori, Taurul este un partener fantastic. E, de obicei, uimitor în pat, bucătar excelent și un bărbat puternic și incredibil. Dar, dacă devine gelos, ai grijă! Va exploda și va face o criză colosală. Nu poți discuta cu el în acele clipe, nu te va asculta. Furia lui va deveni din ce în ce mai mare până te va părăsi. Din fericire, e destul de inteligent și, în cele din urmă, își va da seama că a stricat un lucru bun și va reveni. Sexul de împăcare va fi spectaculos, ceea ce te va face să îi dai o a doua șansă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Teama de angajament îi face pe Gemeni să plece.

Pentru nativul din Gemeni, nimic nu este mai înfricoșător decât să fie într-o relație cu persoana lui perfectă. E îngrozit că va face ceva greșit, așa că preferă să reducă riscul la minimum și să plece înainte ca lucrurile să se înrăutățească. Nu este vorba că nu are calitățile necesare pentru a avea o relație grozavă, doar că se lasă orbit de teamă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul nu te va părăsi.

Deși Racul nu e adeptul despărțirilor, nevoia și tendința lui de a-și sufoca partenera cu afecțiune o va face pe ea să plece, pentru că pur și simplu nu va mai suporta. Racul are nevoie de validare constantă. El e o persoană grozavă și, ca oricine, merită să aibă parte de iubire. Dar, trebuie să se schimbe puțin.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul se desparte pentru că nu e mulțumit.

Leul e fericit și își iubește partenera, dar vocea lui interioară îi spune că ar putea avea pe cineva mai bun. Leul știe că e spectaculos și vrea pe cineva la fel de uimitor ca și el. Problema este că există momente în care e atât de prins să caute pe cineva mai bun, încât nu apreciază că are deja pe cineva destul de spectaculos. Leul trebuie să realizeze ceea ce are sau va ajunge în cele din urmă singur.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Perfecționismul nativului din Fecioară îi alungă partenera.

Nativul din Fecioară are standarde ridicate. Da, și cu el nu e ușor de trăit. Chiar dacă ai standarde similare de perfecțiune, cel mai probabil nu ești la fel de rigidă ca el. De asemenea, oamenii trebuie să se simtă confortabil în propriile lor relații și case. Așa că dacă acest nativ începe să caute firimituri pe podea sau să îți spună unde să stai astfel încât să nu murdărești canapeaua albă, cu siguranță vei vrea să dispari de lângă el.

Citește și: 4 zodii care se aruncă într-o relație nouă imediat după despărțire

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță se va despărți dacă se simte folosit.

Balanța adoră să iubească și va ignora mare parte din semnalele de alarmă, cu excepția cazului în care află că îl folosești. Nu contează dacă motivele sunt destul de nevinovate, cum ar fi să treci peste o despărțire recentă, cu acest nativ nu merge! Dacă începe să creadă că îl folosești, se va traduce prin a nu-l respecta deloc sau nu a-ți păsa deloc de el, ceea ce îl rănește profund. Nici măcar nu îți va da timp să îi explici, pentru că va fi demult plecat din viața ta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul te va părăsi dacă îl înșeli.

Ai crezut că Scorpionul se va despărți după ce și-a înșelat partenera? Ei bine, Scorpionul e cu siguranță un semn sexual, dar e, de asemenea, foarte loial. De fapt, loialitate și fidelitatea sunt extrem de importante. Dacă află că l-ai trădat, s-a terminat! De ce? Nu numai pentru că ai fost infidelă, dar probabil ai și mințit pentru a-ți acoperi urmele. Când înșeli un Scorpion, jocul se termină.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul se desparte pentru că așa îi stă în fire.

În cazul Săgetătorului, totul se rezumă la schimbare. S-ar putea să încerce să se așeze la casa lui cu cineva, dar dacă cealaltă persoană nu are același chef de viață ca și el, se va simți sufocat și va pleca. Să rămână în același loc toată viață nu este foarte atrăgător pentru el. 

Citește și: Singură sau într-o relație? Cum ești mai fericită, în funcție de zodia ta

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul pleacă atunci când e criticat.

Este în regulă ca un Capricorn să ofere sugestii despre modalitățile în care partenera lui se poate îmbunătăți sau a face lucrurile mai bine, dar dacă ea îndrăznește să îl critice, pur și simplu s-a terminat. Ego-ul Capricornului este mult mai delicat decât te-ai aștepta. El e puternic, independent și capabil și nu îi place când defectele îi sunt semnalate. Complimentele și afirmațiile merg mult mai bine cu un Capricorn.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul te va părăsi pentru a se împăca cu fosta.

Este nevoie de mult pentru ca un Vărsător să se îndrăgostească, dar atunci când o face, e treabă serioasă. Dacă se află într-o relație cu cineva și acel cineva se dovedește a fi o persoană toxică sau îl părăsește pentru altcineva, Vărsătorul nu va putea trece niciodată peste asta. Dacă fosta lui reapare în peisaj în timp ce este cu tine și vrea să se împace cu el din orice motiv, cel mai probabil te va părăsi pentru ea. Chiar dacă tu ești de o mie de ori mai bună și el știe asta!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Pești pleacă de lângă oamenii care nu au o minte deschisă.

Peștii au o imaginație vie, sunt artiști și romantici incurabili. Dacă un nativ din Pești este cu cineva prea rigid sau care nu are o minte deschisă, va încerca să facă totuși relația să funcționeze. Dar odată ce devine clar că relația e condamnată, el va plece, probabil în cel mai bun și blând mod posibil, dar va pleca. Știe că nu poate forța pe nimeni să devină cum vrea el și că cel mai bine este să meargă mai departe. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod