Horoscopul de weekend: Taurul trebuie să poarte o discuție serioasă cu persoana iubită

Citește horoscopul acestui weekend și află ce te așteaptă!
Berbec

Reprizele scurte de exerciții fizice funcționează bine pentru tine. Așadar, în acest weekend, un ciclu de 15 minute de sport sau scurte plimbări dimineața pot fi foarte benefice pentru tine și sănătatea ta.

Taur

Dacă ești implicat/ă într-o relație, trebuie să vorbești. Este timpul să discuți cu partenerul subiecte importante. S-ar putea să vrei să îți mărești familia, dar nu poți face acest lucru singur/ă.

Gemeni

Dacă eșți singur/ă, weekendul acesta întâlneșți o persoană foarte interesantă și deșteaptă.
Chiar dacă nu îi dai nicio șansă la început, vei vedea că te cucerește pe măsură de discuțiile dintre voi se aprofundează.

Rac

Dacă te-ai întors recent din vacanță, asigură-te că faci copii de rezervă pentru toate fotografiile. Nu risca să pierzi acele amintiri dragi și speciale. În ceea ce privește banii, nu vei avea prea mult noroc în acest weekend.

Leu

Cineva ți-ar putea oferi un loc de muncă în acest weekend, indiferent dacă eșți angajat/ă sau șomer/ă. Gândește-te bine la această oportunitate, nu trebuie să iei o decizie acum.
Discută despre asta cu cineva în care ai cu adevărat încredere.

Fecioară

Din păcate, weekendul acesta vei avea probleme cu stomacul, iar acest lucru îți va da peste cap planurile. Dacă acest lucru se întâmplă des, ar putea fi necesar să mergi la un doctor specialist.

Balanță

Te simți bine în acest weekend. Astrele te ajută să te simți bine atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. Fii amabil/ă cu un străîn dacă îți cere să îl ajuți, nu se știe niciodată când se întoarce roată!

Scorpion

Dacă ai pe cineva, weekendul acesta vei avea o ceartă cu partenerul/a care ar putea duce la unele schimbări în relație.
Stai calm/ă și nu ridica vocea! Poartă-te matur și fă față problemei!

Săgetător

Weekendul acesta nu va fi cel mai bun pentru a călători. Cel mai bine ar fi să stai acasă și să te relaxezi. În ceea ce privește banii, trebuie să realizezi că norocul ți-l faci cu mâna ta.

Capricorn

Din punct de vedere financiar, te descurci bine. Pe plan personal, încearcă să fii puțin mai direct/ă cu partenerul/a, copiii și restul familiei. Nu fi pasiv/ă și arată-le că îți pasă!

Vărsător

Weekendul acesta este ideal pentru a încerca să te adaptezi unui nou stil de viață, unul mai sănătos.
Acest lucru va avea rezultate imediate și vei fi încântată/a de schimbările produse în corpul tău, atât pe interior, cât și la exterior.

Pești

Încă te lupți cu probleme mai vechi. Din păcate, mai ai încă nevoie de mult timp pentru a te vindeca de răni din trecut. Astrele te sfătuiesc să fii blând/ă cu tine și să-ți acorzi timpul necesar!


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod