Horoscop 28 iulie: Răbdarea Fecioarei va fi pusă la încercare

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Berbec

Ești foarte deschis/ă și dornic/ă să îți exprimi sentimentele și emoțiile, mai ales atunci când vine vorba de dragoste. Situația ta se poate schimba dacă spui lucrurilor pe nume, fără rețineri.

Taur

Dacă nu ești implicat/ă într-o relație, te vei simți puțin singură pe parcursul zilei de astăzi. Dacă ai pe cineva, te poți gândi să ai copii. Astăzi va fi un moment bun pentru a vorbi despre asta.

Gemeni

Asigură-te că pui niște bani în contul tău de economii. Într-o zi, vei avea nevoie de acești bani. La locul de muncă, este foarte posibil să primești o sarcină foarte importantă.

Rac

Dacă ești singur/ă, astăzi trebuie să fii foarte atent/ă, deoarece ai putea fi manipulat/ă.
Dacă ești implicat/ă într-o relație, îi vei arăta mai mult partenerului/ei latura ta pasională și afectuoasă.

Leu

Chiar dacă îți place să călătorești, astăzi s-ar putea să nu fie cea mai bună zi pentru asta. Cu toate acestea, s-ar putea să găsești bilete ieftine pentru următoarea ta călătorie.

Fecioară

Când vine vorba de bani, s-ar putea să ai noroc astăzi dacă îți ții în frâu latura impulsivă. Un coleg de muncă îți va testa răbdarea astăzi. Arată-i că ești profesionist/ă și nimeni nu se poate încurcă cu ține atunci când vine vorba de muncă.

Balanță

Astăzi vei fi plin/ă de energie.
Este o zi grozavă pentru a face puțin sport. Încearcă să te antrenezi într-un cadru de grup dacă nu ai mai făcut asta până acum. E important ca din când în când să ieși din zona ta de confort.

Scorpion

Încet, dar sigur, te-ai vindecat de traumele din trecut. Ceva care ți-ar putea schimba viața se îndreaptă spre tine. Nu-ți face griji despre ce ar putea fi, deoarece sunt vești bune la orizont.

Săgetător

Dacă eșți singur/ă, o persoană pe care o vei cunoaște astăzi te va înțelege perfect, de parcă ar putea să-ți citească gândurile.
Dacă eșți implicat/ă într-o relație, vei primi un mesaj de la fostul sau fosta ta.

Capricorn

Te-ai gândit vreodată să te distanțezi de câțiva oameni? În sfârșit, astăzi, observi că s-ar putea să nu fie cei mai buni oameni pentru tine. Uneori e important să renunți, chiar dacă este greu.

Vărsător

Astăzi te vei trezi plin/ă de energie și vei vrea să faci o mulțime de lucruri. Nu te supăra pe partenerul/a de viață dacă vrea să lenevească, e dreptul său. Călătoriile nu sunt favorizate, așa că te poți învârti prin oraș cu prietenii.

Pești

În ceea ce privește cariera, simți că ritmul se accelerează și e-mailurile s-ar putea să se dubleze.
E posibil ca astăzi să fii mereu pe fugă și în priză, dar cel puțin afacerile sau job-ul merg bine.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod