Europa: 1.096 de femei sunt diagnosticate zilnic cu cancer de sân

Protiectul “Everyone Is Art” este o invitaţie pentru oamenii din întreaga Europă de a participa în prima şi gigantica operă colaborativă de artă, care va ridica nivelul de conştientizare cu privire la persoanele afectate de cancerul de sân (femei şi bărbaţi).

Noi cazuri de îmbolnăvire cu West Nile, niciun deces

Trei cazuri noi de îmbolnăvire cu virusul West Nile, au fost confirmate în România, conform datelor furnizate Ministerului Sănătăţii de către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile.

Luni, cu bastonul prin Bucureşti

Te invit la o plimbare prin Bucureşti, o petrecere sau un workshop pentru cei pasionaţi de meditaţie. Iată care sunt recomandările Eva.ro pentru luni, 20 septembrie:

Fii pe fază, urmează "Marşul bebeluşilor"

Miercuri, 22 septembrie cu ocazia Zilei Mondiale a Curăţeniei se organizează "Marşul Bebeluşilor”, un eveniment pentru părinţi şi copii.

Începe Congresul de Neurologie şi Psihiatrie Pediatrică

Societatea de Neurologie şi Psihiarie a Copilului şi Adolescentului din România (SNPCAR) organizează în perioada 22-26 septembrie 2010 cel de-al XI-lea Congres SNPCAR, manifestare ce va avea loc la Hotelul President din Târgu Mureş.

Produse de curăţat: alternative naturale

Ai nevoie doar de 4 ingrediente pe care cu siguranţă le ai in casă

Maternitatea Giuleşti se redeschide astăzi

După inspecţia efectuată la a Maternitatea Giuleşti (Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Panait Sârbu”), primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a decis să redeschidă unitatea începând de luni, 20 septembrie.

Bilete false la concertele Guns N’ Roses şi Ozzy Osbourne

S-a depistat existenţa unui număr de bilete false, care erau distribuite în piaţă prin intermediul unor web site-uri, potrivit organizatorilor Eventim.ro

Constanţa: campanie de măsurare gratuită a colesterolului

Sâmbătă, 18 septembrie şi duminică, 19 septembrie, la Constanţa, în cadrul campaniei de informare “Colesterol mărit? Redu-l în mod natural!”.

Donează şi tu 2 euro pentru persoanele cu scleroză multiplă

"Fly for MS" (zboară pentru MS) este un proiect inedit care urmăreşte să crească gradul de conştientizare cu privire la scleroza multiplă, să informeze publicul larg despre problematica SM, despre ce înseamnă, ce presupune această boală, dificultăţile cu care se confruntă persoanele diagnosticate.

Ce trebuie să ştie o mamă care a născut prematur

Dificultatea în respiraţie sub vârsta de 28 de zile este principala îngrijorare.

Adenomul şi cancerul de prostată pe primul loc între tumorile bărbatului

Patologia prostatică reprezintă la nivel mondial o problemă de sănătate publică.

Pregăteşte-te pentru un weekend plin!

Târg ţărănesc, petrecere, flamenco şi expoziţie Dracula, de toate pentru toţi. Şi nu uita de Zilele Bucureştiului. Alege din recomandările Eva.ro

Doi dintre bebeluşii arşi la Giuleşti au fost externaţi

Din dintre bebeluşii care au fost arşi în timpul tragediei de la Maternitatea Giuleşti din Capitală au fost externaţi miercuri din Spitalul pentru Copii "Grigore Alexandrescu".

Ronţăie seminţe de dovleac dacă ai probleme cu rinichii

Seminţele de dovleac sunt cunoscute ca remediu în afecţiuni ale vezicii urinare şi prostatei, cu efecte benefice în tratarea cistitelor cronice şi a inflamaţiilor de la acest nivel.

Vaporii de clor din casă afectează sănătatea copiilor

20.000 de copii cu vârste sub 6 ani suferă de intoxicaţii, infecţii respiratorii şi digestive provocate de inhalarea vaporilor de clor din casă, arată rapoartele centrelor de control al substanţelor periculoase.

1 din 3 români are probleme la urinare

O treime din bărbaţii cu vârsta peste 50 de ani întâmpină probleme cu prostata, potrivit datelor oferite de Asociaţia Română de Urologie.

Tratament inovator pentru prostata mărită

O singură capsulă, două ingrediente active

Încă o persoană infectată cu West Nile a decedat

O persoană a decedat şi încă patru s-au îmbolnăvit cu virusul West Nile, conform datelor furnizate Ministerului Sănătăţii de către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi a rezultatului probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare- Dezvoltare Cantacuzino.

Ai lipsă de vitamine? Iată unde le găseşti

Ia-ţi notiţe şi fuga la piaţă!