Horoscop 7 august: Lumea Săgetătorului se cutremură. Vărsătorul trebuie să devină realist

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astăzi îți vei da seama, în sfârșit, de valoarea resurselor tale. Vei lua decizia de a face mai multe economii prin reducerea cheltuielilor inutile. E posibil ca cheltuielile tale să crească temporar.

Taur


Probabil că ai un cerc mare de prieteni și, deși cei mai mulți dintre ei pot fi prieteni ocazionali, uneori se pot dovedi a fi foarte utili. Ei te pot ajuta să depășești anumite momente de tristețe.

Gemeni


În această zi, trebuie să fii atent/ă la tendințele tale egoiste și posesive. Astrele te sfătuiesc să nu fii prea hotărât/ă sau exigent/ă.
Încearcă să nu fii centrat/ă pe sine. Nu impune nimănui nevoile și dorințele tale.


Rac


Astăzi vei fi ocupat/ă cu organizarea unui eveniment sau cu vizitarea unui loc cu semnificație religioasă. Vei întâmpina cheltuieli în scop caritabil. Cu toate acestea, ar trebui să nu îți ignori sarcinile uzuale.

Leu


Astăzi vei munci mai mult pentru a-ți finaliza sarcinile. Vei acorda prioritate carierei în comparație cu treburile personale. Așadar, vei fi prins/ă în cariera ta. Spre seară, vei avea momente vesele în compania persoanei iubite.

Fecioară


Vei putea face față tuturor provocărilor și obstacolelor cu succes.
Scopul tău final este să ieși învingător/oare din orice situație. Există posibilitatea să te confrunți cu o concurență severă în afaceri sau comerț. Totuși, viața personală este extraordinară.


Balanță


Noul tău entuziasm pentru viață va aduce o schimbare radicală în tine. Astrele spun că astăzi este un moment bun pentru a-i lăsa pe alții să vadă cât de important/ă și cât de strălucitor/oare poți fi.

Scorpion


Astăzi vei simți entuziasm și un sentiment de pozitivitate. Vei manifesta mai mult interes atunci când vorbești cu prietenii și asta te va face să te apropii mai mult de ei.
Vei primi ceva de la partenerul/a de viață.


Săgetător


Pământul de sub tine pare că se zguduie. Ai grijă cum și unde pășești! Va veni un moment în care încrederea ta va fi zdrobită. Totuși, nu lăsa eșecurile să te afecteze. Adaptează atitudinea "și asta va trece"!

Capricorn


Vei fi foarte vesel/ă astăzi, nivelul tău de energie este la cote maxime. Astrele prevăd că te vei implica într-o mulțime de activități. Acest lucru îți va spori încrederea și îți va stimula memoria.

Vărsător


Ești o persoană foarte romantică și, cu fiecare gest de a-ți mulțumi iubitul sau iubita, te vei îndrăgosti și mai mult.
Dar nu trăi în lumea fanteziei, deoarece problemele te vor urma peste tot.


Pești


Îți vei aminti această zi pentru tot restul vieții tale, deoarece astăzi vei lua câteva decizii importante și vei oferi o nouă direcție vieții tale. Aceste energii pozitive te vor ajuta să mergi pe drumul cel bun.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod