Senzaţional: Evită sarcinile nedorite în 5 paşi!

"Oare sunt însărcinată dacă ...?" este cea mai frecventă întrebare postată pe Sfaturi Eva.ro sau pe forum. O întrebare care te macină dacă ai avut un contact sexual neprotejat. Iată cum eviţi stresul şi o eventuală sarcină nedorită respectând nişte reguli simple!

5 sfaturi ca să previi sindromul de "ochi uscat"

Sindromul de "ochi uscat", una dintre cele mai frecvente boli oculare, apare atunci când producţia de lacrimi este redusă sau instabilă. Ca măsuri de prevenţie poţi să pui în aplicare următoarele sfaturi!

10 mâncăruri româneşti care distrug silueta

Ştim că mâncărurile tradiţionale româneşti sunt dintre cele mai grase şi favorizează luarea în greutate, dar poftim în continuare la ele. Le ştim care sunt, dar cunoşti câteva trucuri care le fac mai puţin nocive pentru sănătate şi siluetă?

Daniela Crudu şi-a luat adio de la "Neaţa cu Răzvan şi Dani"

Daniela Crudu a părăsit "Neaţa cu Răzvan şi Dani", aflăm din anunţul făcut de Dani Oţil încă din primele momente ale emisiunii de dimineaţă.

S-a dat startul campaniei “1 pachet = 1 vaccin”

Prin campania “1 pachet = 1 vaccin”, până în prezent, Pampers a reuşit să doneze către UNICEF în România, suma necesară achiziţionarii a 4,6 milioane de vaccinuri.

Un nou test neinvaziv pentru hepatita cronică

HCV GenoFibroTest (marcă înregistrată BioPredictive SAS, Franta), lansat in premieră mondială in toamna 2010 este primul test genomic neinvaziv care anticipează răspunsul la tratamentul antiviral la pacienţii afectati de hepatită cronică cu virus C.

5 soluţii pentru herpesul oral

De câte ori nu te-ai trezit dimineaţa cu buza uşor inflamată şi senzaţia de arsură care te anunţă că urmează să-şi facă apariţia un herpes de toată frumuseţea? Iată cum îl poţi trata încă de la primele simptome!

Unt de migdale

Delicios, plin de vitamine şi minerale, uşor de preparat şi sănătos pentru o gustare pe gustul întregii familii. Ai nevoie de 3 ingrediente şi te asigur că nu te vei mai atinge de untul de arahide sau migdale din comerţ.

Cum să-ţi cureţi lentilele de contact?

Fie că le alegi în locul ochelarilor sau din motive pur estetice, trebuie să cunoşti câteva reguli pe care medicii oftalmologi le recomandă persoanelor care poartă lentile de contact. Iată cum trebuie să le îngrijeşti!

Nicole Kidman: "Am apelat la injecţiile cu botox"

După ani întregi în care a evitat subtil întrebările legate de aspectul impecabil al tenului său, celebra actriţă Nicole Kidman a recunoscut că a apelat în trecut la injecţiile cu Botox.

Top 5 cele mai populare diete

Ai la îndemână o grămadă de diete şi nu ştii pe care să o încerci. Ai aflat de la televizor că o vedetă slăbeşte cu dieta Dukan sau că alta urmeaza dieta Atkins, dar tu pe care să o alegi? Numai tu poţi să decizi, însă noi te ajutăm cu un top al celor mai populare şi eficiente diete.

5 ceaiuri pentru 5 boli

Şi tu apelezi la puterea vindecătoare a ceaiurilor medicinale atunci când te confrunţi cu diverse probleme? Află mai multe despre acţiunea terapeutică a diferitelor plante şi cum îţi pot ele ameliora starea de sănătate!

Şerban Huidu: De ce recuperarea lui e dificilă?

Şerban Huidu este în continuare la Terapie Intensivă şi va rămâne internat în spitalul din Innsbruck cel puţin încă două săptămâni, însă medicii austrieci avertizează că recuperarea lui completă poate sa dureze chiar luni de zile. Am aflat de la specialiştii noştri de ce este dificil să te recuperezi după un traumatism cranian.

Legume la grătar cu orez şi curry

O combinaţie numai bună acum după mesele îmbelşugate de care ai avut parte cu ocazia Sărbătorilor. Este o reteţă uşor de preparat, numai cu ingrediente sănătoase şi foarte rapidă.

Teste gratuite pentru depistarea HIV/SIDA

Peste 3000 de teste gratuite pentru depistarea infecţiei HIV/SIDA, în 2011.

Săptămâna Frumuseţii va avea loc între 3 şi 6 martie

Intre 3 si 6 martie va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti un eveniment dedicat frumusetii: a opta editie a Congresului International de Estetica Aplicata Les Nouvelles Esthetiques si expozitia Estetika&Wellness 2011.

Medicii se pot angaja chiar dacă nu au luat Rezidenţiatul

Medicii tineri vor avea posibilitatea de a se angaja într-o unitate sanitară, chiar dacă nu au promovat concursul de Rezidenţiat, anunţă Ministrul Sănătăţii care a înaintat proiectul în dezbatere publică.

WE LIVE YOU by Vunk

Dacă îţi place trupa Vunk, fuga la concertul care va avea loc pe 27 ianuarie.

Hollywood: Bolile vedetelor

Nu de puţine ori ne-au şocat declaraţiile unor vedete cu privire la problemele de sănătate cu care se confruntă. Diabetul, problemele cu tiroida sau inima, lupusul sau maladia Parkinson sunt câteva dintre bolile declarate ale vedetelor cunoscute în lumea întreagă. Iată care sunt acestea!

Tratament eficient pentru pielea lăsată după naştere

Excesul de grăsime şi pielea lăsată după naştere pot fi rezolvate şi fără să apelezi la metode chirurgicale! Radiofrecvenţa s-a dovedit a fi foarte utilă în tratarea acestor probleme.