După 19 ani de logodnă, actrița Michele Yeoh s-a căsătorit cu fostul director al Formulei 1

Actrița Michelle Yeoh s-a măritat, în sfârșit, după o logodnă de nu mai puțin de 19 ani, cu iubitul ei, fostul director al echipei de Formula 1 Ferrari, Jean Todt, în vârstă de 77 de ani.
Actrița, în vârstă de 60 de ani, și cel care părea a fi eternul ei logodnic au spus „Da!” în cadrul unei ceremonii romantice, ce a avut loc la Geneva. 
 


Evenimentul mult așteptat, anunțat pe Instagram

 

Evenimentul a fost emoționant, iar fanii care au primit cu bucurie vestea căsătoriei lor, mult așteptate.
Actrița Michelle Yeoh, cunoscută publicului din filme precum „Crouching Tiger, Hidden Dragon”, „Crazy Rich Asians” și seria TV „Star Trek: Discovery”, a anunțat vestea cea mare, pe contul ei de Instagram.
 
Actrița a postat pe rețeaua de socializare câteva poze pline de încărcătură emoțională, din cadrul ceremoniei de nuntă.
Una dintre fotografii îi prezintă pe miri în timp ce își admiră verighetele.
Mirele, Jean Todt, a purtat un costum albastru, în timp ce mireasa, Michelle Yeoh, a strălucit într-o ținută alba, formată dintr-o bluză de mătase și o fustă cu volane.
 

 
„19 ani şi DA! Ne-am căsătorit!”

 
Celebra actriță a scris, pe Instagram, lângă poza cu pricina: „19 ani şi DA! Ne-am căsătorit!”.
Mai mult, Michelle Yoeh le-a oferit fanilor și o imagine, preambul, pentru noaptea nunții, care o înfățișează pe ea și pe Todt stând în pat în fața unei perechi de prosoape modelate în formă de lebădă, în timp ce pilota este decorată cu petale, în forma unei inimi. 
 

 
 6.992 de zile de logodnă

 
 
Potrivit unui mesaj publicat pe Instagram de Felipe Massa, Michelle şi Jean Todt au fost logodiţi timp de 6.992 de zile, înainte de a-și uni destinele.
„Ne-am întâlnit la Shanghai pe 4 iunie 2004.
Pe 26 iulie 2004, J.T. a cerut-o în căsătorie pe M.Y. şi ea a spus 'Da!'. Astăzi, după 6.992 de zile, pe 27 iulie 2023, la Geneva, înconjuraţi de rude şi prieteni minunaţi, suntem bucuroşi să sărbătorim acest eveniment special împreună”, au scris mirii, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.
 

 
Michelle, prima femeie din Asia care a câștigat un premiu Oscar

 

Michelle Yeoh este originară din Malaezia, iar la începutul acestui an ea a devenit prima femeie din Asia care a câștigat un  Oscar. Premiul i-a fost acordat lui Michelle pentru cea mai bună actriță în rol principal, pentru filmul “Everything Everywhere All At Once”.
 
Mai mult, Michelle Yeoh urmează să primească, în 2024, și o stea pe Hollywood Walk of Fame, din Los Angeles.
De asemenea, Michelle este cunoscută nu doar pentru contribuția ei în lumea cinematografiei, ci și pentru implicarea ei în numeroase  cauza umanitare.
 
Jean Todt a adus contribuții semnificative, la nivel mondial, în dezvoltarea motorsportului.
El a fost directorul executiv al echipei Ferrari şi a condus Federaţia Internaţională de Automobilism, între anii 2009-2021.
 
Surse foto: Instagram și Hepta 
31 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod