Măcrişul de baltă previne cancerul de sân

O porţie de năsturel, cunoscut si sub numele "măcriş de baltă" împiedică dezvoltarea celulelor canceroase, în special la sâni, arată un studiu recent realizat.

A adormit cu o migrenă şi s-a trezit cu accent franţuzesc

O femeie din Marea Britanie s-a trezit într-o dimineaţă cu o voce total diferită şi un accent franţuzesc.

Seminţele de floarea-soarelui, un excelent energizant

Pline de vitamine şi minerale, seminţele de floarea-soarelui crude constituie o adevărata sursă de sănătate şi un excelent energizant.

Spitalele, clasificate în funcţie de competenţă

Începând de la sfârşitul lunii octombrie a.c., spitalele vor fi clasificate în funcţie de competenţă, se arată într-un comunicat trimis de Ministerul Sănătăţii.

Alătură-te campaniei "Viaţa!" pentru o comunitate sănătoasă

Ministerul Sănătăţii derulează în perioada August 2009 - Aprilie 2011 la nivel naţional proiectul strategic “Creşterea accesului la servicii de prevenţie medicală primară pentru copiii şi adolescenţii din România. Alimentaţia sănătoasă şi activitatea fizică în rândul copiilor şi adolescenţilor din România".

Cum poţi să combini operaţiile estetice?

O singură operaţie, mai multe complexe rezolvate

Începe Congresul Naţional de Hepatologie

În perioada 15-18 septembrie 2010, la Hotel Intercontinental din Bucureşti, va avea loc Al XX-lea Congres Naţional de Hepatologie (17-18 septembrie) şi Al II-lea Curs Balcanic PreCongres de Hepatologie (15-16 septembrie).

Începe săptămâna în forţă!

Te aşteptăm la o petrecere în stil Woodstock, filme pe care le poţi viziona pe terasă sau un film documentar despre meniuri de război.

Conferinţa naţională a traumatologilor şi ortopezilor pediatri

În perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2010, Asociaţia Română a Traumatologilor şi Ortopezilor Pediatri organizează a treia ediţie a Conferinţei sale naţionale.

Ştii care sunt grăsimile bune pentru inima ta?

Ştim deja că există găsimi bune, dar şi rele pentru inima noastră. Dar ştii cum să le alegi pe cele benefice de care are nevoie inima ta? Noi te ajutăm să faci alegerile corecte şi să cunoşti vârsta inimii tale!

Primul ajutor salvează vieţi

Cu ocazia Zilei Mondiale a Primului Ajutor, serbată în urmă cu două zile, Federaţia Internatională a Societaţilor de Cruce Roşie şi Semiluna Roşie (FISCR) a publicat raportul intitulat “Primul ajutor pentru un viitor mai sigur”.

Programul "Rabla" pentru aparatele auditive

Dai aparatul auditiv vechi si primeşti un avans pentru noul tău aparat.

Campania educaţională "Caravana laptelui"

Circuitul educaţional „Caravana laptelui” va parcurge 7 oraşe din România în perioada 11 septembrie – 9 octombrie.

3,5 milioane de euro, investiţi în Spitalul Judeţean din Cluj-Napoca

Peste 3,5 milioane de euro vor fi investiţi pentru reabilitarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie de la Spitalul Clinic Judeţean din Cluj -Napoca.

De câte ore de somn ai nevoie?

Vârsta şi sexul ne dictează necesarul de somn

Sindicaliştii din sănătate vor picheta sediul Ministerului Sănătăţii

Între orele 13:00 - 15:00, sindicalişstii Sanitas vor picheta sediul Ministerului Sănătăţii în semn de protest pentru reducerea salariilor cu 25%.

Au fost confirmate 5 cazuri noi de infecţie cu West Nile

Pe lângă cele 20 de infecţii cu virusul West Nile confirmate la începutul săptămânii, Ministerul Sănătăţii anunţă apariţia altor cinci cazuri.

Peste 500 de medici s-au reunit la Cluj, la Congresul de Diabet

Anul acesta, congresul a reunit aproximativ 500 de medici specialişti şi rezidenţi, specializaţi în diabet, nutriţie şi boli metabolice, nefrologie, cardiologie, medicină internă.

Conducerea MS s-a întâlnit cu sindicaliştii din sănătate

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii susţin că problemele organizatorice în anumite spitale descentralizate nu se înregistrează la nivel general şi că se va încerca rezolvarea lor.

Copilul tău are colesterolul mărit?

Atenţie la colesterolul copilului tău