Horoscopul 31 iulie: Planurile Leului vor fi date peste cap

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Berbec

O confruntare imprevizibilă îți poate perturba planurile astăzi, dar rămâi calm/ă și nu dispera. Orice schimbare produsă în acest moment are rolul de a-ți deschide calea pentru ceva mult mai bun.

Taur

În jurul tău vor fi o mulțime de bârfe astăzi. Încearcă să te abții și să nu lași gura să ți-o ia înainte. Este important să te delimitezi de acei oameni, mai ales la locul de muncă.

Gemeni

Cineva te va hărțui astăzi, poate o fosta iubire sau un fost coleg invidios pe succesul tău. Încearcă să nu dai curs intrigilor sau, mai degrabă, niciunui dialog cu acea persoană.

Rac

Șansa de apariție a informațiilor neașteptate este mare astăzi.
Pune-ți centură de siguranță și abține-te să reacționezi până când nu ai verificat toate datele problemei și ai evaluat opțiunile.

Leu

Se anunță o ceartă imprevizibilă pentru tine astăzi. Nu alege această zi pentru a-ți face planuri, deoarece acestea vor fi date peste cap. Aplică această regulă în special pe plan personal.

Fecioară

Încearcă să te relaxezi mai mult atunci când vine vorba de muncă, deoarece nimeni nu îți va ridica o statuie. Mai mult decât atât, vei observa că oamenii nici măcar nu te apreciază la adevărata ta valoare.

Balanță

Să ajungi dintr-un punct în altul va fi destul de dificil astăzi.
De asemenea, vei întâmpina dificultăți în a-ți duce sarcinile de la serviciu la bun sfârșit. Poate că ai nevoie de concediu, te-ai gândit la asta?

Scorpion

Ceva îți va perturba planurile astăzi, iar dialogul odată ușor cu partenerul/a de viață se va îngreuna. Deoarece aceste lucruri sunt temporare, acceptă haosul ca rezultat cu cât mai multă bunăvoință.

Săgetător

Trebuie să fii cu ochii pe colegii tăi astăzi, deoarece vor să intre în competiție cu tine. Astrele te sfătuiesc să nu îți pierzi din vedere obiectivul, mai ales dacă implică bani, deoarece ai nevoie de câștig mai mult decât oricând.

Capricorn

Da dovadă de toleranță față de o situație socială sau profesională.
Oricât de mult ți-ai dori să schimbi lucrurile, asta nu depinde numai de tine sau poate că nu depinde deloc.

Vărsător

Ai putea fi foarte tentat/ă să îți asumi proiecte suplimentare, dar încearcă să nu pui mai multă presiune pe tine sau pe resursele tale. Ai putea doar să te mulțumești cu ceea ce ai și să îți faci planuri de vacanță.

Pești

Astăzi vei primi avertizări de peste tot. S-ar putea ca mintea să îți fie plin/ă de diverse gânduri, dar trebuie să te aduni și să extragi doar ce îți este util.
Spre seară vei reuși să respiri ușurat/ă.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod