Horoscopul de weekend: Zile dificile pentru Lei, Raci și Capricorni

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


În acest weekend, trebuie să-ți evoci toate abilitățile mentale, deoarece va trebui să iei o decizie rapidă, la fața locului. Deciziile tale pot avea un impact pe termen lung, cu atât mai mult dacă este vorba despre bani.

Taur


Weekendul acesta vei fi foarte posesiv/ă cu privire la oameni și lucruri. În consecință, este posibil să te simți suspicios/oasă și nesigur/ă cu privire la orice. Este posibil să pui la îndoială chiar și sentimentele și intențiile celor care îți sunt apropiați. Anxietatea te va acapara.

Gemeni


Weekendul acesta vei fi cuprins/a de dorința de a pleca într-o excursie cu prietenii și familia.
Este posibil că această călătorie să fi ost de ceva timp planificată. Zilele vor fi pline de distracție. Viață conjugală va fi și ea una fericită.


Rac


Deși îți place să ai tot timpul ceva de făcut, weekendul acesta vei fi abătut/ă, deoarece simți că nu ești apreciat/ă. Astrele te sfătuiesc să nu pui la suflet și să nu fi trist/ă!

Leu


Cineva va încerca să îți strice reputația în acest weekend. Va vrea să-ți strice imaginea și să le schimbe impresia celorlalți despre tine. Trebuie să fii curajos/oasă și să îi dai peste cap planul.

Fecioară


Weekendul acesta vei excela în orice vei face.
Banii și relațiile vor fi în fruntea listei tale de priorități, dar poate nu în această ordine. Chiar dacă vei avea un punct de cotitură în viață, vei învața multe din el!


Balanță


Weekendul acesta vei fi o altă persoană, plină de energie și entuziasm. Vei putea să-ți arăți abilitățile creative în viața personală. Va trebui să iei o decizie cu privire la continuarea studiilor în domeniul învățământului superior în străinătate.

Scorpion


Vei fi extrem de elegant/ă în acest weekend și vei primi numeroase complimente. Acest lucru te poate încuraja să abordezi acea persoană pe care o placi și să relaționezi mai ușor cu oamenii din jurul tău.

Săgetător


Discuțiile și interacțiunea cu oamenii care au un mod de gândire asemănător cu al tău îți vor face weekendul mai bun.
Cei din jurul tău se vor bucura de compania ta și toată lumea se va simți bine.


Capricorn


Este foarte ușor să îți pierzi echilibrul mental atunci când lucrurile devin dificile în viață. Astrele te sfătuiesc să ai răbdare, deoarece acest lucru te va ajuta să ajungi la destinație.

Vărsător


Weekendul acesta vei decide să faci curățenie în toată casa. De asemenea, vei face tot posibilul pentru a-ți ușura munca. Astrele te sfătuiesc să îi implici în această activitate și pe cei cu care locuiești.

Pești


Nu prea te gândești la bani și nu prea pui preț pe ei.
Gestionarea financiară nu este ceva la care să te pricepi, de aceea s-ar putea că uneori să întâmpini probleme. Weekendul acesta e posibil ca bugetul tău să nu fie suficient pentru tot ce ai plănuit.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod