Horoscop 1 august: Dragostea plutește în aer pentru Rac

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă ești singur/ă, astăzi vei aprecia cu adevărat acest statut. Iar dacă ești implicat/ă într-o relație, poți simți dorința de a fi din nou singur/ă. Indiferent de situație, e clar că vrei libertate.

Taur


Din păcate, călătoriile nu sunt recomandate pentru tine astăzi. Poate o altă zi îți va aduce mai multă aventură. În ceea ce privește situația financiară, nu te baza pe banii pe care încă nu îi ai.

Gemeni


Ar fi grozav dacă ai da dovadă de inițiativă la locul de muncă astăzi. Nu îți fie teamă să vorbești și să îți împărtășești ideile.
Petrecerea serii cu prietenii și familia îți va face bine. Din punct de vedere emoțional, simți că totul merge în sfârșit bine.


Rac


Dragostea plutește în aer astăzi. Dacă ești singur/ă, vei atrage privirile oriunde ai merge, iar dacă ai pe cineva, ești îndrăgostit/ă până peste cap. Ce zi grozavă, plină de iubire!

Leu


S-ar putea să fii puțin strâmtorat/ă cu banii, dar această instabilitate financiară prin care treci este doar temporară și nu trebuie să îți faci griji. O promovare ar putea să urmeze.

Fecioară


Adevărul este că sensibilitatea ta este, de fapt, darul tău.
Problema nu e sensbilitatea ta, ci că preiei energia altor oameni și o faci a ta. Încearcă să te detașezi de ceea ce nu te privește!


Balanță


Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei simți o nevoie puternică de a fi aproape de partenerul/a tău/ta și de a petrece cât mai mult timp cu el/ea. Dacă ești singur/ă, vei avea parte de o noapte fierbinte.

Scorpion


Să obții o promovare este tot ceea ce îți dorești și doar la asta te gândești. Muncești din greu și vei reuși. Dacă te gândești să îți continui studiile, începe să cauți modalitate de a face acest lucru.

Săgetător


Dacă ai frați mai mici, astăzi se vor bucura cu adevărat de compania ta.
Dacă nu poți fi fizic cu ei, dă-le un telefon sau sună-i pe video. Îi vei face foarte fericiți. Astăzi mai mult decât oricând vei realiza importanța familiei.


Capricorn


Dacă ești singur/ă, astăzi poți primi un mesaj drăguț de la o persoană de sex opus. Dacă ești implicat/ă într-o relație, astăzi este ziua ideală pentru a avea o seară romantică cu persoana iubită.

Vărsător


La serviciu, s-ar putea să simți că nimeni nu-ți apreciază cu adevărat munca. Este foarte posibil să nu ai încă un mod foarte eficient de a-ți gestiona banii.
În ceea ce privește sănătatea, dacă ai dureri de spate, mergi cât mai repede la medic.


Pești


Chiar dacă s-ar putea să simți o oarecare tensiune în aer, va fi o zi ok. Ia legătura cu un vechi prieten din liceu sau cu altcineva din trecut. Îți va face o mare plăcere să depănați amintiri.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod