Horoscop 2 august. Scorpionul va avea un vis ciudat, Capricornul trebuie să aibă răbdare

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Berbec

Simți că dragostea pe care o ai față de partenerul/a tău/ta nu are limite și simți că și el/ea simte la fel pentru tine. Dacă ești singur/ă, astăzi te vei bucura de liniște mai mult decât oricând.

Taur

Un prieten de-al tău are ceva probleme la locul de muncă, vezi dacă poți face ceva pentru a-l ajuta. În ceea ce privește banii, nu cumpăra nimic impulsiv, pentru că s-ar putea să regreți mai târziu.

Gemeni

Este destul de evident că îți place să ai grijă de tine și de corpul tău și că îl tratezi cu adevărat ca și cum ar fi un templu.
Totuși, îți poți permite un mic răsfăț din când în când!

Rac

S-ar putea să te simți puțin singur/ă astăzi. Prietenii tăi știu cum să-ți ridice moralul, așadar acceptă-le invitățiile în oraș sau invita-i tu la o masă gătită acasă împreună.

Leu

Dragostea plutește în aer. Te simți bine și te simți iubit/ă. Îmbrățișează energia pe care astrele ți-o trimit în această perioadă, dar mai ales astăzi. Dacă trebuie să faci un drum mai lung cu mașina, asigură-te că ești pregătit/ă pentru schimbări de rută.

Fecioară

Petrece ceva timp cu colegii tăi, mai ales dacă cineva dorește să-ți dea un sfat sau dacă ai tu sfaturi pentru un coleg mai tânăr.
Trebuie să începi să dormi puțin mai mult, deoarece oboseala se resimte.

Balanță

Te enervezi sau te înfurii cu ușurință astăzi, așa că fă tot posibilul să gestionezi această situație cât de bine poți. Păstrează-ți calmul indiferent de veștile pe care le primeșți.

Scorpion

Vei avea un vis care îți va afecta grav ziua, sună un membru în vârstă din familia ta pentru a te liniști. Situația ta financiară este din ce în ce mai bună. Un coleg Scorpion va avea nevoie de ajutorul tău astăzi.

Săgetător

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să ai nevoie de puțin mai mult ajutor.
De asemenea, s-ar putea să te simți lăsat/a pe dinafară la locul de muncă. Încearcă să fii mai sociabil/ă!

Capricorn

Dacă eșți singur/ă, astăzi vei flirta și te vei bucura de atenție. Dacă ești implicat/ă într-o relație, ai răbdare cu partenerul/a de viață. Muscă-ți limba dacă simți că vine o lupta. Fă-ți timp pentru a te gândi la trecut și la tot ce te-a învățat el!

Vărsător

O conversație îți va deschide ochii. Acest lucru va schimba modul în care vezi lucrurile. Fii bun cu corpul și cu mintea ta, e tot ceea ce ai mai bun pe lumea aceasta.
Normalitatea poate începe abia de acum pentru tine.

Pești

Poți fi rezervat/ă, dar îți salvezi resursele pentru oamenii care merită. Tu decizi cu cine să discuți sau cui să îi acorzi atenție, așadar nu trebuie să te preocupe ce gândesc alții despre tine.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod