Horoscop 3 august: Schimbări în dragoste pentru Berbeci, dezamăgiri mari pentru Capricorni

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Aceasta va fi o zi de mari schimbări în ceea ce privește viața ta amoroasă. Astrele te sfătuiesc să nu lași nimic la voia întâmplării, ci să iei lucrurile în propriile mâini. Ai grijă la cineva care încearcă să fure ce e al tău!

Taur


Asumă-ți riscuri în munca ta. Un risc mic ar putea însemna o recompensă mare. Dacă rutina ta devine chiar apăsătoare, încearcă să îți condimentezi puțin viață. Nu lăsa o zi proastă să îți strice ritmul!

Gemeni


Dacă ai intrat recent într-o relație, efectiv nu te poți sătura de partenerul/a tău/ta.
Fă ceva special pentru persoana iubită, cum ar fi o cină romantică sau o discuție profundă.


Rac


Banii nu te interesează deloc în acest moment, dar ei sunt foarte importanți. Este cazul să mai asculți și de ceilalți atunci când îți dau sfaturi despre cum să îți gestionezi situația financiară!

Leu


Dacă te simți stresat/ă, încearcă un masaj. Dacă ești fumător/oare, încearcă să reduci consumul de țigări până când vei renunța de tot. Încă te lupți cu propriii monștri, dar te descurci excelent.

Fecioară


Un prieten bun te va ajuta să treci prin momente grele.
Este foarte important să te înconjori de oameni de calitate de-a lungul vieții, deoarece nu știi niciodată când vei avea nevoie de ei.


Balanță


Nu ignora nicio problemă din cuplu. Abordeaz-o înainte să se transforme în ceva mai mare. O călătorie mult dorită poate avea loc în curând. Asigură-te că ai totul pus la punct și că ești pregătit/ă de plecare.

Scorpion


Simți o oboseală mai mare decât de obicei? Dacă da, ai nevoie de o pauză. Lasă-ți totul în ordine la locul de muncă și pornește într-o călătorie relaxantă.
Tu iubești să vizitezi și de asta ai acum nevoie.


Săgetător


Arată-i partenerului/ei cât de mult îți pasă de el/ea și de relația voastră. Un pic de romantism nu strică niciodată, poate chiar și puțină gelozie. De asemenea, o călătorie în doi ar putea fi grozavă.

Capricorn


Nu toată lumea îți vrea binele, nu uita acest lucru! Când vine vorba de bani, chiar și cei mai apropiați oameni se ceartă. Fii realist/ă, altfel poți avea parte de dezamăgiri mari.

Vărsător


Ești pregătit/ă pentru mai multă muncă? Vrei mai mulți bani și ai face orice pentru asta, dar oare ești capabil/ă să reziști unui ritm atât de accelerat? Cântărește bine lucrurile și nu te amăgi singur/ă!

Pești


Încearcă să te concentrezi pe proces și nu pe rezultat.
Acest lucru îți va ușura toate activitățile în care te implici. În ceea ce privește banii, s-ar putea să primești un mare refuz de la cineva de la care nu te așteptai.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod